Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ismét lesz E6000-es széria, csak most Pentium Dual-core néven... Bolondok ezek ott az Intelnél a millió processzortípusukkal!

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#2) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

annyi a probléma, hogy ilyen árfolyamok mellett semmit nem érzünk a csökkenésekből... pár hónapja a kiszemelt 6000+ x2 még 18ezer körül mozgott... volt pár árcsökkentés amd oldalon is és most 22 körül van az ára :S ha usában élnénk, akkor tudnánk igazán örülni az ilyen híreknek...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

remelem az amd is lekoveti.

(#4) zoo8800 válasza gyiku (#3) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mást nem tehet.

kéne már valami olcsó Quad. Q7xxxről semmi hír?

[ Szerkesztve ]

(#5) paleinho válasza mephi666 (#2) üzenetére

paleinho
(fanatikus tag)

egy hét alatt 20Ft-ot gyengült a dollár (vagy erősödött a forint :B ) és szerintem még tovább gyengül a forinttal szemben, nem mostanában lesz megint 180 körül, de azért a 240 feletti árfolyam nem volt "normális"
Megérezzük mi is ezeket a csökkentéseket, csak kicsit késleltetve :((

(#6) zoo8800 válasza paleinho (#5) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most (pár napja) ismét gyengül a Ft :U

(#7) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 új dualkór széria? (E3xxx és E6xxx) Minek ennyi? :F

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#8) paleinho válasza zoo8800 (#6) üzenetére

paleinho
(fanatikus tag)

a dollárral szemben biztosan nem

Muton
Sajnos ez is igaz :((

[ Szerkesztve ]

(#9) Muton válasza paleinho (#5) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

saját és neten olvasott tapasztalatok is azt támasztják alá, h az ilyen árfolyamingadozást a magyar kis- és nagykerek mindig csak az egyik irányba követik. és az az irány mindig ellentétes a vásárlói érdekekkel. mindig.

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#10) Gyusz válasza rudi (#1) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Én meg azt hittem, hogy a Pentium Dual-Core E6300 csak elírás. Meg az is meglepett, hogy lesz Q8400, gondolom ugyanaz lesz mint a többi Q8xxx csak 8-as szorzóval.

(#11) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Vajon egy Core 2 Quad Q8300 nak lesz értelme ha veszek :F Vagy inkább Q9xxx et kéne? :F (persze majd ha lesz érezhető árváltozás, akkor szeretnék beruházni majd rá)

(#12) adalbert1 válasza rudi (#1) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És miben fog különbözni a régi E6300-tól (mint E6300 tulaj érdekelne, gondolom 45 nanon gyártják, esetleg magasabb órajel, több mint 2 MB cache)?

Ill. már tényleg minek ennyi processzor? Kb. egyetlen olyan szegmens sincs a desktop piacon a low-endtől kezdve amit nem fednének le (ráadásul rengeteg átfedés is van a termékeik között).
Ja, de egy mégis van, 3 magos procit nem gyártanak. ;] :DDD

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#13) MegalodonS válasza CHIPman (#7) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Sok a felresikerult darab :D

(#14) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ejj... lassan az intel processzorai között teljes lesz a káosz.

a q6600 nem ment egyébként már nyugdíjba?

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#15) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

a Quadoknál az s jelzés 65w tdp-re utal ami 24/7 tuningban jól jön akinek léghűtése van. :)
Bár ennyi felárért kitudja....
sztem felesleges.

cars1dA

(#16) Myers

Myers
(senior tag)

Az a 6300 tuti elírás! Kizárt dolog hogy kiadjanak egy új procit régi néven.

http://www.muszaj.hu/

(#17) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eleg baromsagnak tunik ez az e6300 nev ujrafelhasznalas (ha igaz), megha lassan 3 eve is jelent meg.

amugy a q8300-8400 egeszen jo kis arban lesz.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#18) zed1983

zed1983
(őstag)

jaj de jó lenne, ha ezt itthon mi is észrevehetnénk :U
E6300 :DDD

Konflikt : így van én azokra pályázok, csak mint írtam, itthon nem biztos, hogy érezzük, majd ezt a csökkentést :(((

[ Szerkesztve ]

(#19) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

inkábbb 1600as FSB-s procit adnának ki:W
annyira reklámozta az intel, a p45nél meg az x48nál hogy támogatja aztán hol van ilyen proci? a qx9770en kívül? :W

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#20) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Látom az i5-ről még nincs hír. A legkisebb i7 sem változik rövid távon, pedig az nagyban segítené a platform elterjedését.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#21) zed1983 válasza X@b3e (#20) üzenetére

zed1983
(őstag)

:N nincs pedig több új proci is szerepel a listában

(#22) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg, ha már mindenki itt problémázik hogy ez vagy az mikor jön?

Dual magos Atom mikor lesz már? :U

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#23) bteebi válasza paleinho (#8) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Nem is tudtam, hogy már ilyen"erős" a HUF :Y :Y :Y :W
A mostani kb. 220-as árfolyam már csak alig 35%-kal rosszabb a nyári, kb. 160-as árfolyamtól, ez a valami ;] :U

De ez akkor azt jelentheti, hogy az ojró is erősödött az USAdollárral szemben, mert spec. már megint 300 HUF felett van (és igen... most 1,36 USD 1 EUR, pedig volt az 1,2 körül is...). Azt nem értem még, hogy hogyan csökkent nagyjából 1 nap alatt kb. 10 HUF-fal a $ árfolyama :F.

Te is fiam, Bluetooth?

(#24) Drenadar

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintetek érdemes lenne lecserélni valamire a Q9450-et?

(#25) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Pentium Dual-Core E6300 – 84
Azt hittem csak elírás... :Y
Mámegint mijez itten?!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#26) bteebi válasza bacsis (#19) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Spec. az 1600-as FSB-vel épp hogy szart se érnél... illetve annyit, hogy jóval kisebb lenne az órajelszorzó, vagyis kb. alig tudnál már tuningolni. Az 1333-as FSB ilyen szempontból még "elmegy", de az 1066-os még jobb valamivel. Az 1600-as FSB-t lényegében az összes proci el tudja érni, az újabbak valszeg viszonylag könnyen mennek 2000-en is.

Gondolj csak bele: egy 3 GHz-es procinak 1333-as FSB esetén 9 az órajel szorzója, 1600-as FSB esetén már csak 7,5. Ha az előbbinél (a max. órajel szorzóval) 1800-ra emeled az FSB-t, akkor 4,05 GHz lesz az órajele, míg az utóbbi esetben "csak" 3,375 GHz. Gondolom az nem kérdés, hogy melyik a jobb ;). Az más tészta, hogy stock beállítások mellett a nagyobb FSB-jű gyorsabb lesz azonos órajelen, de a "kisebbik" procival is elérhető ugyanazon FSB azonos órajel mellett (és valószínűleg még ugyanazon magfeszültség mellett is), csak a szorzót kell visszavenni.

#24: Nem. De miért cserélnéd, mire nem elég? :P

Btw, ezek az árcsökkentések legalább nagyjából kompenzálják a gyenge forintot, és így a régebbi procik közel azonos áron kaphatóak lesznek (ha nem olcsóbban), mint még a megjelenésükkor ;].

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#27) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Érdekes lesz ez a Pentium Dual-Core E6300 proci. 2800MHz, 10.5 szorzó és 1066-os FSB. :)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#28) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Pentium Dual-Core E5300 74->64 :C
Jeee. Lassan már meg is tudom venni. :B

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#29) einstein válasza bteebi (#23) üzenetére

einstein
(senior tag)

Azért csökkent, mert USA-ban kamatot vágtak, és most adják a dollárt...
Amúgy a nyári 160 / 230 -as szintekhez kár mérni a mostanit. Az valószínű az "egyszer volt, hol nem volt" kategória, az se volt normális.
Viszont én ezt a 160-180$-t is sokallom egyelőre a négymagosokért. Hiába vannak már piacon több éve, és hiába van már itt az i7, csak nem akarnak leérni az alsó szegmensekbe...

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#30) shabbarulez válasza Devid_81 (#25) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

Szerintem szimpla elírás és a E7300-as proci az valójában. A régi 65nm-en prociknál használták az E6x00 jelölést, azok pedig már szép lassan kihullanak.

(#31) bteebi válasza einstein (#29) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Köszi, erről a kamatvágásos dologról lemaradtam, mert TV-t nem nézek, neten meg sehol se láttam, vagy csak elkerülte a figyelmemet. :B

Azt hiszem amúgy 150 is a dollár (bár csak nagyon rövid időre), de már a 160-nak is örültem :D. Tény, hogy azok se voltak normálisak, de a 250 szerintem még kevésbé volt normális... :U Kíváncsi vagyok, mikor fog (ha fog valaha) a dollár 200, az euró meg mondjuk 270 Ft alá kúszni... hát nem holnap sajnos :(.

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#32) adalbert1 válasza adalbert1 (#22) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szóval rájöttem hogy hülye vagyok :B , dual magos Atom van már, inkább az érdekelt volna hogy netbookban mikor lesz, persze az már nem az Intelen múlik annyira...

(#33) einstein válasza bteebi (#31) üzenetére

einstein
(senior tag)

Amúgy rosszul tudtam... Nem vágtak kamatot (azt kb már nincs is hova), csak bejelentették elkezdik gyengíteni a dollárt államkötvények vásárlásával...

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#34) N-vidi-A válasza Drenadar (#24) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Igen, 2db Q9450-re!:D ;] :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#35) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tud valaki valami közelebbit az E8700-ről????? :F Január vége óta várom, mikor bejelentették de azóta egy büdös hangot nem írt róla sehol senki. :(

(#36) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Minek ennyi tipus? Főleg ez az új E6300 :F

[ Szerkesztve ]

(#37) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Olyan furi ilyet látni: "Celeron Dual-Core", amikor a Celeron szó nekem a P3-as időket idézi, ez meg ahhoz képest... :)

[ Szerkesztve ]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#38) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Q9650 nek csökkenthetne már az ára!

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#39) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Újra E6300 - ezen jót röhögtem.
i5? :U

(#40) kariad

kariad
(senior tag)

Hát ezt se fogjuk megérezni max év végén!! :(((
Elég sok felesleges darabot csináltak! ;]
Mi az S jelzés? :U

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#41) Puma K válasza kariad (#40) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

azok a q procik már nem 95W-os átlag fogyasztással rendelkeznek hanem 65W-al... "energia takarékosak"

nekem egy Q9450s vagy Q9550s kéne

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#42) tlac

tlac
(PH! nagyúr)

Az új Core i7-esek új steppinggel jönnek?

(#43) Joachim21 válasza tlac (#42) üzenetére

Joachim21
(fanatikus tag)

MIért nem csökken a Q9550, és a Q9650??? HA kijön az új Phenom, remélem rá lesznek kényszerítve a core2-felsőkategóriában némi árcsökkentésre!

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#44) Keldor papa válasza Joachim21 (#43) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mire csökkenne az ára eltűnnek az i5 miatt. Az erős Core 2 Quad-ok fognak elsőként eltűnni, mert az i5 fő házon belüli konkurenciája.

(#45) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

kór i7 975öt a népnek :DDD

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#46) llax válasza bacsis (#19) üzenetére

llax
(fanatikus tag)

Elég sok olyat kiadott már :) Sőt! Soknál sem a szorzóhoz, sem a feszhez nem kell nyúlni, C1E - EIST maradhat bekapcsolva stb... csak be kell állítani (400) 1600-ra :)

(#47) flimo válasza adalbert1 (#32) üzenetére

flimo
(őstag)

A chiipset jönne hozzá, mert a mostani fogyasztása vicc..

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#48) flimo válasza einstein (#33) üzenetére

flimo
(őstag)

Ha jól tudom pár hónapja negatív hozamot értek el az amcsi államkötvények, azaz a befektetők fizettek azért, hogy amerikai állampapírban, a talán létező legbiztosabb helyen legyen a pénzük. Csak mint érdekesség :)

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#49) adalbert1 válasza flimo (#47) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Többek között engem is ez tart vissza egy 24/7-ben menő gép összerakásától (letöltés + pl. böngészésre+filmnézésre minek használjam az erősebb gépet...) Atom alapra építve.

(#50) kariad válasza Puma K (#41) üzenetére

kariad
(senior tag)

köszi :R

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.