Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

"legkisebb modell, terhelés nélkül 8,5 órán át képes üzemelni"mi számít terhelésnek?
Megfordítva a kérdést: milyen az amikor terhelés nélküli állapotban van? Csak a megjelenítő megy és az üresjárat?

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Huh, nagyon szép laptopok, az új Core processzorok alatt mit kell érteni: arrandale vagy Sandy Bridge?

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#3) tiborandras válasza domi007 (#2) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

szandikak lesznek: r830 r850 :K

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#4) tiborandras válasza domi007 (#2) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

sry, dupla lett :(((

[ Szerkesztve ]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#5) erdoke válasza lujó55 (#1) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezeket a lehető legtakarékosabb üzemmódban mérik, tehát a kijelző pár perc után lekapcsol.
A legkisebbet bevállalnám, főleg ha a 13-as kijelzőt 1440x900-as felbontással is lehet párosítani. :K

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#6) ROBOTER

ROBOTER
(őstag)

Én notebookirtót olvastam elsőre.

(#7) smkb válasza ROBOTER (#6) üzenetére

smkb
(senior tag)

Nem azért, de én is...

(#8) Abu85 válasza lujó55 (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valószínűlegy úgy mérték, hogy elindították, feltöltötték, és otthagyták. Ergo nem csináltak rajta semmit. Van még a másik elfogadott forma, ami az átlagos terhelés. Ott neteznek, szöveget szerkesztene, videóznak addig, amíg a termék ki nem fullad.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#9) Kotomicuki válasza erdoke (#5) üzenetére

Kotomicuki
(kvázi-tag)

Az úgy már túl szép lett volna - épeszű/még megfizethető árazás mellett - , majd talán a következő generáció bejelentése, vagy egy modellfrissítés után. :O

Na, talán kezd a mobilitás és a teljesítmény együttesen elfogadható értékeket felmutatni - végre kezdik az ehhez szükséges technológiá(ka)t elérhető(bb) árszinten kínálni, bár a 256 GB-s SSD még kilóg ebből a képből. Most már csak az ár és a minőség lesz a kérdés - ha az előbbin spórolnak, akkor :C , ha az utóbbin - ahogy eddig, szokás szerint - , akkor :( .
Hhmm, várom az AMD "válaszát", de nagyon!

Armand's such a fool. He says the place has "culture", but have You seen so much as one Gucci bag? No. None! I want civilization and I want it now! ("Lora")

(#10) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Elég barátságosnak tűnnek, bár a Toshiba márkát sosem kedveltem... de ez persze nem azt jelenti hogy rossz!

(#11) GerykO válasza Kotomicuki (#9) üzenetére

GerykO
(fanatikus tag)

Szerintem a Llano mobil CPU-k lesznek a válaszok, bár a Brazos is kezd beérni, és egyre több program támogatja már. Szóval pont frankón előkészített terepre fog berobbanni a Llano. Nagyon várom én is. :K
Brazosból csinálok egy otthoni mindenest NAS/torrent/HTPC/router, Llano notival meg elleszek, vagy ez a vegyes tablet/subnoti izé is elég lenne nekem. :B

A válság érdeklődés hiányában elmarad...

(#12) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ismerve a Toshiba árképzését,nem tucattermék lesz belölük.Remélem a megbízhatósággal nem lesz gond

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.