kínai piacos ez a Pro Turbo név 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
kínai piacos ez a Pro Turbo név 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

a hátoldalon: mi az lent, az a kis lakat?
"Metált? Bírod?!" www.tibi-team.hu | www.webböngésző.hu

A Kensington zár rögzítője.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Mindig elszall az agyam a NAS araktol. A kivancsisag kedveert osszeallitottam egy ATOM+4(!!) bay nas kombot a www.mini-itx.com-rol. Erre az ember szepen ratol egy linuxot es huss. Valoszinuleg jobban szetnezve me'g olcsobban meg lehetne szerezni. Es meg egyszer: ez negy bay-es haz nem ketto... 
[ Szerkesztve ]

Legalább az is van rajta, valakinek jól jöhet.
És nagyon kellemes a súlya is .
+táp (már ha abban a házban nincs, ezt nem néztem meg)
+falsh és rá megfelelő OS
...árban máris nem jobb.
..jah, és amit te összeállítottál azon egy darab 100-as LAN van... ami elég gyenge. (, és eSATA-n se tudod rákötni másik gépre)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Es mennyi ideig konfigolod rajta a Linux-ot, hogy azt tudja, mint pl. ez a NAS?
(A hardveres hianyossagairol nem is beszelve, hogyan tolsz bele 4 HDD-t...?)
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

+2 bay és 2 rugóval olcsóbb (aktuális forintárfolyam alapján). Biztos olyan tuti biznisz lenne ez a konfig?
Torrentezők kedvence.
#1:Skizz:Ezért volt annyira szar akkor a reggeli energy drink!
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Szerintem az a kínos, ha valaki orbitális nagy betűkkel reklámozza, hogy 1 GB DDR2!!!! Ezt leszámítva szimpatikus.
Juj, még nem hangzott el a kérdés senki részéről sem, csodálkozom is: hol a HDMI?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Mivel NAS-ba eddig altalaban ennel joval kevesebb memo volt...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

A WD vajon fizetett a reklámért? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sebességéről valami adat esetleg?
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

Jók, jók ezek a QNAP NAS-ok, de mikor lesz már támogatva pl: a subversion hivatalosan is rajtuk? Nekem nagyon kellene egy ilyen kütyü, de a sok felesleges (torrent, iTuines streaming, ...) szoftver miatt mindig visszarettenek.

Miert, ha nem kell nem hasznalod...

Nem a használom/nem használom a lényeg. A nem használt részek is csökkentik a kütyü teljesítményét és növelik az árat.

Ez nagyon sokba kerül
149900.- ITT HDD nélkül

Igen, elég drága, de nekem tetszik 
http://www.green6.hu
Furcsa
De ha így volt, akkor jogos.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Ha kész megoldás, akkor nekem a dns323 még mindíg kicsit jobb (szolgáltatás,lehetőségek)/ár mutatót sejtet.
MiSRaN

Azt hiszem, ez a legnagyobb tévedés ebben a topikban. Biztosan látszik, hogy sosem léptél még be egy QNAP admin felületére, és nem tudod, milyen szolgáltatásai vannak, és főleg nem is használtad azokat. Nem tudom akkor mi alapján sejted, hogy egy játék D-Link bármilyen téren is alternatíva lehetne. Valóban olcsóbb, ahogy egy kifli is olcsóbb a seprűnél, de ne kelljen már csak ezért kiflivel takarítanunk...
Esetleg próbáld ki online egy Synology felületét, az kb. nagyon hasonló: [link]

Hi!
Dam6 neked van Qnap-od vagy Synology mert
én nagyon szemezgetzek ezzel a 239-essel.
Köszi

dns323 40k, qnap ts239 140k+. dns323 arm-linux, 2.6-tól full support --> hw limitál. Ez utóbbi persze gyengébb mint qnap-nál, de ott van 100k+ difi... Továbbra sem vagyok meggyőzve, de nem is állítom hogy nincs igazad. Synolgy-s oldal nem engedett be.
MiSRaN

dns323-at hagyjuk... 
Speciel ez a QNAP talan otthonra kicsit draga, egyebkent elegge rendben van.

Sziasztok!
Nekem is tetszik ez a csoda. Nem tudjátok véletlen hogy lehet-e bővíteni a memcsijét? Me ugye DDRII és a képeken úgy tünt mintha notebook memcsi lenni.
üdv

Minek boviteni?

hát én egy kicsit "nagyban" gondolkodom kis fogyasztással.
pl egy mysql és egy java app szerver eszik rendesen memcsit.

Nem tudom, kerdezd meg a lejatszo.hu-n!

rendben köszi

Hi!
Én is nagyon nézegetem, de kell még egy kis mani a vinyokra (WD GP 1,5TB x2)
Sikerült valamit megtudnod a bővítésről?
Vagy esetleg már meg is vetted?

Ezt nem nezted? IMHO otthonra ez is megteszi.
Egy negylemezes (Atomos) QNAP NAS-rol lattam kepeket, abban sima noti RAM-volt, igaz leragasztva egy matricaval, amire ra volt irva, hogy megbontasa gari vesztessel jar
.