Jók ezek, csak szerintem még mehetne lejjebb az áruk... No, de végül is a hordozhatóságot meg kell fizetni 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Elso ranezesre olyan mint egy melegszendvicssuto. 
powerd by mango, no more droid
Nem rossz cucc ez, pláne, hogy külön táp nélkül is lehet vele írni!
Az ára meg annyi, amennyi, persze lehetne nyugodtan olcsóbb. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Én meg inkább ilyenekkel nem írogatnám a fontosabb adataimat. De külsőre mondjuk pofásak, bér tényleg, hogy inkább a konyhába tudnám elképzelni mint a szobába a gép mellé. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Symbio
(senior tag)
Nem is az atombiztos archiválok a célközönség, hanem a netbook mellé, hogy kiírj egy zenét vagy filmet, fénykép lemezt a nagyinak és ehhez ne kelljen szekrény nagyságú ketyere.
De a piac majd eldönti. Ha kell, akkor gyártják, ha nem, megy a kukába

Alex91
(PH! nagyúr)
Oszinten? En mar szivem szerint semmit se irnek ki. Gagyi lett mara az egesz...
Szallitasra flash, vagy mobil HDD, tarolasra meg NAS.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Nekem is pont ez jutott az eszembe
Tetszik, hogy nem kell táp csak egy USB 

IRON STORM
(őstag)
Még nem biztos, de valószínűleg Mediatek chipsetes saját gyártmány.
Csak a TDi!

yankee
(tag)
Jó jó, de hol lehet itthon LiteOn terméket kapni?
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
Meg nem elhanyagolható, hogy olvasni is tud. Használok a subnotim mellé egy hasonlót, és 10 ből 9szer olvasok vele. Igen hasznos tud lenni.
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

-=Libria=-
(PH! addikt)
nem feltétlen életképes megoldás, inkább blu ray lenne, vagy valami, na de a bluray beindulása után pár évvel is alig lehet hallani az árak csökkenéséről vagy az eszközpark bővüléséről.
Flash driveok tényleg előnyösebbek, és nem utolsó sorban kényelmesebbek, és fejlődik az ssd is, de tényleg jó volna már egy vérfrissítés az optikai meghajtók piacán.
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
Amíg a szoftverek jó 90% át optikai lemezen kapja az ember, addig életképes marad szerintem. A Blue ray meg lehet kihal addigra, mire lecsökkenne az ára a "nép" szintjére.
sőt, mikor én vettem a külső írómat, azon is bosszankodtam hogy nincs miből válogatni
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!