Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajna a Pana mostanság túl drága...főleg ezek kicsi gépek. Ráadásul amennyire mindenki el volt ájulva a PEN-től, annyira nem is volt jó: ha az új Sonykat lehúzták a fogásuk miatt, próbáljatok ki egy PEN-t....borzalom.

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#2) FEDman válasza Fryskitt (#1) üzenetére

FEDman
(őstag)

Volt szerencsém E-P1-hez és imádtam a fogását!! :DDD

(#3) Fryskitt válasza FEDman (#2) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Ízlések és pofonok...

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#4) Ijk válasza Fryskitt (#1) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Az EP-1 szerintem nagyon jó, főleg ezüstben tetszik nekem. Ha beleraknák a pana AF-át és egy kicsit jobb, napfényben is szuperáló lcd-t akkor kész is lenne a közel tökéletes m43 váz.:)
Ehhez már csak a 20-as pancake kell, illetve egy nagylátó fix és egy 60mm-es f1.2-es portré obi.
Ja és ha még ehhez hozzájönne egy beépitett rádiós TTL vezérlő, vakupapucsba csúsztatható antennával, és hozzá való rendszervakuval, akkor kész is az álomrendszer számomra (leszámitva az ovf hiányát).

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#5) Fryskitt válasza Ijk (#4) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Technikailag egyetértek, de fogni nem volt jó (nekem).

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.