Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha már ilyen kaliberű lap, és Creative és X-fi, akkor igazán nem értem, h. miért Audio, miért nem lehetne rárakni Gamer-t legalább... (mondjuk, lehet mert az nincs PCI-E-ben, de akkoris...)

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#2) H.O.D. válasza CSorBA (#1) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Tetszik, hogy nem integrált a hangkari. Így belerakhatom a saját normális hangkártyámat és nem rondítja a hátlapot a sok színes bisz-basz feleslegesen.

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#3) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és mennyi lessz az ára? :F

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#4) Domi_Jani

Domi_Jani
(tag)

Fincsi... :p
már csak egy normális procit kéne kiadni hozzá...

A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

(#5) nesa válasza CSorBA (#1) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Azert mert ez MSI o nem a vevok igenyei szerit gyart hanem ahogy sikerul...amugy jo dolog a kulon hangkari .

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#6) Hebry

Hebry
(senior tag)

Elég kellemes felépítésű lap.
Csak legyen, ami rendesen kiszolgálja, meg a lap is rendesen kiszolgálja azokat...

(#7) CSorBA válasza nesa (#5) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, akülön hangkari jó dolog, csak ne adnák hozzá többet érne, vagy ne ilyet... (aki kicsit otthonosabb az x-fi topicban az tudhatja, h. az audio-t senki sem ajánlja, és aki kicsit komolyabbat akar összerakni, az inkább a gamer mellett döntene...)

(#8) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Részemről maradok a Gigabyte-nál. :R

A jelenlegi 965P-DQ6-al még kihúzom egy darabig. Minden megvan benne, amire szükségem van... :R

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#9) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Szépen ki van takarva az északi híd heat-pipe-os hűtése. Vajon direkt van ebből a szögből fényképezve? :)

(#10) orbano

orbano
(PH! félisten)

igazán ráintegrálhatták volna ah angkarit, így fölöslegesen elvesz egy slotot :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tetszik a külön hangkártya, és a hütés is. Csak kár, hogy tuningban egy akármilyen Gigabyte leveri az MSIket úgy általában.

(#12) Dassler válasza orbano (#10) üzenetére

Dassler
(őstag)

Nem rakod bele, és már nem is foglal helyet :) max veszel egy külső hangkareszt.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#13) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Elgondolkodtató, hogy mi szükség annyi hosszú express-slotra egy desktop-lapban...

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#14) Dassler válasza DuplaZso (#13) üzenetére

Dassler
(őstag)

Lehet gyűjteni a videókártyákat :)

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#15) Male válasza nesa (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkább a Creative-ot szidd, hogy miért nem ad ki semmi mást PCIe-re... (már egy ideje váltanék én is, de normálisra, nem az Audio verzióra.)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#16) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Amennyire tudom, annak a hangkarinak köze nincs a Creative-hoz, hanem egy adi akármilyen chip dolgozik benne. Én se merem kijelenteni, h így van, csak leírtam :U

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#17) CSorBA válasza Male (#15) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

ez így van, én sem értem, miért azt a szutyok auido-t adták ki így (és adták ehhez a laphoz)

(#18) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Hmm.. Jókis lap lessz ezis, csak már lehetne kapni, Eddig XFX-el találkoztam nagykerbe de ahogy elnézem ennekis mint az xfx-nek 80-nál kezdődik az ára..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#19) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

tetszetős lap.

hangkártya részhez: akinek pro hangkártya kell, az az Audionál komolyabbat vesz, aki meg nem annyira vájtfülű, annak szerintem tökéletesen megfelelő az újabb lapokon levő hangvezérlő (köztük nekem is). az IP-35 Pro-mon levő - szerintem - tökéletesen szól, és nem foglal külön helyet :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#20) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

...és persze feszít rajta az elmaradhatatlan rézcső rengeteg! :W

Alléz Olympique de Marseille!

(#21) sNORh válasza yakuza.tora (#20) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

akkor szedd le, hűtsd vízzel.. :B

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#22) yakuza.tora válasza sNORh (#21) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Le is fogom kapni a Gigáról, amint megjönnek a cuccok! :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#23) Male válasza drizzt1666 (#16) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az egy normál Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe kártya.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.