Az egér egész mutatós lett. De azok ott strasz kövek?

(L) Atiradeonika (L)

Az egér egész mutatós lett. De azok ott strasz kövek?

(L) Atiradeonika (L)
őrület, a GK-K7100-on mintha a jóöreg ins-home-page-... kiosztás lenne 
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Az egér nagyon pofás 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
A egér meg a K7100-as nagyon tetszik. Mondjuk a G5-öt nem cserélem le, de a 4 éves Genius Billentyű már lassan megérik a váltásra. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
A billentyűzetek szépek, de az az egér azokkal a csilivili kövekkel....
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Ez a rágcsáló olyan A4tech X7 feeling...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
(#8) rootkiller
Az egér érdekes, de nem adnám érte a revoutiont.
Viszont szerintem ezekhez köze van a Logitechnek. 
[ Szerkesztve ]
Bőregér?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Énse értem azt az egeret... Ezek a billek meg nem gamerek...
én is erre gondoltam... bőregér
(egyébként tegnap a madaras teszkóban láttam "batman" matricás narancsot...
)
elárulná valaki, hogy a szarovszki kristály miért ilyen nagy szám mostanság? mindenhol ezt hangoztatják... van olyan szép/értékes, mint a gyémánt? szerintem nincs... akkor meg miért nagy szám? ha fogok egy marék üveget és brillre csiszolom, az ugyanúgy csak egy darab üveg marad... nem lesz ettől gyémánt... vagy ha híres ember lennék és a nevemet adnám az üvegdarabokhoz, máris értékes lenne? :S (szvsz idiótizmus...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Miért értékesebb egy Lewis Hamilton által aláírt póló, mint az általam aláírt?? Ugyanolyan alkoholos filccel írjuk, ráadásul az én nevem hosszabb, szal több tinta lesz a pólón... És mégis... Ki érti ezt... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Biztos ilyenre élveznek egyes körökben, h még az egerén is Swarowski kristályok vannak. 
(Bár én a másik véglet vagyok, aki nem látja értelmét 1k-nál (nem karát, eFt
) drágább egeret venni.
)
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
oké, de hamiltont szerintem többen ismerik, mint szvarovszkit... és ezek a kristályok meg ilyen tömeggyártott akármik, nem? egyébként pl a hamilton eredeti aláírásával ellátott póló is jóval többet ér, mint az a fajta, ahol csak rá van nyomtatva az aláírásának másolata... nem ugyanaz a 2 dolog
az én szememben ez a kristály nem sokat ér... nem szeretem hamiltont, de tudom, hogy az ő általa aláírt pólókért a fanok brutális összegeket adnának 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
A bőregér jó lesz majd, főleg nyáron... 
Ez a Swarovski-buzulás meg már pardon, de... áhhh. Hagyjuk. Főleg a gémereknek ugye fontos, mert máskülönben ki vannak nézve a lanpartyról.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Emberi kiosztású slim bill. ?!
Ilyet kérek.
És az egér is bejön(ne), ha nem lennének rajta azok a 'kavicsok'. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Én is úgy vagyok vele, hogy tök jó lenne az egér - a kövek nélkül
. De a nőknek biztos fog tetszeni...
A billentyűzetek viszont nekem nem túl bejövősek - bár ha választani kellene, akkor már inkább a fenti kellene.
Te is fiam, Bluetooth?
Nekem is ez jutott eszembe először 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Swarovski kristály az egéren... az ám a tök jó... Ha netán "véletlenül" elrepül még a tölgyfa padlót is összekarcolja.
Gamer egér: rádiós, bőr, Swarovski kristályos. Az a h*lye marketinges aki meg kitalálta biztos többet keres egy hónapban, mint egy évben. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

A K6800 teccik, a másik szolid, de pofás. Az egér viszont részemről gáz.
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

kíváncsi lennék hogy kopik és miylen hosszú távon egy iylen bőr borítás, izzadság mennyire színezi el..
Feltételezem, épp eléggé ahhoz, hogy fél év intenzív használat után mérsékelten gusztustalan legyen... 

, azért a kézmosás, meg a konyhai étkezés sokat segít a dolgon ![;]](/dl/s/v1.gif)
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Nekem ez az egerük jobban tetszik.
GM-M8000
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Bár nemigen voltam lanparty-n, de el tudom képzelni, hogy a pizzát, mekikaját meg a csipszet a kis külön konyhában eszik a gémerek, ahová turnusokban rajzanak ki, majd közös kézmosás. Hát persze... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Valahogy egyik versenyző sem nyerte el tetszésem...
Mondjuk, ha itt van egy vágott szemű szépség mint az MSI-nél, akkor máris szebb a kínálat ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
váó még azt kell mondjam, hogy tetszik az egerük. bár nem pont gamer egér, de mindenféleképpen tetszetős és egyedi.
szívesen megnézném élőben, ha lenne rá alkalmam. sebaj majd a MM-ban egyszer 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

En csak azt nem ertem, hogyan teljesiti az EU-s RoHS eloirasokat az eger ezekkel az olmozott uveggyongyokkel.
Elvileg forgalomba se lehetne hozni...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Tipikus esete annak, amikor a kevesebb több lett volna.

Teccik az a k7100-es bill.
www.oaziscomputer.hu
"játékosoknak szánt vezeték nélküli " xDD
Sajnos ha ezt a techonologat is a logitol vettek akkor nagyon ratyi lesz
Lasd g7
Bar ha kicsit arra figyelnenek oda mi valo a jatekhoz, es ahhoz hogy verpistike menozhessen az osztalyban hogy milyen progamer talan kicsit jobb dolgok szuletnenek.
Nem ertem hogyha mar egyszer van egy jo dolog miért kell azon változtatni? (ugy értem ha már vmi tokéletes)
Vezeteknelküli egerek?
Nagyinak max...
Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

ezektől egy félórás folyamatos játék alatt nem fog izzadni a tenyerem? 
Én vettem egyet, ajándékba. Lánykáknak egész jó. Amúgy állati nagy különbség van egy ezer forintos egér és egy jobb rágcsáló közt.....
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.