Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Éppen ma futottam bele egy nagykeres árlistán 120 GB-os HDD-vel szerelt, fehér Windbe. És rövidesen érkezik a hozzá való külső optikai meghajtó. Egyelőre nem tudni, kitől veszik az optikai meghajtót, de rövidesen kiderül.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#2) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

A tengerentúlon már 6 cellás akksival szállítják U100-at :)

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#3) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Azt hittem ez az előd volt... (vagy Ond)

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#4) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megérkezett az Asus 901 ellenfele. Kíváncsi leszek az itthoni árára. Ha 80 körül meg lehet venni, akkor az tök jó szerintem. De valószínűleg ez is csak a 3 cellással érkezik.

Az MSI helyében elkezdenék fejleszteni egy prémium netbookot, nagy HDD-vel 2 giga rammal, HDMI-vel, 6 cellás akksival, 1024*768-as kijelzővel (leszokhatnának már a 600-ról), mert az Asus-é nemsokára itt lesz.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#5) Kriza válasza ^Clown (#4) üzenetére

Kriza
(őstag)

1024x768 képméretnél megváltoznának a noti arányai, ráadásul a legtöbb noti már ilyen arányú kijelzővel szerelt.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#6) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a készülék inkább az Acer Aspire One ellenfele lett szerintem. (Tőlök fél most a piac, hogy nagy darabot hasítanak ki)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#7) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy pillanatra azt hittem hogy kétmagos Atom -al lesz szerelve, de nem. Most nem is látom hirtelen miért is jobb ez mint az U100. :F

#8: kissebb? :Y De ugye az ASUS EEE 700 -nál nagyobb? Mert múltkor végre sikerült élőben is megnéznem egy olyat és azok a billentyűk tényleg elég picinek tűntek.

Ja és rájöttem hogy az oprendszerben is van különbség, mondjuk ha a hírekben említett 3k -s WinXP árat nézzük nem igazán értem hogy miért is spórolnak ezen (vagy az is lehet, hogy félreérthetűen rosszmájúnak tűnök és szimplán a Linux -osoknak akartak kedvezni vele, mert akkor nem szóltam semmit :D)

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#8) Alvin_ti4200 válasza DarkByte (#7) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kisebb és olcsóbb

(#9) hanee válasza Alvin_ti4200 (#8) üzenetére

hanee
(senior tag)

Vajon mennyivel lesz olcsóbb mire bekerül a magyar piacra?
Szerintem a 10"-esnél kisebb kijelző már túl kicsit, de persze ez teljesen szubjektív, gondolom.

hanee

"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

(#10) Alvin_ti4200 válasza hanee (#9) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én sem venném meg, de ez más kérdés. Szerintem 85 ezer forint alatt lesz kicsivel az eladási ára.

(#11) hanee válasza Alvin_ti4200 (#10) üzenetére

hanee
(senior tag)

Legalább lenne valamiben más a kijelzőméretén kívül :DD

"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

(#12) Malachi

Malachi
(őstag)

Mostanában akarunk olcsó szubnotit venni és csak kapkodom a fejem, hogy akkor mist mi is lenne a jó. Eddig a Wind volt a befutó, bár kicsit szívom a fogam az ára miatt, jó lenne 1-2 héten belül valami határozott áresés. Ez nem kéne, akárhogy is, kicsi a kijelző.

(#13) Ste válasza hanee (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valakinek jobban bejön az olcsóbb és kisebb szvsz
csak a billentyűzetet ne rontsák el nagyon

True Success is Blonde

(#14) hanee válasza Ste (#13) üzenetére

hanee
(senior tag)

De nem lesz annyival olcsóbb szerintem.. És szerintem sokak fejében megfordul a gondolat, hogy ha mondjuk max. 10 ezer Ft a különbség, akkor inkább a nagyobbikat veszik, mert azért ezen a szinten a hordozhatóság rovására nem megy a 10"-esnek az a pár centije és pár dekája, amivel nagyobb..

Hacsak nem a nagyobb akksival kívánják behozni az országba, mert ha igen, akkor itt komoly versenytársa lehet a 100U-nak :)

hanee

(#15) Alvin_ti4200 válasza Malachi (#12) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak drágább lehet a Wind a közeljövőben, mert drágábban tudja gyártatni az MSI az akksikat és amúgy is hiány van belőle idehaza.

(#16) .mf

.mf
(PH! addikt)

Specifikációk: jó-jó, de MEKKORA LESZ AZ AKKU?!

Ha most vennék nettopot, akkor a Wind a kicsi akkuja miatt még a rövid listámról is kiesne.

(#17) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a Wind ugyanaz, mint az U100, csak a kijelzője lesz kisebb, 8,9" a 10" helyett. A gép mérete, paraméterei ezt leszámítva változatlanok maradnak (javítsatok ki ha tévedek).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#18) hyperspace válasza ^Clown (#17) üzenetére

hyperspace
(fanatikus tag)

asszem a kamera kisebb ebben...

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#19) Ste válasza hanee (#14) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

inkább az ordul meg szvsz sokak fejében, hogy jobb a kisebb, pláne ha olcsóbb
az viszont igaz, hogy súlyból már nem nagyon van hova faragni

de próbálják ezzel is az anus vitorlájából kifogni a szelet

True Success is Blonde

(#20) ^Clown válasza Ste (#19) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, az MSI erőlködik egy kicsit. Ott cseszték el, hogy túl későn jött ki a Wind a 6 cellás akksival. Ha hamarabb kihozzák, az Ánusz nem tudta volna eladni az 1000h-jait.

(#21) hanee válasza ^Clown (#20) üzenetére

hanee
(senior tag)

6 cellás akksival most is lehet kapni a 10"-est. Csak nem Magyarországon. Szerintem messzemenő következtetéseket nem kell levonni, mert Magyaroszág azért közel sem akkora piac, mint mondjuk USA, ahol viszont 6 cellásat árulnak és legjobb tudomásom szerint a noti ~ 50 $-al olcsóbb, mint az 1000H...

hanee

(#22) Lord Myn válasza rudi (#1) üzenetére

Lord Myn
(fanatikus tag)

Én már több, mint 1 hete vettem és már 120-as vinyóval kaptam a Windet. Lesz hozzá olyan külső ODD, amihez elég az USB és nem kell konnektorba rakni?

"Nah, Italian trash. Besides I only steal Porsches."

(#23) PLacc válasza Lord Myn (#22) üzenetére

PLacc
(senior tag)

Már most is van. :) Veszel egy SATA 2.5"-os racket és beleteszel egy noti HDD-t. Én is így használom (nem Windet).

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#24) Lord Myn válasza PLacc (#23) üzenetére

Lord Myn
(fanatikus tag)

Nekem nem HDD kell, hanem ODD (optikai meghajtó), szóval arról érdeklődtem...

"Nah, Italian trash. Besides I only steal Porsches."

(#25) FPéter válasza Lord Myn (#22) üzenetére

FPéter
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ebayen van ilyen egy rakás.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.