Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Kiváncsi leszekaz árakra.Meg arra is,hogy ez a 3D-s okosság mennyire működik. Ha tényleg jó lehet ilyen monitor lesz a mostani samum utódja. Bár azt hittem 2009-ben már nem lesz divat a zongoralakk fekete. :)

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#2) Thrawn válasza Antibazsi (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vannak árak is, de még változhatnak az árfolyamtól és a csillagok állásától függően :)

Different songs for different moods.

(#3) mephi666 válasza Antibazsi (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elvileg csomó játék támogatja... valahol linkeltek 1listát, hogy melyik milyen szinten... van ahol kicsit bugos, de elég korrekt méretű a lista :) nem számít, h divatos v nem... nekem tetszik... szívesen látnám akármelyiket a 931bf-em helyén (habár akkor lassan asztalt is kell cserélni, vagy máshova kell pakolni a hangfalakat :DD )

képernyőben szerintem a samu az egyik legjobb vétel ár/tudás szempontból... eddig sehol nem volt még vele probléma a környezetemben...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) D1Rect válasza Thrawn (#2) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is erre akartam felhívni a figyelmet..... Most vettem 22"-os LG-t 40K-ba... :U

Milyennapvan?

(#5) aboriginal74

aboriginal74
(fanatikus tag)

Ezek a Samus fiúk nem nyugszanak... :C

mephi666: most cseréltem asztalt... :DD

[ Szerkesztve ]

i don't know, but i need energy

(#6) TESCO-Zsömle válasza mephi666 (#3) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az egyetlen baj, hogy egyelőre csak nV-nek van(nak) 3D-re megoldásai, ők meg ugye (ha minden igaz) ki akarnak vonulni a piacról...

AMD-nek kéne piacra dobni vmi hasonlót, ami kompatibilis legalább HD2xxx szériáig visszafelé, akkor mehetne a dolog.

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#7) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

"energiafelhasználásuk a hagyományos monitoroknak csak a kétharmada"

Ez tetszik a legjobban :B

Válság van, globális felmelegedés egyre jobban érezhető. Egyszóval Samsung monitort az embereknek! :D

Kezd iPon szint lenni...

(#8) mephi666 válasza Puma K (#7) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez már valami... vettem pénteken tv-újságot... 2hetest... szokott benne lenni általában női magazin, az megy mindig asszonynak... :) (mindenestől valami 210huf) most autó-motor volt benne... az jobban is érdekel, át is pörgettem... csorgattam kicsit a nyálam a 640lóerős murcielagóra, na mondom... nesze neked világválság :DD "alacsony fogyasztású, környezetbarát, kevés károsanyag kibocsátású 640lovas murcit a parasztnak!" :DD ez a 2/3 fogyasztás kimondottan baráti ebből kiindulva...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) TESCO-Zsömle válasza Puma K (#7) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És mi az a "hagyományos monitor"??

24"-os CRT??

Vagy ez is olyan "más mosópor" kategőria??

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Egészen pofás egynémely

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Egy p2370-es monitort szívesen elfogadnék. Az a 2ms válaszidő nagyon jól hangzik, dizájnos is. Játékra nagyon jó lenne.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#12) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a notikiegészítő monitor tetszik nekem nagyon, asztali mellé is jöhetne mondjuk egy Dvi csatival :U

valaki tesztelt már ilyen Usb-s felületű monitort, hogy mennyire processzorigényes rajta a grafika megjelenítése?

True Success is Blonde

(#13) Termigáßor

Termigáßor
(tag)

Ami igazán érdekes, hogy az a 120Hz valóban 120 lesz-e vagy csak 2x60... Ha az előbbi, akkor örülhet a szánk, mert kit érdekel a 3D, ha 120fps-el mehet a gamma vsync mellett tükörsimán! Sőt egy kicsit powerstrippel meghúzva lehet hogy a 125 is menni fog és akkor az a bizonyos Q betűs játék úgy pröghet majd mint régen CRT-n!

Persze az első szériás tn-paneles 22"-olosokat kihagynám. Az s-pva vagy s-ips 24"+ os megoldásokra viszont már érdemes elkezdeni spórolni. (és verseny is lesz rendesen, mert az lg és a viewsonic is rákapcsolt a témára)

shield(gun) only...

(#14) orbano

orbano
(PH! félisten)

"energiafelhasználásuk a hagyományos monitoroknak csak a kétharmada"

Engem is érdekelne, hogy milyen az a "hagyományos" monitor. Szerintem csak valami buta kamu szöveg amit a PH! bármiféle komment nélkül átvesz a reklámanyagból :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#15) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

crystal desing.. soklessz..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#16) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ennyire maradi lennék... :F :D

(#17) Cobra.

Cobra.
(senior tag)

To assist consumers in reducing their carbon footprint, Samsung’s new ToC™ monitors consume half the normal wattage of other monitors by using two-lamp low power consumption
Először azt hittem LED-es, de csak másmilyen fénycsöveket kapott. Így viszont drágának találom.

[ Szerkesztve ]

(#18) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Samsung P2070 - szerelem első látásra... :DDD

alba gu brath

(#19) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismeretségi körben pont az utolsó, notebook tulajoknak szánt verzió biztos sikerre van ítélve. :K

(#20) zed1983

zed1983
(őstag)

Nem úgy volt, hogy abba hagyják a fullHd monitorok gyártását?
Az első képen látható monitor-nak új a dizájna vagy csak én nem láttam még ilyen samut?

(#21) Robixxx

Robixxx
(lelkes újonc)

Szép kis moncsik :K

(#22) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Öcsééém... a zegyik monitor már olyan durván nyomatja a fényerőt, hogy napszemüveget adnak hozzá! :DDD

(#23) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az otthoni 3D mozi, játék elég finoman hangzik, csakhát... :U

BANZAII

(#24) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyon szépek ezek a monitorok, remélem a képük is az.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#25) #hpq

#hpq
(tag)

Látom a Samsung LD190N-t már lehet kapni pár helyen[link]. Aki beszerzett egyet az le tudná írni róla a véleményét? Köszi. :))

// -

(#26) dezz válasza TESCO-Zsömle (#6) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"AMD-nek kéne piacra dobni vmi hasonlót, ami kompatibilis legalább HD2xxx szériáig visszafelé, akkor mehetne a dolog."

AMD-hez van 3rd party driver.

#13) Termigáßor: "Ami igazán érdekes, hogy az a 120Hz valóban 120 lesz-e vagy csak 2x60... Ha az előbbi, akkor örülhet a szánk, mert kit érdekel a 3D, ha 120fps-el mehet a gamma vsync mellett tükörsimán! Sőt egy kicsit powerstrippel meghúzva lehet hogy a 125 is menni fog és akkor az a bizonyos Q betűs játék úgy pröghet majd mint régen CRT-n!"

Jöhet a mosoly, mert valódi 120fps-es lesz! Ugyanis két különböző képkocka kell a két szemnek a térhatáshoz. :K

"Persze az első szériás tn-paneles 22"-olosokat kihagynám. Az s-pva vagy s-ips 24"+ os megoldásokra viszont már érdemes elkezdeni spórolni. (és verseny is lesz rendesen, mert az lg és a viewsonic is rákapcsolt a témára)"

Ennek is örülünk! :)

(#22) ddekany: Az LCD shutter glasses kvázi egy napszemüveg (nem csak kinézetben), így elkel az a nagy fényerő... :)

(#27) waverider

waverider
(senior tag)

a pivot mód hol marad?

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#28) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a Samsung TV-ben és monitorban verhetetlen, gyönyörű kinézetre is és a tudása is elképesztő nagy UP a Samsungnak :R :R

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#29) pigatt válasza dezz (#26) üzenetére

pigatt
(őstag)

:C Végre letudom cserélni a 21"-os CRT.met, köszi az info-t! :R

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.