Van ra igeny
Kepeket mutogatni ismerosoknek egyszerubb es kenyelmesebb, es tobben is lathatjak egyszerre, nem csak 2 ember (akiknek a feje odafer a mobilhoz, meg fejjel lefele nem olyan jo bamulni a kepeket
)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Multimédia » [Re:] Új, pico projektorokba szánt chipsetet mutatott be a Texas InstrumentsHozzászólások
(#1) acélkemény

acélkemény
(lelkes újonc)
Elméletben szép és jó, csak éppen átlagos fényviszonyok között ennél sokkal nagyobb fényerőre van szükség.
Ráadásul a hír arról szól, milyen jól le tudták csökkenteni a projektor méretét – a felbontással együtt. A 640x360 jelentős visszalépés a WVGA-hoz képest (800x480), így pont a képek mutogatása szenved csorbát (1-1,5 méteres átlójú képen ez a felbontás már nagyon ratyi).
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
na most vagy a rizsszemek hatalmasak, vagy az elektronika kicsi 
Genesis Montana - újra kétkeréken

Borgi
(fanatikus tag)
hi
Csak óvatosan a épekkel mert meglátják elmaradottabb országokban és beperelik őket a kaja pazarlása miatt,
legalább 2 etióp család jóllakott volna abból a mennyiségből 
amúgy hajrá fejlesztés
jól hangzuik ez így.
üdv,
Borgi
[ Szerkesztve ]
Resistance is Futile!!

Devid_81
(PH! kedvence)
Minden almom olyan tiniket latni, akik mar nem csak zenet szolgaltatnak ke're's nelkul az utcakon, hanem filmvetities is megy 
Bar nemely ember kepes ilyen eszkoz nelkul is "vetiteni" ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

ufocsalad
(tag)
Ha abból indulok ki hogy a saját telefonjainkban lévő képeket mennyit nézegetjük (kb 3napig),
egy kivetíthető kép mennyivel több felhasználási lehetőséget jelent.
Zsír , várjuk 
[ Szerkesztve ]
Ezek génkezelt óriás-rizsszemek
Am először nekem is ez jutott eszembe csak nem akartam ennyire idióta elsőpostot
[ Szerkesztve ]
Amilyen képeket egy mobillal lehet lőni, annak mindegy...
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...