a 64-es verzió huszonezerért nem lenne rossz vétel, csak mire ideér... 
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

a 64-es verzió huszonezerért nem lenne rossz vétel, csak mire ideér... 
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

64 gigás 130 dodóért elég jóárba lenne 

sajnos igazad van 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

jöhetnének már a minipci-e ssd-k, ahelyett hogy ezzel a böszme 2,5" form faktorral küzd mindenki. a 2,5" hely maradjon a hagyományos vinyónak, ssd kerüljön a kis foglalatba.
[ Szerkesztve ]
www.lapanet.hu
Az jóóóóóáron van nekem is kéne egy... De a vicc, hogy kb havonta dobnak ki új eSeSDéket... ki bírja ezeket követni pénztárcával...
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Ki mondta, hogy havonta kell venni új ssd-t? 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
valami komolyabb Sata3-asnál én is elgondolkozok majd szerintem
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Senki csak én úgy vok vele, hogy ált. 2 évente gépcsere... és az is azért beleszól rendesen a kasszába. Mondjuk vinyót, nem ártana már mert az van vagy 5-6 éves már 
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Ki kényszerít rá, hogy minden hónapban új SSD meghajtót vegyél?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

SSD-t sem kell feltétlenül két évente cserélni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Nekem közel 2 éve van meg, és nem igényli a cserét. Szintén Crucial!
Amúgy 2 napja feltelepítettem egy 6 GB-os játékot a gépemre, és szép gyorsan ment. Ugyanezt a játékot 1 napja feltettem a gyerekem gépére, melyben nincs SSD, de 1 tányéros SG.7200.12 500GB a HDD, és a többi rész tök hason konfig. Hát rendesen kellett malmozni, amíg felmászott a játék.
Szóval 2 éves SSD nem vén SSD!
Tényleges fejlõdés jóval lassabban van, de az új szériától romlik a régi teljesítménye?
Milyennapvan?

Az árakon mikor fog már látszani a technológiából eredő méret, és előállítási ár csökkenés?
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Szerintem már most látszik.

az előző széria is frenetikus volt, ez is az lesz
legalább nem erőltetik az írást, mert annak úgy sincs túl sok haszna 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Úgy látszik ezek sohasem lesznek olcsóbbak

Egy 256GB-os SSD már minden igényemet kielégítené... De brutális ára van még mindig 
Többek közt ez a baj. Ez az ország...
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Egyetértünk. Anand bácsiéknál a teszt is kihozta hogy zsír.
(#17) Duree Az egy évvel ezelőtti árakhoz képest 10-20 ezret estek az árak. 40-128 gigásoknál.
[ Szerkesztve ]

Akkor meg mit nyavajogsz, hogy "ki bírja ezt pénztárcával követni"?
Te, aki 2 évente komplett gépet cserélsz, biztosan! 

Igen jó ez a 64 gigás ára...Lassan be is lehet ruházni egyre. De hol lehet ilyet kapni nálunk?

A C300 is számkivetett még mindig nálunk úgyhogy csak reménykedjünk, hogy ez jobban elterjed.

Fene tudja, 1/2 éve is 30k körül volt egy vertex2 64GB és most is, ráadásul közben erősödött a forint és gyengült a dollár...
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

itthon a legtöbb helyen nem számít bele az árba az árfolyamváltozás, mert a boltok forintban fizetnek a nagykernek és emiatt a régebbi készlet ára sem változik. persze áremelkedésre másképpen reagálnak
jóformán az utóbbi 2 hétben folyamatosan gyengült a dollár
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Az USD árfolyama sokat esett. Most 180 Ft az USD, 1 éve 200 Ft felett volt, sőt tavaly nyáron 230 Ft környékén is tanyázott!
Valóban a készleten lévő termék drágább lehet, mint az országunkba újonnan érkezett.

Szvsz nics akkora mennyiség készleten, hogy a tavalyi áron beszerzett cuccok, főleg SSD még a nyakukon legyen
jártam nemrég egy nagykerben, ott pl. nem volt, épp várták az új szállítmányt.
[ Szerkesztve ]
Az egyik hazai nagykerben már elérhető:
64GB: 21.680+fa
128GB: 41.720+fa
Szvsz nem rossz árak.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Höhh, ha jobb mint a vertex2 megvan a gépembe az új cucc 
Ahogy az eddig fellelhető teszteket néztem, nem egy kirobbanó sebességű cucc, de szerintem a "real life" felhasználás közben nem nagyon van ill. lehet számottevőbb különbség a közvetlen konkurenciákhoz mérten, az ára pedig eléggé korrekt szvsz.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."