És ezt igy laptoptáskába belefér, vagy csak ugy rohangál vele az ember...
én nem tudom elképzeli h mikor is használnám... 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
És ezt igy laptoptáskába belefér, vagy csak ugy rohangál vele az ember...
én nem tudom elképzeli h mikor is használnám... 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Ezt majd jól lemásolják a kínaiak és megcsinálják felfújhatósra , hogy beférjen a noti tatyorba ...öccészé ... vaty harom ety eszresz !

Ha már Karácsonyra szeretnéd, akkor leszereled az egyik nagyobb konyhaszekrény-ajtót, és kész is. Épp a hétvégén szereztem be egy ilyen bútorlapot, a notebook kényelmesen elfér rajta, ráadásul még egy egér is szaladgálhat mellette. 
MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>
Hát igen csak épp a butorlap kevésbé desingolt.De hát ez van
.
Egyébként tulzottan énsem értem ennek a mivoltát.Ha valakit zavar hogy melegszik ne használja ölben.
DANSZ!!
Azt a típust ismerem ! És még melléfér egy kispizza és egy korsó sör is 
ekkora csalást a képekkel!
az egyenes lap alatti kis lehajló részből minek megy felfelé a nyíl? onnan mi szellőzik?
és ha jól látom a nő lába sem melegszik be farmerban a tartó alatt. ellenkező esetben azokat a nyilakat sem tudom értemezni 
True Success is Blonde

sz.tem nem rossz ötlet! bár én nem használok ilyet, de pl hugomnak el tudnám képzelni notijához mert ő nonstop ölbe nyomja... 
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>

És lehet, hogy ezek olcsóbbak és kényelmesebbek, mint a Logitech-é.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
De erre rá van irva h Logitech , és desingos is
Am biztos h nem venném meg

Ikeás van nekem is, egy baja van, hogy kicsit hajlik, emiatt a noti aljához nyomódik a műanyag. De tény, hogy kényelmes, és elfér a noti mellett a sör, kávé ízlés szerint... 
Arról nem is beszélve, hogy ilyen hazai termék is kapható:
[link]
Fej! Tor! Potroh!
Csesszus, épp most akartam linkelni... Itt Skóciában 9 fontért vettem nemrég (IKEA)... 
40 dollár, hehh, röhej...
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

Jéééé ilyen is létezik???

Azonnal kell egy! Ha gépelek, az esetek 90%-ában fekszek vagy ülök és a laptop az ölemben van.
Egy sima párnát szoktam alá tenni, de ezek szerint van ilyen spéci cucc is 
Elnézek az Ikeába sztem. köszi nektek! 
IKEA variáció. 

A Logitech az meg is csak Logitech.
Lehet vele villantani a homokozoban a szomszed Pistike elott.
Az IKEA oldalán ezt írják:
"A terméket szerelni kell" 
szerintem csak akkor ha elrontod 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Teljesen mindegy, mert nem az a baj, hogy azért melegszik túl, mert befogod a lábaddal a szellőzést, hanem azért mert a notebook gyártók cse**nek normális hűtőt tervezni az egyre jobban melegedő alkatrészekhez. Így ha szabadon van sem elég a hűtés.
Nem is értem igazán, hogy aki teszteli, kipróbálja ezeket, és már bekapcsoláskor 200°C a cucc, sonkát lehet rajta sütni, és piacra dobják... Így jó, hogy van kereslet ezekre a hűtési "megoldásokra", a másik, hogy a folyamatosan az üzemi hőmérséklet felső tartományában van az alakrész, az nem lesz olyan hosszú életű, mint egy normális ésszerű hőmérsékleten tartott eszköz. 
Jujj, feltalálták a spanyolviaszt... És az árát is felemelték.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Hagyjuk már ezt a karácsonyosdit, herót a köbön...
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Talán a thermaltake/thermalright gyártott egy ilyen párnát amiben valami szilárd anyag olvad fel hőelvonás közben (valamilyen só volt, kémia nem az erősségem ne kövezzetek meg pls), azt ráteszi az ember egy ilyen cuccra vagy akár egy rajztáblára és máris mehet a gondtalan ölben notizás.
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
Karácsonykor Jézus születését ünnepeljük. Elvileg...
Inkább a köré került cicomát hagyhatnánk.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

én egy iratdossziét használok 
kb 700 Ft...
Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...

Kell a profit ilyenkor tudod ,hogy van.....
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html