Akkor jól tettem hogy nem vártam a V200ra 
... this is an emergency, can you call my enemy... get into reality, i have lost control of me...

Akkor jól tettem hogy nem vártam a V200ra 
... this is an emergency, can you call my enemy... get into reality, i have lost control of me...

Ez ilyen olcsó SSD-nek készült. A V100-as sorozatot váltja nem a V100+-t.
Hétköznapi használatban jóval gyorsabb mint egy sima hdd.
Egyelőre viszont nem elég olcsó (igaz a V100 is ennyi) és SATA 6Gbps csak parasztvakításnak van.
(ami működik,mert sokan ha dönteni kell inkább vesznek SATA3-as lassú cuccot,
mint SATA-2-es gyorsat, mivel addig terjed az éreklődésük hogy a 2-es és 3-as számot összehasonlítsák
a 3-as nagyobb, tehát újabb jobb és veszik 
Az elején még lelkesen fogtam bele az olvasásba, de a cikk végére valami ilyesmi ült ki az arcomra: 
Köszi a tesztet! 
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Lassan tényleg elérkezik az idő, hogy SSD-re váltson az ember. A Windows bootidő lerövidülése elképesztő a HDD-khez képest! Pedig kifejezetten gyors merevlemezzel teszteltek, gondolom a gyengébbekre még jobban rávernek. Noteszgépbe jó lenne, de oda csak egy meghajtó szerelhető, a 64GB meg kevés, mert még ezeregy mindent tárolok rajta. Szóval egyelőre marad a HDD. Asztali gépbe viszont már meggondolandó (szigorúan C: partíciónak Win7 számára).
[ Szerkesztve ]
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

Ez így elég sanyarú... Kár érte. A v100-s egész jó meghajtó, pont a minap toltam rá rendszert, gyorsan.
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527
elég botrány, ennél talán még a V+200-as Samsung belű Kingston is jobb 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Öööö.., talán mert samsung?
Úgy könnyű gyorsabbnak lenni.
jNk: Na pláne érthető. 
[ Szerkesztve ]
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

Akkor lett volna igazán friss és ropogós a teszt ha a napokban megjelent V+200 is belekerül, plusz egy hyperx szériás változat is a szorítóban csak hab lett volna a tortán 
vinibali
Tudomásom szerint a V+200 is SandForce vezérlős és nem Samsung.
[ Szerkesztve ]

Egyértelmű csalódás - pedig a neve alapján előrelépést várnánk.... 

Hát ez meg hogy lett ennyire xar?
Sikerült egy olyan SSD-t gyártani ami egy HDD-nél (még csak nem is Raptornál) lassabb? Bravo.. 
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
"A V100-as sorozatot váltja nem a V100+-t."
Nem állítottuk az ellenkezőjét, de ettől még nálunk egy V+100 járt legutoljára.
"Hétköznapi használatban jóval gyorsabb mint egy sima hdd."
Ez már nem állja meg a helyét. Itt egy vásárolói tapasztalat ami sajnos szintén ezt támasztja alá.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Sajnos nekem sikerült vennem egy ilyen ocsmányságot.
Szívem szerint átvernék rajta egy szeget! Az 5400-as vinyóm is jobb ennél a vacaknál!
Íráskor/telepítéskor megfagy a rendszer. Nálam az írási sebesség 50mb ha szerencsém van 
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Azt vártam a cikk végén,hogy rányomjátok a" NEM AJÁNLOTT" plecsnit! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Nincs erre külön plecsnink, de a szövegben benne van.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ezt kell kimondani 
NEM AJÁNLOTT
Gigabyte ODIN GT 550W 80+ moduláris táp eladó

Sok cikk végén van ajánlott,tetszett, plecsni arra gondoltam.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Ez elég gyengére sikeredett Kingstonéknál.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Köszi a tesztet! Ez a cucc nagyon leszerepelt...
Egy ilyet is szerettem volna a tesztbe. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
pardon SNV225 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Ez gáz. Nálam is van egy V+100 de az nagyon szépen megy. Teszteket nem csináltam vele mert nem azért vettem. De az, hogy akadjon vele a gép, pedig csak egy kis Brazos...
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

itt a költséghatékonyság eredménye 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Érdekes, pedig a régebbi kingstonok jók voltak, nálam van egy snv425 és egy v100-as is, mindkettő jól muzsikál, pedig rengeteget dolgoznak. Az snv425 majdnem 6000 órát ment eddig és 100%-os.
[ Szerkesztve ]

ezzel a v200al én is ráb*sztam,de irtam kingstonnak és azt mondták most jön az új firmware (január 2. fele) 
energy_ felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

De jó hogy a 96 GB-os V+100-ast vettem meg 31k-ért még az ősszel. 
Ez az új, egy nagy nulla!! 

új szofttal biztosan jobb lesz, szerintem nem olyan rossz ennyiért. Mérföldekkel jobb, mint egy hdd. Én legalábbis soha többet nem használok rendszer alá hdd-t...
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Corsair Nova 60GB-ossal futottunk már bele ilyen problémába, hogy sokkal lassabb mint egy vinyó. Mikor visszavittük, mondták, hogy nem mi voltunk az elsők...
Akkor Kingston V100-ra lett cserélve.
De ezek szerint már az új Kingstonok is szarok :-( pedig eddig úgy voltunk vele, hogy Kingstont kell venni, azzal nem lesz baj.
Ez nagyon gyatra teljesítmény, nem csodálkoznék, ha az "elégedett" vásárlók kérnék vissza a pénzüket. Sajnos az ehhez hasonló dolgok (na meg a kétes megbízhatóságuk) járulnak hozzá, hogy a Kingston ssd-kről az a kép alakul ki, hogy lehetőleg ne ilyet.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

Ez a cikk jöhetett volna 1 héttel korábban is, akkor nem ezt veszem.......
Ha jol ertem ez a jmicron jmf668 controller toshiba felirattal, nem?

Igen,legközelebb amennyiben megoldható ADATA SSD-t is rakjatok bele.
Én most cserélem az S599-esemet (128GB os az 599-es és SandForce SF-1222 vezérlővel van szerelve.) egy S510-re. (120GB-os lesz és SandForce SF-2200 vezérlős.) Egy másik készülékbe (nem számítógép) fog átülni az 599-es és eddig nagyon megvagyok elégedve a teljesítményével. Rendszernek használom és ezen felül truecrypt-el is titkosított a meghajtó. Az 510-re kíváncsi leszek,elvileg a héten megérkezik az is.
\--/ "UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." \--/ Dennis M. Ritchie - Invent C and UNIX -- 1941-2011 R.I.P \--/

már próbáltam
már csak az új firmwareben tudok reménykedni 
energy_ felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Attól, hogy bugos még a firmware-je még gyorsabb lesz ha kijavítják 
Nembaj tavaly nyilatkoztak hogy majd jönnek az új chipek, amik még lassúbbak lesznek és élettartamuk is csökken de olcsók lesznek. Ezek után eltudom képzelni azt is hogy a floppy lemez gyorsabb lesz az új szériánál. De ami fontos olcsó és a név hogy ssd eladja.
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Majd ha itt lesz és működik akkor elhiszem.
Addig is szerencsésebb, ha a bosszúságok elkerülése érdekében hanyagolják ezt a vonalat.
Igazából ott a gond, hogy képesek voltak ezt így ebben a formában kereskedelmi forgalomba hozni.

Valoszinu, igen, en is erre gyanakodtam: TC58NCF668GDT-BB. Tiszta JMF602->TC58NCF602GAT erzes fogott el, foleg, amikor meglattam a cikk vegen a leblokkolast...
Háát számomra elég harmatos, egy OCZ Agility 3-as szerintem bőven leveri, mind árban mind pedig teljesítményben
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d
Hat amugy ha jol ertem az a mondas, hogy a controller amugy joval gyorsabb is birna lenni, csak ennyi penzert ezt akarjak adni.
Tipikusan azért van ez mert a hdd most drága ezért ssd technológiával bármilyen szemetet el lehet most adni.. Ha tippelni kellene nem ez lesz idén az utolsó lassú ssd, ami megjelenik.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
sokszor láttunk már hasonlóan elbaltázott ilyen olyan hibával megjelenő hardvereket amiket 1-2 hibajavítással orvosolni tudtak
(az intel 320 -as ssd -i is komoly gondokkal küzdöttek nem is olyan régen, meg ugye az ocz és a corsair -nek is voltak gondjaik hibás firmwarek -kel)
ha jön hozzá egy korrekt firmware biztos jobb lesz mit az elődje a v100
egyébként a v100 -nak is voltak gyenge pillanatai megjelenéskor amit később orvosoltak

Huh, végigolvasva a tesztet (amúgy se
) egyáltalán nem bántam meg az M4 melletti voksolást. Na meg a meghibásodási arány se mindegy, és a jelenlegi használat mellett még ~300 évig fog működni
(fél év alatt a 3000-es életéből 5 egység ment csak le).
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

Ez alapján már bétateszt stádiumban van az új firmware, péntekre, vagy jövőhétre várható...

Egyébként ahogy nézem, elég sokan visszaküldték a gyártónak, és visszakapták a pénzüket, a szar sebességadatokra hivatkozva. Itthon ez mennyire elképzelhető?

Az lenne a jó, hogy ha majd az új fw-el is letesztelné a PH csapat! Ha majd egy ilyen alapos teszten is látszik a javulás, akkor elhiszem.

na ez egy hasznos kis teszt volt. nem csak a jó cuccokat, de a rosszakat is érdemes bemutatni, pláne ha ismert gyártóról van szó, hogy ilyet még véletlenül se vegyen senki
Csalódás. Itt is megpróbálják kicsit átverni az elővigyázatlan usereket. 
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

Egyértelműen gáz. A tendencia eddig is az volt, hogy amit lehet még beta állapotban kihoznak.
Köszönjük a tesztet, ezzel is felértékelődik a szememben a kis Micron-om 

Lassan, de biztosan normalizálódnak a HDD árak és így a tesztben szereplővel egy szinten lévő SSD meghajtók nem tudnak meggyőzni hogy inkább ilyet használjak mintsem RAID5-ben 4db 1TB-os HDD-t a rendszerpartíció számára. A notebook-jaimba meg legalább a 240GB-os SSD-ket kellene beszerezni aminél még 1db ára is horror, úgyhogy marad az 500-640-750GB-os HDD-k bennük. Addig amíg legalább 500GB-os méretben nem lesz emberi (értsd 200€ környéke) áron addig engem ez a technika hidegen hagy. A gyorsabb boot-idő nekem nem okoz akkora nyereséget mint amekkora veszteség a töredéknyi kapacitás. 
Tomcat

Ez egyértelműen bóvli. Nem értem én ezt, ha sikeres egy termék (V100) miért kell összehányni az új verziót? Elég a név, és viszik? Nem hiszem el, hogy a Kingston mérnökei nem fedezték fel a tesztek alatt a hibákat.
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick