Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) Draken

Draken
(senior tag)

Ide is jó lenne ugyanaz a skin, ami aprónál van

(#52) Vladi válasza ThuG4LifE (#46) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most mondja azt, hogy nálam meg jó? :o

(#53) Zewa

Zewa
(senior tag)

Nekem annyira nem jön be. Jó-jó de akkor lenne igazán f@sza ha ott lenne bal fent a "tesztek, főoldal, fórum.." Ill nem ilyen lenyitós cuccon lenne a M.A., Logout... Szerintem az jobb ha olyan lenne mint régen (1 vízszintes soron az összes)
:R

ps.: Miért kell külön belépni az apróknál? :F

[ Szerkesztve ]

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#54) Ramius válasza Zewa (#53) üzenetére

Ramius
(őstag)

[link]:)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#55) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

No ha a PHupper nem lenne megcsinálva, akkor van egy viszonylag gyors módszer a hirdetések felhozására, akit érdekel hogy én hogy oldottam meg (firefox használók nagy előnyben!):

- hirdetésbe belépek, majd hirdetésem karbantartása
- Apróhirdetés lista elejére hozása - klikk rá
- bejött, hogy OK vagy mégsem - az összes hirdetésnek ezt a részét elmentem a könyvjelzők (kedvencek) közé
- a könyvjelzőknél egy mappába teszem az up-os témákat
- a hirdetés upolásánál kiválasztom a mappát, ekkor annak az egész tartalma választható, a legalján ott van, hogy Mindegyik megnyitása külön lapon, erre klikk
(- ha több lapon böngészik az ember, akkor alapértelmezettkéntelőször a már nyitott fülekben nyitja meg a könyvjelzőknél választott oldalakat, hogy új lapon nyissa meg a böngésző, a Tab Mix Plus kiterjesztés beállításainál a következőt kell beállítani: Események / Lap megnyitása / Új lap megnyitása az alábbiakból / Könyvjelzők csoportja - ide pipát kell tenni)
- az előző pontban említett kiterjesztés beállításainál a következőt kell még elvégezni: Események / Lap szolgáltatások / Az F8 gomb lenyomásakor a lapok körkapcsolása: 1 másodpercenként
- ha a hirdetés "UP"-olásához a könyvjelzőkbe elmentett állapot külön lapokon van, akkor az elsőnél meg lehet nyomni az OK gombot, majd jöhet az F8 és mostmár másodpercenként lehet az OK-ot kattintgatni.
- a hirdetések felhozása után a lapokat gyorsan be lehet zárni, a Tab Mix Plus beállításainál a Menü / Lap helyi menü / Jobbra lévő lapok bezárása opciót kell engedélyezni. Ezt követően valamelyik lapon jobb gombbal kattintva ott lesz ez a funkció, így gyorsan be lehet zárni a feleslegessé vált lapokat.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#56) Bocsek

Bocsek
(fanatikus tag)

Üdv!

Lehet valaki már írta, de lehetne egy olyan fejlesztés, hogy a hirdetés karbantartásánál láthassuk hogy hányan nézték meg a hirdetésünket, esetleg egy szép diagrammal. Így láthatnánk hogy egyáltalán van-e valami érdeklődés a termékre, ha hozzászólás nincs is.

(#57) mad1

mad1
(PH! kedvence)

En inkabb Hardver A Pro never adtam volna. :))

Ne szemetelj ! / Steam..

(#58) Siera

Siera
(senior tag)

meglepődtem.nem igazán jön be,de majd megszokom :DD

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#59) Siera válasza ThuG4LifE (#46) üzenetére

Siera
(senior tag)

styleos :D

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#60) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

gyááááááááááááááááááááááájj hogy néééz ez ki???? baromi csúnya, nemteccik :(((
a régi jobb volt

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#61) Ragadozó

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, de zavaró a hírdetések szín választása, kontrasztos, zavarja a szemem kicsit, a fehér helyet más szín, valami pasztel jobb lenne szerintem...

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#62) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Marketing szempontjából teljesen következetes megoldás a különválasztása.
Remélem azért nem lepik el a cégek (gondolom Ti ezzel nem így vagytok :D ) és az aprónetes hülyegyerekek.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#63) DarthRevan

DarthRevan
(tag)

Szuper az új felület, de engem zavar, hogy nem működik rajta már a PH! Upper. Mindig ezzel a progival uppoltam a hirdetéseimet, és most nagyon fárasztó újra egyesével uppolni naponta tíz hirdetést...

(#64) Janoska26 válasza yetike (#26) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ebben a topicban feltett kérdésedre a válasz: igen :R :DD Mert azért nem csak csalókkal van tele a PH, hálistennek, nekem egyre több pozitív tapasztalatom van :K

[ Szerkesztve ]

(#65) Winner_hun válasza DarthRevan (#63) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Félmegoldás (10 hirdetés kb 12 mp alatt megvan:))

[ Szerkesztve ]

(#66) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én is eljutottam végre ebbe a topic-ba. Ilyet kerestem, hogy hol lehet véleményt írni :] Mert a hírt nem vettem észre :B

Szóval a saját véleményem az újításról:

Nekem is nagyon tetszik, áttekinthető, könnyen lehet változtatni a témák között, ami sztem nagyon jó :R Tegnap volt egy kis érdekesség az este folyamán, nemhagyott UP-olni, rányomtam, és mindig írta, hogy jelentkezzek be. Bejelentkeztem, utána ugyanez megint.. de kis idő múlva már jó volt, tökéletesen működött.

Gratula, szép munka. Csak így tovább :)) :C

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#67) v.tom válasza Racecam (#8) üzenetére

v.tom
(őstag)

A skin-re gondoltam felület név alatt. :) Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nekem az jobban bejött, kevésbé volt design díjas, de komolyabb hatása volt. De igazából mindegy, ettől nem fogok elriadni és másik fórumot keresni:)

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#68) ThuG4LifE válasza Vladi (#52) üzenetére

ThuG4LifE
(fanatikus tag)

??

''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

(#69) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Az lenne nagyon hasznos ha az apróhirdetések szűrésénél megjegyezné az oldal a lrgördülő menük beállításait és nem kéne minden kategóriaváltásnál újból beállítani.

twitter: MatrixfanLive

(#70) yetike válasza hackeeeee (#66) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez volt az oka :)

(#71) Racecam válasza v.tom (#67) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolom, hogy ráklikkeltél baloldalt az "Összes Apróhirdetés" linkre a fekete mezőben. Mert ha igen, akkor látod, hogy csak a szín változott meg.

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#72) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyon jó az Apróhirdetések rovat, már sok cuccot tudtam eladni a segítségével. Sokkal jobb, mint kérdezgetni a haverokat, hogy kell-e ez vagy az? :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#73) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Nem teszitek be fülbe felülre?

(#74) Hunter2 válasza cizoe (#73) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lassan már nem lessz hely :DDD

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#75) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pompi linkelt hsz-ére válaszolnék, mivel az a téma be lett zárva: [link]

köszi a két linket, ebbe nem gondoltam bele, hogy hány ember szívta meg és ti hány rendőrségi üggyel foglalkoztatok. Végülis aki egyszer megszívta, az biztos félni fog a következőnél.

(#76) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szten Márs linkelt hsz-ére is válaszolnék:
[link]

Ha bárki megnézi azokat a topicokat akkor tudja, hogy kivel nem kellett volna üzletelni. Persze ez csak szócsépelés, hiszen alapból ki tudhatja, hogy van ilyen topic, meg eleve aki még nincs értékelve, az is lehet "átverő", csak még nem bukott ki.
Én személy szerint csak olyannal üzleteltem aki már volt értékelve, ez viszont mázli volt részemről. És kop-kop, még nem vert át senki (és én se senkit).

üdv.: Ali

(#77) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

jo lenne ha lehetne betenni nagyobb kepet mert sztem nagyon kicsi ez 160x460 :U

(#78) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Valamint tipp:

Google maps apival lehetne olyat művelni, hogy csak a környékben keressen, esetleg megnézze pont hol van a cucc amit venni akar, hogy jut el oda ha kell, stb. Valamint nem mellesleg illik színvilágban a mostani cucchoz.

peace

(#79) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem firefoxxal nem akar bejelentkezni ha fórumba hozzá akarok szólni valamihez, de apróhírdetéseknél enged, ez bug vagy nálam van a gond?

rejtett számot nem veszek fel!

(#80) Winner_hun válasza RandomGosu (#79) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Töröld a cookie-kat.

(#81) ThuG4LifE válasza ThuG4LifE (#46) üzenetére

ThuG4LifE
(fanatikus tag)

erre valakinek valami épkézláb ötlet?

''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

(#82) dying_star válasza 1010 (#77) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Csatlakozom.

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#83) Flitter

Flitter
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Kicsit világitós,kicsit egyszerű de a mienk :R

Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter

(#84) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ijj, de tolakodó a "partnereink apróhirdetései" rész színe. Szúrja a szemem. Nem lehet ezt picit vmi szolidabbra váltani? Bár tudom, nektek is meg kell élni vmiből. :)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#85) D1Rect válasza 1010 (#77) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam javasolni, mondjuk csak méret megkötés legyen, pixel ne. Mondjuk maradjon a 80 Kb. Szerintem :)

Milyennapvan?

(#86) Lortech

Lortech
(PH! addikt)

Hardverapró upper 1.0.2.1000
-Állítólag működik.
-Új feature: verzióellenőrzés. Lekéri a szerveremről a legújabb verzió számát, és ha van újabb a használthoz képest, kidob egy letöltési linket a státuszablakba az új verzióról. Kikapcsolható (vCheck checkbox).

Ha kérdés van vagy nem működik, azt privátban jelezzétek, ebbe a topikbaa ne írjatok ezzel kapcsolatban. Feature requestet nem várok sehol, semmilyen formában.

Ha valakit érdekel egy minimálisra leegyszerűsített java (j2se - multiplatform) változat, szintén privátban jelezze, és megfelelő számú érdeklődő esetén esetleg bevállalom valamikor.

(#87) D1Rect válasza Lortech (#86) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönjük!

Milyennapvan?

(#88) Flitter válasza Lortech (#86) üzenetére

Flitter
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Működik!Nekem igen és meg is lepődtem,hogy mennyire jól.

Gratulálok hozzá. :R

Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter

(#89) Genius007 válasza Lortech (#86) üzenetére

Genius007
(őstag)

Jeeee, köszönjük szépen! :R
Örülök, hogy javítottad az előzőt! :)

[ Szerkesztve ]

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#90) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

hogyan tudom módosítani az apróimat? nem látom a bal felső sarokban a módosítás gombot :F

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#91) Winner_hun válasza Djuree (#90) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem ott van. Be vagy lépve ott is?

(#92) Djuree válasza Winner_hun (#91) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ja hogy ott is be kell lépni? :B így már más, kösz :D

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#93) Winner_hun válasza Djuree (#92) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem kéne...

(#94) granini

granini
(lelkes újonc)

Gratulalok a fejlodeshez! En szemely szerint szivok vele, mert amikor megprobalok belepni, akkor a http://gamepod.hu/muvelet/hozzaferes/belepes.. eleresi ut miatt a ceges internet filter "games" miatt nem enged tovabb.. A regi aprohirdetes rovatot legalabb lattam. Nem lehetne attenni egy masik al-domain ala ezt az uj ficsort?

Elore is koszonom ha vki valaszra meltat.
granini

(#95) hebling

hebling
(tag)

Kérdésem a következö lenne:Miért ne lehetne pozitiv illetve negativ pontot adni a ph-n?Szerintem ez egy bevált dolog!Legalábbis én nyugodtabb szivvel vásárolnék olyantol akinek van 10 pozitiv pl!Ezt a rendszert mondjuk nem csak aprohirdetésnél lehetne alkalmazni hanem segitökészség pl!?Ez megvalosithato?

Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!

(#96) Winner_hun válasza hebling (#95) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A hirdetéseknél ott van ez. Olvasd el, kattints a linkekre, használd a keresőt.
Beépített értékelés lesz + lesz.

(#97) Parci válasza granini (#94) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért a gamepodon keresztül próbálsz belépni? Próbálj meg közvetlenül a HardverAprón, vagy ha az sem megy, a Prohardveren keresztül.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#98) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, hogy nem 100%-ig a topik témája, de némileg csatlakozik. :)

Arra gondoltam, hogy h-yle gondolatmenetét tovább viszem, miután Parci reagált rá, hogy egy hasonlót megoldást szeretnétek kifejleszteni.

Mi lenne, ha ez a véleményezés az egész PH!-ra ki lenne terjesztve, csak a PH!, MA, ITc, LO, GP és FT el lenne különítve a HA-tól (úgy értem, hogy az egyikben a felhasználókat, másikban az eladókat lehetne véleményezni)?
Így némileg meg lehetne védeni a fórumok minőségét (az olyan "jófej" ős/fanatikus tagok, mint én, esetenként vissza vennének magukból és az újoncok is tudnák, hogy kikhez érdemes fordulni)

Nem akarok beleszólni. Tudom, hogy a Ti időtök... nem akarom én beosztani. Csak gondoltam, ha már ugyis egy ilyen fejlesztés folyik, akor talán nem annyi plusz munka.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#99) Parci válasza leviske (#98) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem hiszem, h ez túl sok jóhoz vezetne. meg igazából tétje sincsen olyan értelemben, h nem múlik rajta pénz, termék, ilyesmi. az apróknál azért volna fontos, h kiszűrjük a buktatókat.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#100) Raymond válasza Parci (#97) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nalam is megvan. En mindig a Prohardver-en keresztul jelentkezek be, de par napja (egy hete?) nalam is beut a filter. Ha IE6 alol csinalom akkor csak vissza lepek es ujra betoltom a PH forum fooldalat es be vagyok lepve. FF3 alatt ez nem megy.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#101) Winner_hun válasza Raymond (#100) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Cookie-k törlésével sem?

(#102) Raymond válasza Winner_hun (#101) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem toroltem oket, de a blokkolt link-ben benne van hogy cookie.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#103) leviske válasza Parci (#99) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem. Végülis igaz. :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#104) Hammon Serra válasza Lortech (#86) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

UUUUUUUUUUUUUU

Nagyon köszi:-)
:R :R :R :R :R

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#105) Panther

Panther
(HÁZIGAZDA)

Van már "Fórum" link a HA felső menüjében, ami az elsődleges portál fórumába visz. :)

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#106) Mokele

Mokele
(újonc)

Biztos tök jó. Kár, hogy a céges szűrő nálam is megfogja, mint minden kereskedési célú lapot. Eddig láttam/használtam, eztán csak otthonról, éjszaka :O :O :O

Szóval nálam nem nyert az újítás

[ Szerkesztve ]

Jobbára ártalmatlan

(#107) Hammon Serra

Hammon Serra
(senior tag)

Ma valamiért nem tud belépni.
:O

(#108) Winner_hun válasza Hammon Serra (#107) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tán ezért?:)

(#109) Lortech válasza Lortech (#86) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

(#110) Hammon Serra válasza Winner_hun (#108) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

:R

(#111) t.teszt

t.teszt
(újonc)

Sziasztok!

Sajnos nekem a technikai problémák miatt csak egy nagy szívás az új rendszer. Egy multinál dolgozom, ahol azért páran olvasgatják a Prohardvert. Ha bejelentkezek a saját azonosítómmal, akkor sajnos "bentragadok" hiába nyomkodom a kilépés gombot kiírja, hogy sikeres kijelentkezés és minden marad a régiben. A gond ezzel az, hogy bárki a cégen belül belép az oldalra látja, hogy milyen topikokban szóltam hozzá, sőt még az adataim lapra is be tud lépni, bár megváltoztatni nem tudja. Ha ránézek napközben a PH!-ra kb. 5-6 kollégával szoktam így "találkozni". Egyetlen megoldás jelenleg, hogy kreáltam ezt az új azonosítót, és kb 5. próbálkozásra enged a normál azonosítóm kiléptetése után ezzel bejelentkezni (és utána ez a login ragad be a rendszerbe).

(#112) t.teszt válasza t.teszt (#111) üzenetére

t.teszt
(újonc)

Fokozódik a helyzet. Most nem volt senki beragadva az oldalra. Próbáltam belépni, kiírja, hogy sikeres belépés, erre mégsem léptet be. Teljesen mindegy, hogy miket pipálok ki a belépési oldalon ugyanaz történik. Aztán ebbe a topikba belépve azt látom, hogy be vagyok lépve.

Remélem mihamarabb sikerül megoldani ezt a problémát, mert így marad a kizárólagos otthoni PH! élet... :O

(#113) Winner_hun válasza t.teszt (#112) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Töröld a cookie-kat.

(#114) Panther válasza t.teszt (#112) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Válaszoltam neked a bugos topikban.

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#115) Klemens

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon bejön ez az új dizájn!
Remélem nemsokára a fórum rész is hasonló kinézetre fejlödik! :)

(#116) bartrender

bartrender
(újonc)

sziasztok

azt szeretnem megkerdezi , hogy az aprok olvasasakor,amikor ranyomok az altalam kivalasztott hirdetesre,nemlehetne egy olyat csinalni , hogy idex kep legyen mar a hirdetes mellet?tehat meg mielott ranyomnek.
szerintem nemmlenne olyan hulyeseg,bar elvesztene jelenlegi profiljat az oldal , ami sztem ku***jo!

üdv ,a csapos: )

(#117) Lenry válasza bartrender (#116) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és mégis miről lenne indexkép?
a termékről?

azt minden hirdető maga tölti fel, már aki feltölti, mert nem kötelező
plusz egy indexképből, ami jó esetben 50x50 képpont, baromira semmit nem látnál

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.