Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemtudom mire kellet ez, mintha a Class jelölések nem lettek volna jók továbbra is

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) Spor válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Spor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Egyetertek az elottem hozzaszoloval!

www.pc-style.hu

(#3) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

nektek semmi sem jó. kicsit pozitívan kéne már látni a világot!

http://mlzphoto.blog.hu/

(#4) Kakumix válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Hát ez a marketing! Eddig a minimum sebességet adták meg mostantól a maximumot fogják. :)
Engem még a logók is zavarnak. Mert oké legyen a 104MB/s a nagy "I" betű. De ehhez hogy jön az, hogy a "fazékban lévő 1" jelenti azt, hogy képes HD videót rögzíteni? Azt már meg sem kérdezném a boltban, hogy milyen kódolással képes a HD videót rögzíteni! :)
Vagy lemaradtam és a HD felbontás már tömörítést/kódolást is jelent?

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#5) MLaca válasza Kakumix (#4) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

ez már az ő dolguk.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#6) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még jó, hogy ilyen beszédes jelöléseket találtak hozzá :DDD

Ha "HD felvételhez elég"-et jelent, akkor legalább legyen kis HD felirat hozzá, meg valami kamera vagy akármi... ennyi erővel hullámvonallal is jelölhetnék akár :W

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Brutálisak, inkább valami kelta-ógörög vegyesfelvágott kellett volna valami rovásírással, azt még könyebb felfogni :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#8) bigz válasza Kakumix (#4) üzenetére

bigz
(tag)

Szerintem itt arra utal a kolto, hogy a fazek az egy oldalara dontott C betu, mint Class szerintem. Amugy meg az egyes a vilag merhetetlen fajdalmat mutatja binarisan. Ez egy metafora. A "0" lesz majd az apokalipszis.

I <3 Razer Mantis Control.

(#9) nbg válasza bigz (#8) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

:R

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelmagyarázat lesz mellette? :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) Siera

Siera
(senior tag)

:DDD
Majd elképzelem,ahogy a különböző sebességű kártyák közt válogatva eltévedünk a sok feleslegesen hülye jelölések közt... :)

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#12) zazahoho válasza ^Clown (#10) üzenetére

zazahoho
(őstag)

enigma kód füzetet adnak mellé :DDD

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#13) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Najóvan, már most se tudok elmenni rajta.

Milyennapvan?

(#14) PHM válasza D1Rect (#13) üzenetére

PHM
(őstag)

Nem azért, de én is elvesztettem a fonalat.
Biztos bennem van a hiba.
A fene azt az értetlen fejemet. :)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#15) MarQs

MarQs
(fanatikus tag)

Hogy egyszerűbb legyen az élet... "mert megérdemlem!"
:N

...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

(#16) stevve válasza Kakumix (#4) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azt nem a kártya dönti el, milyen kódolással, tömörítéssel kerül rá a film. Neki mindegy, csak annyit jelez ezzel az ábrával a gyártó, hogy több Mbps adatsebességet is képes valós időben rögzíteni. Ehhez nincs köze a formátumnak.

Egyébként az hasznos, hogy szimbólumokkal akarják jelölni ezeket, de tényleg olyan, mintha az egyik fejes gyereke lett volna a kreatív ötletgazda. :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#17) Kakumix válasza stevve (#16) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Persze, hogy nem a kártya dönti el, de a különböző kódolások közt eléggé jelentős különbség van a szükséges átviteli sebességet tekintve és ez mintha nem lenne benne abban a két betűben (HD). Lehet hogy tömörítés nélküli nyers adatfolyammal is meg tud birkózni, de az is lehet, hogy csak az agyontömörített xyz formátummal. Végül az is lehet, hogy "kicsit" :) alultájékozott vagyok a témában - nem szakmám és nem is hobbim - és a HD jelent bitrátát, színmélységet és fps-t is, nem csak felbontást (a hangról nem is beszélve: monó, sztereó, 5.1 :) ).

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#18) scuynat

scuynat
(lelkes újonc)

nagyon jó, hogy SEMMI sem utal arra, hogy melyik mit jelenthet, szóval nagy ész volt, aki kitalálta.

a HD szövegnek mindkettőben szerepelnie kellene, plusz az egyiknél egy filmszalag, a másiknál meg mondjuk az, hogy 104.

de hát nehogymár megértse az átlagember, mi mit jelent... :(((

(#19) stevve válasza Kakumix (#17) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ezek az eszközök nem használnak általában túl sok formátumot, úgyhogy szerintem ha m2ts-be be tudja tenni, akkor H.264-ben is időben írni tudja. Ez inkább az eszköz kódolási sebességétől függ.

Inkább az értelmetlen jelölés zavar... simán kitalálhatatlan belőlük, mit is akarnak. Ha most itt nem lenne leírva és bemegyek a boltba venni egyet, azt sem tudnám, mire jók ezek.

Az első szerint használható sínnek is, a második pedig 1 perces főzési időt ír elő? :D

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#20) Kakumix válasza stevve (#19) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Valóban nekem is az a legnagyobb bajom, a HD-ba meg csak belekötök. :)
Igen a sín volt nekem is ami eszembe jutott, de inkább azt nem írtam, mert valaki úgyis lehülyézett volna, hogy a sín alsó része (talpa?) szélesebb :)
A főzési idő pedig telibe talált!!! :C

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#21) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

@kakumix: az nem a kárty lassúsága... olyan kamera kell,amiben van 16 GB ram, és majd onnan kitolja... :) :) :)

Az ilyenekről nekem mindíg az jut eszembe, h "generálni" kell a fogyasztást. Ezzel sajnos a fejlesztések nem tartanak lépést, főleg a válságos időkben...
Tehát a fejlesztések egy része átkerült marketingosztályra. Új matrica, HD adatfolyam, real-time, Megapixel, ez már az új címkés sorozat, nem a régi class-os...
EL KELL ADNI. Senki (átlag user) nem nézi a MB/s értékeket, mert az kínai. "fazekas egyes" a jó, asztat kő' venni. ennyi elég... :K

Mondjuk ezek szerint a sebességet emberi nyelven semmi nem fogja jelölni? Gratulálok, így lehet eladni a bentragadt készletet... :D marketingzsenik ezek b+

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#22) Szasza

Szasza
(kvázi-tag)

Logó és nem lógó ;] de tényleg rossz a tervezés. Az átlaglúzernek, mint nekem is, a class 1 és class 2 között kellene választani, valószínűleg a class 2-t választanám, az a nagyobb :U holott a class 1 valószínűleg jobb egy picinykét...

(#23) bypet

bypet
(tag)

A memóriakártyára való HD rögzítés persze értelmezhető szabadon, de gyakorlatban azt jelenti hogy írásra min. 25 mbps-ot tud, azaz legalább Class 4, azaz 16 X, azaz VideoHD jelölésű. H264 kódolással kerül rögzítésre az anyag.
Kár ezen háborogni, marketing az egész világ. sajnos.

**

(#24) arty

arty
(senior tag)

szivesen megrugdosnék 1-2 marketingest/vezetőt az SD "konzorciumnál" ...

(#25) Csaszykj

Csaszykj
(tag)

Nem is tudtam hogy SDHC-ből van class 10es is .... :Y

Jó kis marketing ismét, és ezez a jelölések..... biztos valami öltönyös akinek f*ngja sincs az egészről, olyan találta ki egy íróasztal mögül....

"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

(#26) gg72

gg72
(PH! addikt)

Egy kérdés: az úgynevezett Full HD Video kártyák (SDHC class6) kompatibilisek mindennel, vagy minek ez a megjelölés? Én egy Blu-ray lejátszóba tenném háttérmemóriának ebből a 4 gigásat:

[link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.