Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) Tim82 válasza sheratan (#49) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocs, de az OFF-os rész elég bugyuta megjegyzés volt. :DDD

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#52) sheratan válasza Dr. Akula (#50) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az a baj, hogy nagyon sarkítassz. nem csak Swift meg Hummer létezik, azért nagyon sok árnyalat van közte. amit a Dell részéről művelnek small business laptopok terén, az igen dícséretes, mert szép gépek, megfelelően masszívan, nem melegszenek túl, és megfelelő teljesítményt is beléjük lehet pakolni. ráadásul megfelelő áron kínálják.
ilyen termékvonalra szüksége lehet a Lenovonak is.

oké, elhiszem, hogy neked (meg még pár embernek itt) nem ez kell, de kerek perec kijelenteni, hogy szar, azért túlzás. megszűnik az az extra, amiért veszitek? azért, mert egy gombot 10 centivel odébb raktak? vagy mert már nem bazinagy kék színű, hanem vékonyabb? ez csak megszokás kérdése...

az off részt meg amúgy is inkább viccnek szántam :)

powered by Meizu MX

(#53) Dr. Akula válasza sheratan (#52) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Azért mert ezen a TP notin is ilyen "sarkított" változtatásokat csinált a Lenovo. Nem a Dell Latitude meg a HP nc notikra akar hasonlítani, hanem a teszkós acer / fusi félékre.

mert szép gépek, megfelelően masszívan, nem melegszenek túl, és megfelelő teljesítményt is beléjük lehet pakolni. ráadásul megfelelő áron kínálják.
Olcsó és jó nincs. Vagy-vagy.

ilyen termékvonalra szüksége lehet a Lenovonak is
És a vásárlóknak? Azok nem azért választják a TP-t, mert ugyanazt akarják kapni mint egy acernél. Arra ott a 3000-es sorozat.

gombot 10 centivel odébb raktak
1? Legalább 6-ot. Szétrobbantották az ins-del-home... blokkot, pedig az egy lényeges szempont.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#54) p_adam

p_adam
(őstag)

Mégegy teszt:
[link]

"it's clear that the new SL series isn't the same ThinkPad we've seen before" :U

Lavry DA11 -> STAX SRM-717 + SR-X Mk3 Pro / Sennheiser HD250 Linear II Eladó: http://tinyurl.com/43fx7as

(#55) Shadowfax válasza p_adam (#54) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

"it's clear that the new SL series isn't the same ThinkPad we've seen before"
Ebben egyetértünk. De szerintem nem baj, ha a Lenovo előállít egy új budget sorozatot, mert lesz rá kereslet. Akik meg a jól bevált R és T sorozatot keresik, azok is "megkapják a magukét" a szokott minőségben. :)
Persze továbbra is fenntartom azt a véleményem, hogy az SL sorozat is a Z sorozathoz hasonlóan ki fog múlni 1-2 év alatt. (Ahogy az IBM-es időkben a G sorozat.)

www.eladomakonyvem.hu

(#56) Tim82 válasza Shadowfax (#55) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy az A, bár annak a helyét az R-rel töltötték be.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#57) Shadowfax válasza Tim82 (#56) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

"A" sorozat azért 3 évig volt, ami nem olyan rövid idő - egy robosztus kis munkaállomás. Helyette inkább a G sorozat volt, de csak 2 évig... Aztán inkább áttértek a T4xp-re, az jobban bevált.

www.eladomakonyvem.hu

(#58) T500

T500
(fanatikus tag)

Nem tudom, hogy milyen alapon mondják páran, hogy a Lenovo ezt meg azt csinált negatív értelemben a gépekkel. Nekem egy T61-em van és nem érzek minőségi különgséget a kollégám T42-jéhez képest sőt. Szóval szerintem hülyeség a T, R sorozatnál ez a minőségromlás sztori.

Amúgy még mindig a Yamamoto tervezte vázakat alkalmazzák, franciaországban tervezik a külsejét, szóval mitől lenne rosszabb, mint 5 éve. Szerintem a T, R tartja magát sőt. A gépeket már nem az LG gyártja, de ez lényegtelen technológi sok helyen van, pl a Quantánál is. Sok Legend alaplappal találkoztam annak idején nem gagyi, a Lenovo mitől lenne az?

[ Szerkesztve ]

Lenovo ThinkPad T61 14" iC2D T7100 2,5 GB RAM 120 GB HDD -- Ubuntu Hardy -- Nokia E51

(#59) T500

T500
(fanatikus tag)

A másik, meg, hogy régen a SanMine rakta össze az IBM notikat, ma már meg a Taiwani EOM-ek, de nem hiszem, hogy ez rossz lenne, meg milyen baromság az, hogy egy Acer-hez hasinlítgatják az N200, ami nem egy ThinkPad, de van egy fontos különbség az Acer, Amilo, MSI, meg barátai között, a Lenovo 3000 N200 biztosít egy kiegyensúlyozott minőséget, amit az előbb említettek nem. Szóval az is hülyeség, hogy ezt mondják.

Lenovo ThinkPad T61 14" iC2D T7100 2,5 GB RAM 120 GB HDD -- Ubuntu Hardy -- Nokia E51

(#60) tuareg85

tuareg85
(kvázi-tag)

Olvasgattam hozzászólásokat, és egyfelől biztos igaza van azoknak is, akik a hagyományos thinkpad vonalat istenítik, mert biztos megvannak azoknak is az előnyeik, na de másfelől meg lehet csöndben maradni, mert nem az eddigiek helyére jönnek az sl-ek pl, hanem mellé. Nem mondom, hogy nekem pl tetszik, hogy fényes a fedlap, meg a zsanérról is írták a notebookreview-n hogy lehetne erősebb is tartása, de ezen kívül tele van kurvajó fícsőrökkel, amik a business classban nem lesznek mostanában (card reader, webcam, hdmi) de egy a 300es szériánál többet igénylő nem-business usernek akár még kellhetnek, és a dizájn pedig úgy maradt szerintem csúnya, hogy már-már szép. Én kérek elnézést...
Ha valaki tud magyar árat olyan sl400ról, amiben p8xx proci, nv 9300 és 1440es matt kijelző van, ne késlekedjen megosztani az infót plz, most még csak egy nagyon alapfelszereltségű darabot lehet nálunk látni, glossy kijelzővel

(#61) duni84 válasza tuareg85 (#60) üzenetére

duni84
(kvázi-tag)

... és egy csöppet drágábban, mintha mondjuk szállítási költséggel megrendelnénk kűűfőődrőőő :(

http://renidani.blogspot.com/

(#62) tuareg85 válasza duni84 (#61) üzenetére

tuareg85
(kvázi-tag)

Abban reménykedek, hogy 45nm-es procival (lehetőleg a legkisebbel), 9300-zal, 1440es kijelzővel, 3év garival 250k nettóból kijön, ez így rohadt jó ár lenne, és a tesztekben leírt usa-beli árak alapján talán ennyibe bele is fog férni.
Az usanotebook.hu-ról tudtok mondani valamit? (esetleg valami fórum/blog/akármi) Az áraik jók, úgy láttam, és elvileg hivatalos lenovo garit adnak, szóval talán nagy gáz nem lehet ha esetleg majd náluk venném, viszont hallottam róluk jót meg rosszat is... Én kérek elnézést a sok okoskodásért, de lelkes vagyok...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.