Ha már ilyen kaliberű lap, és Creative és X-fi, akkor igazán nem értem, h. miért Audio, miért nem lehetne rárakni Gamer-t legalább... (mondjuk, lehet mert az nincs PCI-E-ben, de akkoris...)
LEMONS. Perfect for orangejuice.
Ha már ilyen kaliberű lap, és Creative és X-fi, akkor igazán nem értem, h. miért Audio, miért nem lehetne rárakni Gamer-t legalább... (mondjuk, lehet mert az nincs PCI-E-ben, de akkoris...)

Tetszik, hogy nem integrált a hangkari. Így belerakhatom a saját normális hangkártyámat és nem rondítja a hátlapot a sok színes bisz-basz feleslegesen.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
és mennyi lessz az ára? 
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

Fincsi... :p
már csak egy normális procit kéne kiadni hozzá...
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

Azert mert ez MSI o nem a vevok igenyei szerit gyart hanem ahogy sikerul...amugy jo dolog a kulon hangkari .
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Elég kellemes felépítésű lap.
Csak legyen, ami rendesen kiszolgálja, meg a lap is rendesen kiszolgálja azokat...
igen, akülön hangkari jó dolog, csak ne adnák hozzá többet érne, vagy ne ilyet... (aki kicsit otthonosabb az x-fi topicban az tudhatja, h. az audio-t senki sem ajánlja, és aki kicsit komolyabbat akar összerakni, az inkább a gamer mellett döntene...)
Részemről maradok a Gigabyte-nál. 
A jelenlegi 965P-DQ6-al még kihúzom egy darabig. Minden megvan benne, amire szükségem van... 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Szépen ki van takarva az északi híd heat-pipe-os hűtése. Vajon direkt van ebből a szögből fényképezve? 

igazán ráintegrálhatták volna ah angkarit, így fölöslegesen elvesz egy slotot 
A vér nem válik VAZZE!™
tetszik a külön hangkártya, és a hütés is. Csak kár, hogy tuningban egy akármilyen Gigabyte leveri az MSIket úgy általában.

Nem rakod bele, és már nem is foglal helyet
max veszel egy külső hangkareszt.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Elgondolkodtató, hogy mi szükség annyi hosszú express-slotra egy desktop-lapban...
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

Lehet gyűjteni a videókártyákat 
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Inkább a Creative-ot szidd, hogy miért nem ad ki semmi mást PCIe-re... (már egy ideje váltanék én is, de normálisra, nem az Audio verzióra.)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Amennyire tudom, annak a hangkarinak köze nincs a Creative-hoz, hanem egy adi akármilyen chip dolgozik benne. Én se merem kijelenteni, h így van, csak leírtam 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
ez így van, én sem értem, miért azt a szutyok auido-t adták ki így (és adták ehhez a laphoz)

Hmm.. Jókis lap lessz ezis, csak már lehetne kapni, Eddig XFX-el találkoztam nagykerbe de ahogy elnézem ennekis mint az xfx-nek 80-nál kezdődik az ára..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

tetszetős lap.
hangkártya részhez: akinek pro hangkártya kell, az az Audionál komolyabbat vesz, aki meg nem annyira vájtfülű, annak szerintem tökéletesen megfelelő az újabb lapokon levő hangvezérlő (köztük nekem is). az IP-35 Pro-mon levő - szerintem - tökéletesen szól, és nem foglal külön helyet 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

...és persze feszít rajta az elmaradhatatlan rézcső rengeteg! 
Alléz Olympique de Marseille!

akkor szedd le, hűtsd vízzel.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Le is fogom kapni a Gigáról, amint megjönnek a cuccok! 
Alléz Olympique de Marseille!
Az egy normál Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe kártya.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!