Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) acélkemény

acélkemény
(lelkes újonc)

Van ra igeny :B ;) Kepeket mutogatni ismerosoknek egyszerubb es kenyelmesebb, es tobben is lathatjak egyszerre, nem csak 2 ember (akiknek a feje odafer a mobilhoz, meg fejjel lefele nem olyan jo bamulni a kepeket :) )

(#2) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Elméletben szép és jó, csak éppen átlagos fényviszonyok között ennél sokkal nagyobb fényerőre van szükség.
Ráadásul a hír arról szól, milyen jól le tudták csökkenteni a projektor méretét – a felbontással együtt. A 640x360 jelentős visszalépés a WVGA-hoz képest (800x480), így pont a képek mutogatása szenved csorbát (1-1,5 méteres átlójú képen ez a felbontás már nagyon ratyi).

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

na most vagy a rizsszemek hatalmasak, vagy az elektronika kicsi :)

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#4) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

Csak óvatosan a épekkel mert meglátják elmaradottabb országokban és beperelik őket a kaja pazarlása miatt, :P legalább 2 etióp család jóllakott volna abból a mennyiségből :)

amúgy hajrá fejlesztés :) jól hangzuik ez így.

üdv,
Borgi

[ Szerkesztve ]

Resistance is Futile!!

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Minden almom olyan tiniket latni, akik mar nem csak zenet szolgaltatnak ke're's nelkul az utcakon, hanem filmvetities is megy :D
Bar nemely ember kepes ilyen eszkoz nelkul is "vetiteni" ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

Ha abból indulok ki hogy a saját telefonjainkban lévő képeket mennyit nézegetjük (kb 3napig),
egy kivetíthető kép mennyivel több felhasználási lehetőséget jelent.
Zsír , várjuk :C

[ Szerkesztve ]

(#7) vPhis válasza JoeYi (#3) üzenetére

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezek génkezelt óriás-rizsszemek
Am először nekem is ez jutott eszembe csak nem akartam ennyire idióta elsőpostot

[ Szerkesztve ]

(#8) hcl válasza erdoke (#2) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amilyen képeket egy mobillal lehet lőni, annak mindegy...

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.