Az miaz, hogy "háromszoros bemozdulás védelem"?
Van benne optikai stabi, az érzékelőt is mozgatja, meg egy kis monopod is kihúzható belőle? Vagy mi? 
Aki él és nem boldog, az téved!

Az miaz, hogy "háromszoros bemozdulás védelem"?
Van benne optikai stabi, az érzékelőt is mozgatja, meg egy kis monopod is kihúzható belőle? Vagy mi? 

lencsemozgás, ISO emelés akár 6400-ig és jön egy mosolygós, ősszakállú öregember is, aki a gépet segít fogni azokban a nehéz pillanatokban 
http://mlzphoto.blog.hu/
Ez így jól hangzik poénnak, de ha már le van írva egy cikkben, (ami a te tolladból született) akkor gondolom tényleg tudod, hogy mit is akar valójában ez a háromszoros bemozdulás-védelem
És én komolyan nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi is ez valójában. Meg szerintem pilóta kollega is 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Hát igen. Mert még kétfélét el tudok képzelni, hogy optikai is meg iso emelős is, de a harmadik mi lehet? Vagy az optikai tud 3fé-t megfogni? Az meg marketing szempontból gyenge, mer 4-5-öt szoktak írni mostanság...
Vagy csak rosszat álmodott a marketing részleg? 
Hát az ISO emelős izétől mostanában rosszul vagyok, hogy képstabiként próbálják eladni. Pedig nem tegnap találták ki, hogy ha kevés a fény az automatika ISO-t emel, de mostanában már képstabiként emlegetik... komolyan mondom az emberek olyan szintű hülyének nézése, hogy jelzőket sem nagyon találok rá.
Mindenesetre ennek a hármas izének a megfejtésére kifejezetten kiváncsi vagyok. Az utolsó megfejtésed szerintem egész reális 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
Triple anti-shake protection to prevent different types of camera shake
- Pixel Track SR mode - When recording still images, the Optio P70’s
new Digital SR (Shake Reduction) mode effectively compensates for camera
shake by processing affected images with Pentax exclusive software.
- High-Sensitivity SR mode** - When the Optio P70 detects low-lighting
conditions while shooting still-images, it automatically raises the
sensor’s sensitivity to as high as ISO 6400 for a higher shutter speed.
This effectively minimizes the effects of camera shake from longer
exposures and subject shake due to poor lighting conditions.
**When the High-Sensitivity SR mode is selected, the recorded size is
fixed to 5M (2592 x 1944 pixels).
- Movie SR mode*** - During movie shooting, the Optio P70 prevents
blurry images by effectively minimizing annoying camera shake through
the use of exclusive software. *** When the Movie SR mode is selected,
the angle of view becomes narrower than normal shooting.
[ Szerkesztve ]
sálálé

Ja, elég vicces az iso emelést stabinak hívni. Ez olyan, mint a digitális zoom, dicsekedett vele valaki pár éve, hogy tizenkétszeres zoomja van, mert 3x optikai meg 4x digitális, de mondtam neki, hogy nekem tizennyolcezerszeres van a számítógépemen, úgy hívják, hogy photoshop 
Ahamm, szóval semmilyen képstabival nem rendelkezik tulajdonképpen, csak szoftveres izékkel. Ehhez képest háromszoros bemozdulás-védelem. Nagyon poénosak a marketingesek...
[ Szerkesztve ]

Olyan szigorú vagy velem 
A három mód igazából nem háromféle együttesen működő stabilizálást jelent, hanem:
1) Pixel Track SR mode
When recording still images, the Optio E70’s new Pixel Track SR (Shake Reduction) mode effectively compensates for camera shake by processing affected images with exclusive software.
- gyakorlatilag annyit jelent az új SR mód, hogy szoftveres úton hárítja el a képekről a bemozdulást
2) High-Sensitivity SR mode**
When it detects low-lighting conditions in still-image shooting, the Optio E70 automatically raises its sensitivity as high as ISO 6400 to set a higher shutter speed. This effectively minimizes the adverse effects of camera shake and subject shake.
- ha túl alacsonynak véli a környezeti fényviszonyokat, akkor emeli az ISO-t
3) Movie SR mode***
During movie shooting, the Optio E70 prevents blurry images by effectively minimizing annoying camera shake using exclusive software.
- mozgóképek felvételénél is szoftveres módot használ a bemozdulások kiiktatására. Optikai stabiról sajnos szó sincs.
http://mlzphoto.blog.hu/