jol hangzik, de... tegye fel a kezet, aki kihasznalja egy ekkora kijelzon a vga-t...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
(#1) hyperspace

jol hangzik, de... tegye fel a kezet, aki kihasznalja egy ekkora kijelzon a vga-t...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
nem véletlenül kerülhetett rá VGA és HDMI csatlakozó 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
"Ára felszereltségtől függően 350 és 450 euró körül alakul."
A mostani Eee 900-as es 1000-es szeria arait latva ezt nagyon nehezen tudom elhinni.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Gamer netbook!! 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))
We will see. De én sem reménykedem.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
lassan összemosódik a netbook és a subnoti határa, csak az ár fogja elválasztani. nem azt mondom, hogy baj, csak fura.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Én is ezen lepődtem meg, de majd meglátjuk. Én most kezdtem ilyesmi netbook iránt érdeklődni, de ez most egyelőre ez a legszimpatikusabb.
...

Kíváncsi vagyok, milyen lesz az a minőségi ház...
Ha meg diszkrét VGA, meg nem a nyolcadikosztályosok a célcsoport, akkor lehetne nagyobb a kijelző, méretben és felbontásban egyaránt. 
De akkor már tényleg subnoti lenne. Már ha léteznek még ezek a határok (lásd ngabor2 hozzászólását).
...
Az arhoz meg: Ha $600 pre-order as van az USA-ban es ez kb. az Eee1000-es aranak felel meg akkor europaban az ara inkabb az €500 korul lesz majd szerintem.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
talán a processzorok alapján sorolják netbooknak és nem subnotinak 
Elég korrekt gépecske... nagy winyó, rendes gpu (hd lejátszás - nem is az a lényeg hogy a kijelző nem hd, hanem hogy képes megnézni ezzel... vagy külső megjelenítővel akár)
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Addig üsd a vasat....lassan az összes vas oda van ha így folytatják! 
Túlképp a kevésbé jól fogyó subnotikat tolják most más néven...
Lesz itt még PDA-kal 3dmark verseny, majd meglátjátok! 
.::www.megadanceradio.hu::.
ez kell nekem! COD4 bármikor-bárhol 
amúgy nagyon szép kis netbook 
Árára nagyon kíváncsi leszek!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Pont ilyen kell majd nekem! 10 col, szép, jó.. Csak menjen le 100 alá, már venném is meg..
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
ha 100 alatt lesz tuti vevő leszek rá én is! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

és vajon mennyi az akksiideje??
amugy pofás kis darab, ha az akksi birja az 5 orát kell nekem egy ilyen, ha nem tud csak 2 orát akkor tartsák meg.
Tiszta röhely már ez jönnek a netbookok, csak egyre nem figyelnek, az pedig az akksiidő
elég nekem 80 gb-os winyo, de ...
ebből is parasztvakitás lesz én már láttom, 2 ora akksiidő és vihetek majd magammal egy komplett tápot.

A súlya bizakodásra ad okot hogy egy nagyobb akksit raktak bele. Vicces hogy atommal szerelt gépnek az lenne az egyik lényege, mégis a legtöbb gyártó olyan akksival adja amivel nem húzza tovább mint a nagyobb méretű sima notebook alapmodellek. Pedig a mostani árakba finoman szólva is beleférne, elég merész árréssel tudnak dolgozni a gyártók.
Jövőre hatalmas áresések lesznek, a kereslet is normalizálódik és lassan a sarki abc is kiadja a saját netbookját. Na majd akkor egy ilyet 50 körül. Mert annyi lesz.

Ezek az árak honnan jöttek??? Csak azért, mert külföldi fórumokon mindenhol $749 - $849 közé rakják az árát. Pl.: itt már előrendelhető. Benéztem. Kétféle model lesz. Az egyik GeForce 9300M GS-el lesz szerelve, ez a drágább kivitel; és lesz Intel GMA 950 Graphics-al szerelt, ez az olcsóbb kivitel.
[ Szerkesztve ]
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
Az akkuidő akár 6.5 óra is lehet a marketinganyag szerint.
Ehhez hozzátartozik az is, hogy az nvidia 9300M egy külön kártya lesz benne, amit egy kapcsolóval és egy újraindítással lehet életrekelteni ha szükséges - nyilván az akkuidő rovására.
...
Nem rossz cucc ez, de nem hiszem, hogy itthon 130K alatt lehet majd kapni. Az 1080p videókat hogyan bírja majd? Jó lenne ha tudná 
IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo
Mivel a diszkrét VGA tartalmazza az nVidia PureVideo HD technológiáját, az összes DXVA kompatibilis módon tömörített 1080p H.264 -et különösebb CPU terhelés nélkül el kell vinnie. Persze a csak GMA950 IGP -vel rendelkező model semmivel sem lesz erősebb mint pl. a Wind ugyanott.
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Kellemes kis gép, de itthon szerintem 100 felett lesz annyival, hogy pont ne gondoljunk rá mint értelmes alternatíva.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

no meg a kijelzőméret...
A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!
Király. Már csak egy dolog kéne:1024*768-as felbontás.

Nekem tetszik a megvalósitás,mert legalább nem megy az akku idő krára, ha legtöbbször úgysem használja ki az ember azt a VGA-t. Legalábbis, ha "netbook-célra" használja az ember...
Peat;):Jövőre hatalmas áresések lesznek, a kereslet is normalizálódik és lassan a sarki abc is kiadja a saját netbookját. Na majd akkor egy ilyet 50 körül. Mert annyi lesz.
A lottószámok is jöhetnek priviben... 
Csak tudnám honnan van ennyi jósunk itt a ph!-n?
Vagy valamelyik bazáros már szórja az USb-s kristálygömböket, csak nekem nem jutott?
[ Szerkesztve ]
no one is taller than the last man standing

Már "sima" notiból is nagyítóval kell keresni olyat amelyik nem széles kijelzőjű... netbbokból pedig egy sem lesz, erre nagy összegben fogadnék.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

szánsz rá két percet hogy végiggondold akkor nem kell kristálygömb, az már az enyémé 
Eddig/nemrég túlkereslet volt a netbookokra, most meg túlkínálat kezd kialakulni. Ez a modell is azért született meg, hogy valamiben más legyen mint a többi (pesszimista hasraütés, kristálygömb eltörött) 30 netbook. Egy 15-ös két magos noti 100 közelében van(és néhol már alatta), úgy hogy kevesebb a gyártási darabszám és drágább bele az alkatrész, több az anyag, nagyobb a kijelző, drágább a szállítás. Szóval nem eltúlzott ha azt mondom, igen, csökkeni fog az ár és meredeken. Ja az kimaradt hogy jön még az amd is ha jól tudom valami megoldással. Ja meg a via is valami újabb procival. 

Remélem a kereslet-kínálat görbék analízisén már túl vagy...
Egyébként egyetértek.
Szerintem az intel féle netbook kifejezés is csak hype, meg izé-hozé. A Sony, FuSi is régóta csinál pöttöm gépeket egy szűk rétegnek (mivel méregdrága). Itt ez annyit változott, hogy olcsók a gépek, gyengék a processzorok és rettentően igénytelenek a gépházak. Itt remélem legalább a ház tényleg hozza egy átlag notebook színvonalát.

jo nekem a kisebb moncsivezérlővel is. Na akkor most megnézzük ezt milyen és ha az akksiidő szupi jöhet egy ilyen
120-130-ig elmegyek egy ilyenért,
a VGA megoldás tetszik, végre egy hasznos dolog, amivel akksit lehet sporolni.
ha meg itthon drága akkor majd beszerezzük külföldről, engem nem zavar az angol bill.
még szerencse hogy világgaranciás
Sajnos igazad lesz...

"Itt remélem legalább a ház tényleg hozza egy átlag notebook színvonalát."
Neked mi az átlag notebook? Mert a 70%-nak szerintem a fusi, acer max 150e Ft-ba kerülő notijai azok. Ezeknek a minőségét meg simán hozzák a netbookok is.

Végre ki merték rúgni a GMA950-et de, hogy épp 9300M GS?
Jobbat is el tudtam volna képzelni. Jahh és nem külön kártya hanem egy normális int.vga-s chipet. Na talán majd lesz olyan is idővel.
''Öregember nem gyorsvonat!''
Szerintem (is) jobb ez így külön. Minden zabálja az akksit amikor nincs szükség az erejére? Főleg egy netbookban.
...

A processzorral szerintem összhangban van ez a vga és a külön álló több okból is jobb lehet (pl nem alaplapcsere kell ha elromlik). Engem az bosszant hogy az előírt 10.2-es kijelzőméretet nem bővítik (talán intel szabja meg ha nem tévedek) pedig ide egy 11-es már simán elférne 1280*800-as felbontással.

kicsit utánaolvastam, és érik bennem hogy kell nekem. Márcsak ehető teszt kénne rola

Ha jövőre megint megyek Thaiföldre, hozok egy ilyen kütyüt. Ott ezek a cuccok jóval olcsóbbak. 
Sony VAIO VGN Z21XN

A Gigabyte netbookjában megvan a felbontás 1280*768, érintőképernyővel.
Viszont akksi itt is kevés, 2,5 -3 órás 
[link]
**

Nem igaz, h nem tudtak egy 11"-os kijelzőt berakni 1280x768-as felbontással.
Miért nem tudnak EGYSZER, VÉGRE egy tökéletes netbook-ot készíteni?
Mindegyiknek van vmi "hibája".
Talán az Eee 900 áll hozzá a legközelebb, de az meg atom procit nem kapott.
A 901-es, meg már nagyobb, mint a 900 és gagyibban is néz ki. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

A 900-ast is szerelték atom maggal. A Becsületes neve Asus Eee PC 900A Szóval akkor megvan a te " tökéletes netbook "-od
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

Jah, csak kár, hogy nem lehet idehaza kapni... 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Aki most akar netbookot venni, már így is a bőség zavarával küzd.
Mi lesz ezután?
A gép fogja megmondani, hogy ki vegye meg (a jelenlegi felállás fordítottja)?
("Ez ügyvédnek, ez tanárnak, egy másik diáknak, akkor ez grafikusnak, stb-stb")
What is yours, shall be mine
140-160 körül van a hwsw szerint. 
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD