Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) iknight válasza rudi (#41) üzenetére

iknight
(senior tag)

Nemtudom, lehet hogy a régi, egy boltban láttam de annyira gagyi volt, hogy nem foglakoztam egyáltalán vele. Nagyon jó ár érték arányú gépeknek tűntek, de azt látva egy életre kiábrándultam ebből a márkából.

Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.

(#52) cucka

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel mindkét gép 1680x1050-es panellal van szerelve, esetleg nem lett volna érdemes lefuttatni pár játék tesztet ebben a felbontásban is? Nekem kicsit kevésnek tűnik a notis vga és a 8800gt közötti eltérés teljesítményben, szerintem egy ilyen nagyfelbontású teszttel teljesebb képet lehetne kapni a teljesítménykülönbségről..

(#53) Tikakukac válasza heihachi (#48) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Nem is a Quake 3 a fontos azt csak ritkán tolunk. De ha stabil 120Fps-t kell kicsavarni füsttel is akkor bizony kevés lesz oda az a Celeron A, meg a 256mb Ram. Profi gamerek sosem felbontásra meg isten tudja milyen grafikai csicsákra mennek, a legfontosabb a teljesen egyenletes futásteljesítmény minden helyzetben. És egy Cod4-hez már igenis kell ilyen kategóriás laptop /bár azt nem szoktam tolni/. Egyébként a komoly gamer kérdés. Ha ismerős a FNATIC név akkor igen, szerződésük van az MSI-vel minden versenyen az ő gépeikkel fognak játszani. És ők azért csak tudnak valamit :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#54) rudi válasza No-kia (#44) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Oda van az írva a cikkben, csak el kell olvasni.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#55) rudi válasza iknight (#51) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez az amit nem értek sok embernél. Láttam valamit, aminek semmi köze a dolgohoz, amitről a beszélgetés folyik, de azért marha okos vagyok. ÉPPEN AZ A LÉNYEGE ezeknek az új MSI gamereknek hogy külsőre semmi közük a régihez, és nagyon jók. Világos?!

(#56) rudi válasza cucka (#52) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Könyörgöm! Ha már kisebb felbontásban is alig van meg a játszahósághoz szükséges FPS és ott is veri a notikat az olcsó gamer gép, akkor mi a fenének feljebb is tesztelni? Gyakoralti értelme úgysincs. Persze meg lehetne mutatni, hogy a 20 fps mennyivel több mint a 10.

(#57) heihachi válasza Tikakukac (#53) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

És szerinted az FNATIC kereste meg az MSI-t, hogy milyen jó laptopjaitok vannak, szívesen nyomnánk rajtuk, vagy az MSI kereste meg őket, hogy itt egy kis zsé, reklámozzatok már minket.

Egyébként hibának tartom keverni a progamereket meg a komoly játékosokat, én nem progamerekről beszéltem.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#58) 64b0r válasza TheDragon007 (#45) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

"Az MSI az EUban is megvásárolható" - Ha amerikából rendelted, még akkor is olcsóbb volt, mint az MSI? Komolyan kérdezem, mert az a gateway még jobban tetszik, főleg ha olcsóbb is. :R
Szóval, ha én is étvágyat kaptam egy ilyen gatewayre, hogyan lehet szerezni egyet? (esetleg eladod a tiedet féláron? :D )

Amúgy az MSI laptopok sem rosszak, lehet hogy érdekelne egy hasonló belsejű viszont kisebb nativ felbontású TFTvel szerelt változat. 15 colosnál nem is értem a dolgot, hiszen ugysem futtatja nativban az új gamékat, akkor meg minek, arra jó csak, hogy a windowsban miniatürizálja az ikonokat meg a tálcát... :(

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#59) TheDragon007 válasza 64b0r (#58) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

ebay.comon rendeltem és igen, olcsóbb volt (305k HUF), olcsóbb még a kicsi MSInél is ;)
Az enyém még nem élte ki magát de ebayen te is kereshetsz egyet. Lehet h már a német vagy angol ebayen is találsz, nemcsak az amerikain, bár valszeg onnan hajókázott be a cucc.
A játékokról annyit h én crysis warheadet is játszom a notin, natív felbontáson fullmédium beállításokkal, antialiasing meg ilyenek nélkül, mert 17es kijelzőn 1920x1200nál feleslegesnek érzem a 16x AFet...

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#60) Tikakukac válasza heihachi (#57) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Valószínű, hogy az utóbbi de lehet, hogy nem már régóta szponzoruk az MSI lehet valamelyik agybeteg tag találta ki ezt a gameljünk laptopon dolgot. Baráti körben is volt már rá példa. Komoly gamer is vehet ilyet, amennyiben nem kell neki asztali bár tény az ilyen elég kevés lesz, mert az ő igényeik magasabb bár nem minden téren.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#61) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Egyébként az í és a kicsi nyilak abszolút megszokhatóak(főleg, h a gamerek úgyis a WASD kombót használják), nekem már 2éve van MSI-m, és semmi gondom a billentyűzettel. Illetve a NumPad azért párszor eléggé hasznos. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#62) eLioT84 válasza hemaka (#61) üzenetére

eLioT84
(kvázi-tag)

meghát ezért jó egy usb-s billentyűzet...

(#63) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért egy 17"-es panelhez már elég alap lett volna a FULL HD-s kijelző, ilyen árban azért már vannak, nem is egy. Ezen kívűl nem rosszak.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#64) TheDragon007 válasza Jhonny06 (#63) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért az 1680*1050 is elviselhető és a játékok több fpst produkálnak mint fullHDban :DDD .

(#1) diegho: Akkor mit szólsz a 9blokkos reaktorú notikhoz (hogy a 12blokkosat ne is említsem :U )?

[ Szerkesztve ]

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#65) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

GT735-öm van. A vicc az, hogy Ausztriából hoztam, Vista Home Premium járt hozzá, WUXGA (1920x1200!!) a kijelző felbontása, így került 280e forintomba. Itthon 340 oprendszer nélkül. Ez egészen szánalmas, még akkor is, ha az egér és a hátizsák nem járt hozzá.

Megjegyzés: amiben nagyon jó a GT735, az a szokatlanul jó hangzás. Notitól ritkán hallani ennyire jót. 4.1, "mélynyomóval".

RUDI: Ha lehet, kiderítenéd az egér pontos típusát? Azt beszerezném hozzá, tetszik nagyon.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#66) Jim Tonic válasza Jim Tonic (#65) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Megtaláltam a képen. :)

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#67) rudi válasza Jim Tonic (#65) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos, Magyarországra jellemző volt a forint megzuhanása előtt is, hogy a típustól függetlenül 10%-kal drágábban adják a PC-s hardvereket. Nekem ez olyankor szokott feltűnni, amikor valami specifikációit kell vadászni és a google cseh, szlovák, lengyel vagy délszláv oldalakat dobott ki. Aztán ehhez jött még a forint gyengülése, és máris volt olyan időszak, amikor a szlovák nagykerek árai 25%-kal voltak alacsonyabbak mint a magyarokéi. Most azért már javulgat a helyzet - köszönhetően a hatalmas hitelnek, amit felvett az állam.

Nem tudom, mennyire fair dolog az ország gazdaságával szemben, de én melegen ajánlom az európa más részein dolgozó online boltokban vásárlást. Nekem pl. angliából a magyarhoz hasonló postaköltséggel szoktak szállítani 2-4 munkanap alatt, és a jobb helyeken nem szívóznak a garanciával sem, meg van vásárlói vélemény, ami sokat mond a szolgáltatás minőségéről.

[ Szerkesztve ]

(#68) rudi válasza Retro11 (#35) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyrészt, mekünk 4.50.1347-es Everestünk van, ami nem sok eltérést jelent asszem. A P8400 PhotoWorxx eredményével lehet valami, mert a T9400 az elvárt százalékkosnál nagyobb mértékben előzi meg. Pi-ban is hasonló volt a helyzet. Miért? Talán valami hüjje energiatakarékosság izé szólt bele a dologba, ami azt hitte, hogy éppen nem folyik munka, és visszavette az órajelet, FSB-t vagy valamit. Pedig mindig minden ilyet kikapcsolok mérés közben és az MSI energiagazdálkodási szoftvere sem volt fenn.

WinRAR eredmény nagyban függ a memóriasebességtől és a HDD típusától, meg lépj ki belőle, indítsd el még 4-5-ször és a kapott eredményeket átlagold, mert eléggé szór.

(#69) Jhonny06 válasza TheDragon007 (#64) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk annyiban OK, hogy ez messze nem olyan izmos vas, hogy 1080p-ben vigye a játékokat, magas beállítások mellett, csak hát akkor is... :)

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#70) Napfénysüti válasza rudi (#67) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz kis gépek,de játékra sose vennék notebookot ettől függetlenül.

Rudi tudnál ajánlani pár ilyen netes külföldi oldalt ahol érdemes keresgélni?

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#71) TheDragon007 válasza Jhonny06 (#69) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem futnak a játékok magas beállításon fullhdban (kivéve crysis), tehát feltételezem az MSI lapikra gondoltál.

(#72) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

Tetszenek a notik, de én játékra még mindig az asztali gépet tartom a legalkalmasabbnak :)

(#73) (Darkwood) válasza hunfatal (#72) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nem tudom, a mostani notim fölözi a volt PC-met. Lehet, hogy olcsóbban kijössz a PC-ből, de az áramfogyasztás és a mobilitás egyértelműen a noti mellett szól!

[ Szerkesztve ]

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#74) TheDragon007 válasza (Darkwood) (#73) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Akinek FXes gateway notija van tudja milyen notin gamelni :R
A 8800/9800 GTS nem egy 9600gt... ;]

(#75) thomasa

thomasa
(lelkes újonc)

Nem is említettük a GX720-asokat, ami ugye a GX735 inteles megfelelője p8400 cpuval, és 9600gt vga-val, szerintem az inteles viszi a pálmát a kettő közül.

(#76) (Darkwood) válasza TheDragon007 (#74) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Tényleg nem egy kategória! :(
Még mindig sírok a 9800M GTS-ed miatt! :O

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#77) TheDragon007 válasza (Darkwood) (#76) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Á, cseppet se félj majd raknak gateway vagy más viszonylag olcsó notiba 4870et is... gondolom :U

(#78) Retro11 válasza rudi (#68) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Rudi: Ezt írtam: Érdekes, hogy az én T7300as CPU-m szinte mindenhol veri az Amd-t, néhol még a P8400at is fogja.

Amit írtam az úgy van. Az AMD-t veri még a T7300 is. Illetve néhány! helyen fogja a P8400-at.

Winrart futattam 6x, 6. eredmény már 900as volt.

Érdemes megnézni a húzott eredményeit is...Pedig mégcsak nem is azonos órajelen járnak, mert ha össze hasonlítanánk, egy T7500 vagy T7700-al, akkor.....

Nem lehet, hogy nem az igazi, ez az AMD CPU? :U

[ Szerkesztve ]

:)

(#79) (Darkwood) válasza TheDragon007 (#77) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

4870? Már van olyan is notiba? Én csak a 4850-esről tudok!

(#80) Jim Tonic válasza (Darkwood) (#79) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Én arról sem. Csak tervről...

(#81) (Darkwood) válasza Jim Tonic (#80) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Hupsz... jogos! :K

(#82) Neovenator

Neovenator
(fanatikus tag)

Lehet, hogy velem van valami baj, esetleg a monitorom színhűségével, de nekem ezek a notik egyértelműen narancssárga színűek, nem pirosak.
Vagy nem??

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#83) Jim Tonic válasza Neovenator (#82) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Teljesen pirosak. Élőben tutira.

(#84) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

a kisebbet 291, a nagyobbat meg 320e forintért látom egy webáruház listáján, bruttó

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#85) rudi válasza Neovenator (#82) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nálam, kalibrált monitoron nagyjából olyan színűek mint az eredetiek voltak. Egyébként pontosan az a baja a gyári színbeállításoknak, hogy a gusztusosság érdekében szándékosan élénkebbre vannak véve a színek - ergo a piros narancsos lángolós.

(#86) rudi válasza Napfénysüti (#70) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk ez. 1165 Euro a GT735, ami mai középárfolyammal számolva úgy 305 000 Ft.

(#87) OrangeBud

OrangeBud
(kvázi-tag)

Mondjuk szép darab az igaz.

(#88) horyk válasza OrangeBud (#87) üzenetére

horyk
(senior tag)

Szépnek szép csak nagyon drága.

Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

(#89) OrangeBud válasza horyk (#88) üzenetére

OrangeBud
(kvázi-tag)

Magyar embernek az ;)

(#90) Peta

Peta
(újonc)

hali!

van nekem egy msi gx701-em. benne gforce M9600GT. gondom a következő: nvidia.com-ról ha leszedek 9600GT-hez drivert, akkor az azt mondja, nincs ilyen kártya a gépbe. M kategóriában meg nincs 9-es sorozat. MSI honlapján nincs friss driver. Régi Genius hangkártyák csinálták ugyanezt.

valakinek valami ötlet?
köszi előre is

(#91) kali válasza Peta (#90) üzenetére

kali
(PH! félisten)

azért 2008. 09. 10. dátum mellett nem annyira régi az az illesztő az msi letöltési részlegében; link
de ha mindenáron újabb kell; link

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#92) Peta

Peta
(újonc)

köszi a gyors válasz, otthon megnézem :)

(#93) mák

mák
(kvázi-tag)

Üdv.!

Van valakinek gx-620-a, és használja valaki 64bites vistán? Mert nekem nem működik az ECO, ill. a TURBO gomb. Esetleg valami tapasztalat?

mákosnudli

(#94) Bomc

Bomc
(tag)

Mostanába kezdek áttérni a notikra, bár van már egy gépem kb egy éve de most akarom becserélni egy nagyobb teljestményűre, mer ebbe csak integrált videokártya van, 2 gépet meg nem akarok, asztalimat már el is adtam

(#95) Davzone válasza mák (#93) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem 620am van most jött :) Ha még kell segitség, 64es ultimate vistát raktam rá és a turbo/eco gombhoz fel kell rakni az msi oldalárol ha megkeresed a notit lesz a utilities részben egy progi.
System control managger vagy ilyesmi,azt kell felrakni.Utána megy minden többféle eco mod is,nagyon tuti.

Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

(#96) Bomc

Bomc
(tag)

Azt lehet tudni hogy viszonylag erősebb notiknál (2,4 ghz dual 2 core, 4 GB ram, 512 VGA) mennyi a Vista élményindex? Gondolom 5-5-5-5-5 :U

(#97) Davzone válasza Bomc (#96) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem msi gx620 kb ezekekkel a paraméterekkel 5.2 és ez a proci.
ha turbo gombal futtatnám a tesztet akkor 5.4 lenne mert annyi a merevlemez pontja.
vista 64bit ultimate van fent.

Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

(#98) Bomc válasza Davzone (#97) üzenetére

Bomc
(tag)

És a videokártya az hány pont?

(#99) Davzone válasza Bomc (#98) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt egy kép a pontokról,turbó gomb bekapcsolva ez 20% tulhajtást ad az FSB-nek szal proci meg ram gyorsabb elvileg.
5.2ről 5.5re ment fel a proci pont szal valamit tuti számít.
[IMG:]/dl/upc/2008-12/96625_msigx620vista.thumb.jpg[/IMG]
Katt

MSi GX620x a noti és ultimate 64bit vista van rajta.
GTA4 is megy rajta natív felbontásba low/low on és igyis néha húz a kép,de 1280*800ba
medium texture-el és high rendering-el asszem 30as view distance-al fut hibátlanul.

[ Szerkesztve ]

(#100) Davzone válasza Davzone (#99) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaminemjó a képekkel:

Nagyítás

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.