szeretem a palacsintát 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

szeretem a palacsintát 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Hazamegyek, sütök egy 70/2.4-et.

Asszem elég jól belőtted a méretét! 

Már csak az a kérdés, ha megtekered a pilóta kekszet belenagyít e a keresőbe? 

Valamire csak jó, ha mindenki tekergeti generációk óta 

Komolyra fordítva a szót feltűnt, hogy mindkét palacsintának 46mm-es a szűrőmenete, gondolom nem véletlen.
Ezen az úton tovább haladva hozzá csaphatnának egy helyes kis szintén 46mm szűrővel megáldott 50/1,4-es portré obit!
Nem semmi sor lenne! 
Akármilyen durván hangzik is simán kivitelezhető lenne. Elég megnézni a 4x akkora területre rajzoló Leica M 50/1,4-et, annak is 46mm a szűrő mérete!

Akkor ez legyen 50/1,2, hogy legyen valami brutál fényerejű cucc is. Közgyűrűt alá, oszt lehet mosogatni a makrókat 
[ Szerkesztve ]

és legyen rajta piros kör is, meg egy "L" bötű 
http://mlzphoto.blog.hu/

Elég lesz nekem az 50/1,4 is ha olyan brutálisan jól teljesít nyitott rekeszen mint a 20/1,7! 

Na, olyan inkább ne legyen, sem árban, sem optikailag.

Kellemesnek néz ki ez a 14-es... ugyan a gyútávot kissé közelinek tartom a 20-ashoz, de ha árban kevesebb lesz nála, akkor lehet neki helyet szorítani a táskában. 

Egy 12-esnek (sőt, tízesnek) én is jobban örülnék, de majd az Oly 
(úgyis szeretnek hasonló cuccokat kidobni)

Ha fekete lesz és AF is lesz, akkor tojok a feliratra. 

Na végre, pont múltkor sírtam a 28-as obiért. Egy dolog kipipálva, most pedig várunk az árak csökkenésére.
Még 4-5 évig úgysem fogja tudni a dslr keresőjét megszorongatni az evf, addigra az árak is lemennek, és még több fix jön ki. Jó lesz ez a kis rendszer, csak kicsit várni kell míg beérik.
Amúgy egyetértek teljesen az íróval, hogy hanyagolni kellene már ezeket a gagyi zoomokat.
[ Szerkesztve ]
Beginning is easy - Continuing is hard.