Cookie-k törlésével sem?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Cookie-k törlésével sem?
Nem toroltem oket, de a blokkolt link-ben benne van hogy cookie.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Értem. Végülis igaz. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

UUUUUUUUUUUUUU
Nagyon köszi:-)

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

Van már "Fórum" link a HA felső menüjében, ami az elsődleges portál fórumába visz. 
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

Biztos tök jó. Kár, hogy a céges szűrő nálam is megfogja, mint minden kereskedési célú lapot. Eddig láttam/használtam, eztán csak otthonról, éjszaka

Szóval nálam nem nyert az újítás
[ Szerkesztve ]
Jobbára ártalmatlan

Ma valamiért nem tud belépni.

(#108) Winner_hun válasza Hammon Serra (#107) üzenetére
Tán ezért?

No comment: hwapro_upper_1.0.2.1001
(#110) Hammon Serra válasza Winner_hun (#108) üzenetére

Sziasztok!
Sajnos nekem a technikai problémák miatt csak egy nagy szívás az új rendszer. Egy multinál dolgozom, ahol azért páran olvasgatják a Prohardvert. Ha bejelentkezek a saját azonosítómmal, akkor sajnos "bentragadok" hiába nyomkodom a kilépés gombot kiírja, hogy sikeres kijelentkezés és minden marad a régiben. A gond ezzel az, hogy bárki a cégen belül belép az oldalra látja, hogy milyen topikokban szóltam hozzá, sőt még az adataim lapra is be tud lépni, bár megváltoztatni nem tudja. Ha ránézek napközben a PH!-ra kb. 5-6 kollégával szoktam így "találkozni". Egyetlen megoldás jelenleg, hogy kreáltam ezt az új azonosítót, és kb 5. próbálkozásra enged a normál azonosítóm kiléptetése után ezzel bejelentkezni (és utána ez a login ragad be a rendszerbe).

Fokozódik a helyzet. Most nem volt senki beragadva az oldalra. Próbáltam belépni, kiírja, hogy sikeres belépés, erre mégsem léptet be. Teljesen mindegy, hogy miket pipálok ki a belépési oldalon ugyanaz történik. Aztán ebbe a topikba belépve azt látom, hogy be vagyok lépve.
Remélem mihamarabb sikerül megoldani ezt a problémát, mert így marad a kizárólagos otthoni PH! élet... 
Töröld a cookie-kat.

Válaszoltam neked a bugos topikban.
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
Nagyon bejön ez az új dizájn!
Remélem nemsokára a fórum rész is hasonló kinézetre fejlödik! 

sziasztok
azt szeretnem megkerdezi , hogy az aprok olvasasakor,amikor ranyomok az altalam kivalasztott hirdetesre,nemlehetne egy olyat csinalni , hogy idex kep legyen mar a hirdetes mellet?tehat meg mielott ranyomnek.
szerintem nemmlenne olyan hulyeseg,bar elvesztene jelenlegi profiljat az oldal , ami sztem ku***jo!
üdv ,a csapos: )
és mégis miről lenne indexkép?
a termékről?
azt minden hirdető maga tölti fel, már aki feltölti, mert nem kötelező
plusz egy indexképből, ami jó esetben 50x50 képpont, baromira semmit nem látnál
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6