Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már ideje

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#2) giigz

giigz
(őstag)

sztem is ideje volt.... :C

Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

(#3) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Már szedem is. :C

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#4) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

gyüszik....

de a taps elmarad. ez csak egy driver

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#5) giigz

giigz
(őstag)

"További extra funkció a kártyák energiagazdálkodásának manuális szabályozása"

Ez a beállítás hol található?

Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

(#6) Abu85 válasza giigz (#5) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vista és Win 7 alatt 3D-s fülön globálisan be lehet állítani a Maximális teljesítmény módot. Alapértelmezett az Adaptív mód az automatikus vezérléssel.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#7) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Abu, tudom, hogy nem ide tartozik, de a Kata hol késik? Már 21-e van, hiányzik nekem az új dizájn, elrendezés, na meg fáj a fogam arra a 3 új OpenGL kiterjesztésre.
Úgy tűnik, most mindketten a vezérlőpult átrendezésén fáradoztak.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#8) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

yippiájéó uj driver, de hol vannak az ebben és ebben 10-50%-os gyorsulásról szóló mesék? ;]

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#9) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én eddig nem éreztem szükségét újabbnak, de nem baj az ha van. :N

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#10) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugye ebben is le van tiltva a physx, ha van fent aktív ATI driver? :U
Erre nem ismer valaki megoldást?

Milyennapvan?

(#11) Atis707 válasza D1Rect (#10) üzenetére

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Asszem van progi amivel a notikhoz lehet átalakítani az asztali drivereket...nevére nem emléxek, próbát megér...

(#12) leviske válasza D1Rect (#10) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az kellemes, ha az ATi driver miatt tiltja le, főként, ha véletlen szegény ártatlannak csak az alaplapja a bűnös e téren. :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#13) Kendek válasza Atis707 (#11) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valóban van, de, ha átalakítottad, akkor meg esetleg az asztali kareszokat nem fogja felismerni. Illetve, ha mégis, akkor is ugyanott vagy.
Én még nem hallottam ezt a letiltogatózós dolgot, de ha igaz, akkor még nagyobb szemét az NV mint gondoltam valaha is.

@leviske: ezt nem értem. Ha letiltod az északi hídba integrált grafikát, akkor már az olyan, mintha nem is lenne. Legalábbis az operációs rendszer számára, így az NV nagy szeme sem láthatja.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#14) D1Rect válasza leviske (#12) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annak a kiszűrésére van, hogy ne tudj betenni valami low end kártyát fizikázni, egy ati vga mellé.

Milyennapvan?

(#15) Pukii válasza D1Rect (#14) üzenetére

Pukii
(senior tag)

Ha Vistád van akkor tuti nem azért.

''A DDR az a winchester?'' by Ziiip

(#16) dokee78

dokee78
(PH! kedvence)

Amióta felraktam az új Drivert azóta gépindítás után az intéző megnyitja a telepítési mappáját!
Ezt hol tudom kikapcsolni?

Xperia Mini .69 Lotus F1 Team

(#17) Neovenator válasza Kendek (#7) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Már vagy két hete azt használom...
Simán elérhetők bárhol. Nem hiszem, hogy sokat változtattak rajta azóta...

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#18) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Javították már a Team Fortress 2 alatti fagyást, multithreding bekapcsolása mellett Win 7 alól? :U Én fel nem teszem addig, míg ez ki nem derül. :P :U

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#19) Porcupain

Porcupain
(fanatikus tag)

Vajon geforce go-hoz is jó lesz?

eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

(#20) szunya1

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

SDTV-t még mindig HDTV nek hajlandó csak felismerni,úgy látszik ezt már így is marad.....

(#21) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

hát sok ujdonság van a csomagban, aminek nagy részét szerintem az öreg 7600GS kártyám már kisemhasználja, csak tele telepíti a gépet mindennel :)

-=The digital artist of the darkside=-

(#22) motorhead válasza szunya1 (#20) üzenetére

motorhead
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A HDTV-t meg SDTV-nek! :D Nekem az LCD TV-met nem tudja feltolni csak sima 720x480-ra.
Persze monitor üzemmódban tökéletes. Az előbbit azt a komponens bemeneten észleltem, de még játszok vele, hátha észhez tér.Néha hasznos az ilyen módú megjelenítés.

Viszont minden idők első nVidia drivere, aminek a 2 monitoros megjelenítéskor az LCD Monitor és LCD TV kombót maradéktalanul tökéletesen viszi. Az én LCD TV-mre csak a powerstrip-el lehetett élesre és rezgésmentesre beállítani a kimenő jel összetételét.Timing stb... De az halálosan unalmas játék volt.
Ez a driver alapból brutálisan tökéletes natív képet ad a TV-re is.
Nekem egy főnyeremény ez a driver!

[ Szerkesztve ]

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#23) Bitu79

Bitu79
(fanatikus tag)

Már a 4. uj vga driverrel nem müködik a vonalsimítás driver alól.Utolsó működő vga driver amivel megy az anti-aliasing is az a 182.50_geforce_winxp_32bit_english_whql.8800 gts 512 Mb karival.Ötletetek?Regisztry pucolást csináltam,meg rendszer tisztítást,de semmi javulás.Csak a 182.50_geforce_winxp_32bit_english_whql. driverrel lehet bekapcsolni a vonalsimítást.Sztem nem csak nálam,max. nem vettétek észre eddig...Bugosak az uj driverek...Oprendszerem win xp 32 bit.Nézzétek meg h. nálatok mi a helyzet.Köszi

(#24) leviske válasza D1Rect (#14) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt tudom, de ha véletlenül csak ATi chipsetes lapja van az embernek, amihez ugyan úgy Catalyst kell?

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#25) Eliot

Eliot
(kvázi-tag)

Nem nagyon szoktam panaszkodni de ezek az új driverek egy rakás szart érnek lcd tv-nél használhatatlanok az utolsó ami jó volt 182.50 :W nem tudom mit csinál az nv de ennek nem lesz jó vége,talán nem ezzel kellene az atit meg fogni hanem valamit fejleszteni mert szoftveresen nem hiszem hogy minifog még ha szará feszítik is magukat és már a stabilitásra sem figyelnek luzerek :o :o :o :o

Üdv, Eliot

(#26) Lewzke

Lewzke
(senior tag)

Érdekes nálam a 64 bites Win7 alatt nem szerepel a "Power Management Mode" a 3D beállítások alatt . [kép] :F

[ Szerkesztve ]

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.