Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig az ár érdekelt volna leginkább...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2) mephi666 válasza venember83 (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, engem is... itt a cégnél hp laserjet p3005n van, ez is kb ugyanaz a kategória... érdekelt volna épp ezért az ára... ez anno vagy negyed milla volt :S szűk 2év alatt 112ezer oldalt nyomtattunk vele átlagos 3.6%-os lefedéssel... 5en vagyunk rá összesen...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

"...míg dupla oldalas nyomtatásnál 14 oldal/perces sebességet ér el."

És ezt önállóan tudja , vagy kell opcionálisan hozzá "lapfordító" :F

(#4) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg ezeknél nem az ár a fontos, hanem a fenntartási (nyomtatási) ktg.
Az ára azért lesz hatalmas, hogy elhiggyék, hogy ér valamit. Ha mondjuk 100k alatt lenne, akkor gagyinak titulálják és nem veszik meg.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#5) Balika911 válasza Depression (#4) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem értek különösebben a nyomtatókhoz, de én a maximum ennek a felére tipplenék. Vagy ez annyival tartósabb és megbízhatóbb lenne, mint egy otthoni lézernyomtató, hogy 5-ször annyiért adják? A tudásban nem látok különbséget.

(#6) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak én nem találtam, hogy milyen toner kell bele és mennyibe kerül? A lap/ft költség az érdekes, és nem a hiper-szuper kétsoros kijelző. De nem várok sok jót, amikor már 1000 meg 1500 lapos tonereket is kiadnak. Főleg, hogy az ilyenekben mennyi van gyárilag, hohó...

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.