Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) d4d

d4d
(kvázi-tag)

Ezt a lakkfekete borítást elfelejthetnék már..nem csak itt hanem pl mp3 lejátszóknál telefonoknál és társaiknál is. Tényleg szép meg minden de csak addig amíg hozzá nem érsz vagy nem teszed be kétszer a zsebedbe. A karcok meg szinte világítanak az ilyen felületen ha fény felé fordítod. Ezek a HDD-k meg jöhetnének kisebb méretben is mondjuk egy gyufásdoboz méretű 320gigás jöhetne :)

(#2) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

és ezen most mi az elegáns? :U

ez kb. olyan, mintha becsempészték volna csíkok nélkül egy kiscsoportba festék foglalkozás alatt, majd utána, amikor tízóraiztak a gyerekek, akkor meg kilopták volna.

d4d: lakk fekete és lakk fekete között is van különbség. a wd passportom teteje tiszta gány, mintha savat öntöttek volna rá, miközben hozzá sem ért semmi. még a port is szemüvegtörlővel szedem le róla. a samsung monitor talpán meg egy karc sincs, pedig annak még ecsettel is adtam

[ Szerkesztve ]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#3) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az "elegáns" jelzőt én a "gagyisztikus"-sal helyettesíteném. Háthogynéznekmánki?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4) TcGood válasza simonzé (#3) üzenetére

TcGood
(kvázi-tag)

Izlések és pofonok...
Nekem tetszik :K

Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig!

(#5) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rövid hír, rövid post:
Létezik ilyen is, semmi kulönös.
Újabb hír: tescoban kapható kékszínű egéralátét

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#6) sNORh válasza TcGood (#4) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

szintúgy..
Nekemis tetszik, De a lakkfekete monitorom már tiszta karcos

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#7) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég sovány post. Nekem spec. tetszik, de azért az árat jó volna tudni. Meg még azt, hogy 5400-es vagy 7200-es (valószínűtlen, hogy az utóbbi, de hátha).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#8) liksoft válasza ^Clown (#7) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

USB-n nem mindegy? :F

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#9) szilu84

szilu84
(kvázi-tag)

nem rossz, de biztos nem lesz olcsó :(

(#10) DuplaZso válasza liksoft (#8) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Megbocsáss Mester, én aszondom, pont hogy nem ! Bár a 2,5-es vinyákat nem igazán ösmérem, de úgy rémlik, mintha a 7,2-eseknek 2 kanócot is be kék dunnyi, az 5,4-esek meg elkajálgatnak 1 likrú is.
Vagy tán rosszú saccolom ? Átviteli sebességben természetesen kétségtelen, hogy édesmindegy.

Egyébként így a képen, hogy ott van mindhárom, tök jól mutat. De valós körülmények közt én sajnálnám használni (alapvetően hurcolászni). Pedig pont arra van kitalálva ugye, de a lakkfekete, hát... Jó kis eloxált alura nem futotta volna mondjuk ? Nem azt mondom, hogy azt aztán lehet ütni-vágni, de optikailag nagyságrenddel érzéketlenebb a felületi sérülésekkel kapcsolatban egy csillogó, fekete műanyagnál.

Szerk : Ja, és a legfontosabb : Ára ? He ? :( :)

[ Szerkesztve ]

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#11) liksoft válasza DuplaZso (#10) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

5400 átlagos áramfelvétele 700-800 mA. A 7200-as winyók már megelégszenek 700-1000 mA árammal is. Vagyis rossz választás esetén két csatlakozás (500 ma névlegesen egy csati) már talán épp elég, de a lassabbnak is kell kettő.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a nagy minőségi szórás miatt a dupla csatlakozás esetén is célszerű maximum 700-800 mA árammal számolni 4,95V mellett.

Szerk: Ja, ezt is a forrasztott hátlapi csatikból szedve.

Szerk2: De a Toshiba honlapján a pontos áramfelvétel is megnézhető a típusokhoz. A fenti értékek általános adatok, nem kifejezetten a Toshibáé.

[ Szerkesztve ]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#12) DuplaZso válasza liksoft (#11) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Megint tanultam, köszi ! :R

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.