Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) KMT

KMT
(PH! addikt)

Nem túl erősek 12 V-on, és nem is túl olcsóak...

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#2) FRENK1988 válasza KMT (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Összefoglalva igen. :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) Ste válasza KMT (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

500W-ért idehaza 80+ juró, annyira nem baráti :(

True Success is Blonde

(#4) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg kellene maradni a memóriáknál. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#5) Honzi

Honzi
(fanatikus tag)

Eddig is gyártottak tápokat vagy ez valami új próbálkozás ?

A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.|Origin:Honzi|LoL:Honzi

(#6) qqcqqc

qqcqqc
(tag)

és nemrég volt teszt mire elég egy jó minőségű 400 Wattos táp :))

(#7) Male válasza KMT (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is pont ezt nézem... ebből az 500-as 32A-t tud 12V-on... a 400-as Corsair meg 30A-t, emellett 5 és 3.3V-on még erősebb is...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) bartucc válasza Male (#7) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Emiatt is, meg a beszállító kilétének ismerete miatt is továbbra is CX-400 a best a középkategóriában... A nagytesók meg teljesen feleslegesek továbbra is.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#9) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Akkora sikere tuti nem lesz mint a corsairnak.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#10) Male válasza bartucc (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igen... valami rejtélyes okból kifolyólag én is a CX400-at választottam :K

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Eddig is voltak tápjaik, de nem gyártóták vették a beleket a Topowertől, remélhetőleg ez már nem Topower beles lesz.....

(#7) Male: Ne felejtsük már el, hogy SS350ET bél van ebbe a corsairba, ami OEM specifikáció alapján 27A-t tud.

VX450 ben is SS400ET bél van, azaz OEM specifikáció alapján 30A-t tud a 12V-os ágán.

[ Szerkesztve ]

(#12) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Tápos totyikba már kezdik szapulnia CX400-at, hogy kis idő elteltével hangos lesz! Nekem is az van az egyik gépemben, lassan egy éve, de eddig (kopp-kopp) elégedett vagyok vele.

Tényleg kissé drágán adják ezeket a tápokat, bár ha valaki Mushkin "rajongó", akkor úgy is ilyet tesz a gépbe. mert jól megy a ramokhoz. :)

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#13) Dyno válasza Picturemaker (#12) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nem szapulja senki, csak a corsair topikba lelett írva pár tapasztalat, ami rev1 és rev2-essel is előfordult és nem kis időelteltével hangos, amiért szídhatnánk az ADDA-t hanem egyszerűen ok nélkül tekeri a ventit magas fordulaton.Hasonló mint a VX550 csecsemőkorában.

[ Szerkesztve ]

(#14) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az ára nem túl baráti, bár ki tudja, hogy M.o, hogy árazzák be.. :/ de kétlem, hogy olcsóbban..

(#15) Dyno válasza iSonic (#14) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nálunk kapható se lesz.

(#16) 14adam válasza Dyno (#11) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért ez röhely,hogy így szégyeníti magát ez a márka,hogy olyan fos belet vesz.Sok ember tuti befog dőlni a márkája miatt...De reménykedjünk,hogy ezeket nem olyan belsővel szerelik.

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jol szet dobaltak a 12Voltos agakat :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A CM új tápjai jobbak lettek... azokról is hallani mostanság már :K

(#19) Gabboo

Gabboo
(tag)

Tényleg kár a márkanevet ilyen minőségű termékekkel rontani. Meg ez az 1200W...nálunk a porszívó 1400W-os.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#20) Dyno válasza total90 (#18) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

AcBel-el szereltek, ahogy elnézem ha minden igaz, ha ebben a Musukban már minőségi bél van tegyük fel CWT,Enhance, akkor már sehol sincsen a cm hozzájuk képest.

Bár igaz ha topower beles a musu, jóval előrébb vana cm mind két említett beszállítóval is.
De sajnos a cm-k is baromira túl vannak árazva tudásukhoz képest, annyiért már illik enermax/seasonic párosban elgondolkozni.

Szóval a lényeg a cm se gyárt tápot, szvsz nem kell tőlük elájulni ha Enhance vagy AcBel van bennük, akkor azok rengeteg típusú tápban szintugy megtalálható.

ui: Azt meg hagyjuk hogy az m3-as beindult róla....baromi jó marketing, én leközelebb már inkább kaminon mutatnám be az 1-1,5kw-os 2főtrafós ótvarságokat, hátha megveszi még pár hűlt agyú a 200-250W-t kajáló konfigjához.

[ Szerkesztve ]

(#21) Duree

Duree
(PH! addikt)

Elméletileg a név garancia arra,hogy nem kapsz szart,de itt lehet,hogy nem teljesen így van?
Mindenesetre az árak nem rosszak,ebböl gondolom,hogy nem a legjobb belsö van bennük

(#22) MMIX

MMIX
(őstag)

Mushkin Volta 600 W

Hardware Secrets: [link]
Overclockersclub: [link]

Topower márkájú a belseje. A cikkben nem szerepel, de három színű gamer LED-ek is vannak benne. :)

(#23) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon gyengék 12V-on ezek a Volta-k. 500 as csak 384. A Corsair HX520 480-at ad le 12V-on. Nem lesznek valami ajánlottak az biztos. Ilyen áron főleg nem. Milyen belsővel vannak szerelve?

(#24) Dyno válasza MMIX (#22) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Topower.....

De elgalább már nincs tl494...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.