egy használtat szivesen vennék canon 5d árban 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Nippon
(senior tag)
Űristen, ez a gép egy álom!
Own the racetrack

Duree
(PH! addikt)
Hát igen
Amikor a filmgyárban dolgoztam akkor még csak (1980) filmes Hasselbalddal dolgoztak a fotósok,De ezek ára nagyságrendekkel volt több mint a másik profi fotós Nikonja.De jobb is volt a Hasselblad.
A helyzet most sem változott.Én félnék egy ilyen gépet a kezembe venni.
Pedig nagy kincs

MLaca
(HÁZIGAZDA)
majd a 120-ast megveszem, ez még csirke felbontás 
http://mlzphoto.blog.hu/

ottkar
(PH! addikt)
Nade mekkora az a szenzor szantiméterben?

ottkar
(PH! addikt)
A Nikonnak nem volt középformátuma. A Pentaxnak viszont igen és számszerint többen fotóztak Pentaxszal mert a H. őrült drága volt akkor is.
[ Szerkesztve ]

hemaka
(PH! kedvence)
Szinte ingyen van.
Bár a 60mpixeles képet feldolgozni azért kell PC is 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
(#9) hibavissza

hibavissza
(senior tag)
Elképzelem amint laza mozdulattal kicspod a strandon a polifoamra, aztán otthagyod a napon míg csobbansz egyet, majd vizes kézzel beviszed homokozóba fotózni a családot...véletlenül otthagyod a lángososnál a pulton...meg a négyeshatoson az ülésen, biztos meglesz a talált tárgyak osztályán!
Tesztet!!! Nem tom gyó je a képje! 
hemaka: biztos ez a gép gerjeszti a tömeges, nettopok iránti keresletet ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Dr. Akula
(PH! addikt)
Elsőre Hasselhoffot olvastam. Már azt hittem fém vázon élő vizimentők jönnek. ^^
Nekem inkább az ára kéne.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Ha jól tudom ezzel fotóztak a Holdon is. Mármint Hasselbalddal. 
Az árak nem forintban értendőek? 
BANZAII

leeate
(fanatikus tag)
Nekem asszem nem kéne középformátum. A képek részletessége ugyan szédületes, de ha nincs eléggé bezárva a rekesz, szürreális elmosódások keletkezhetnek
Na meg behemót dögök.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!

philoxenia
(MODERÁTOR)
Pedig filmesben ennek van igazán értelme... 
Szerintem ez gagyi gép, minek a 60MP felbontás, csak zajosabb lesz, sokkal jobb lenne ugyanez 10MP-el. Amúgyis ki az a hülye, aki ekkora gépet magával cipel a családi kirándulásra, egy kis kompakt sokkal praktikusabb.
U.I.: ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Azért a zajosság az objektívtől is függ szerintem, vagy nem?
Közben leesett, hogy vicceltél 
[ Szerkesztve ]
Fej! Tor! Potroh!

leeate
(fanatikus tag)
Jaj jaj jaj, azok a horrorgépek, amiken sátrazni kellett. (Tényleg, miért kellett lepedő alatt ügyködni??)

Ijk
(PH! kedvence)
Nem függ a zajosság az objektívtől. A zaj az érzékelő erősítése miatt van.
Beginning is easy - Continuing is hard.
hiába kezdtem el gyűjteni az előző változatra sztem még az ezt követő ötödikre se jön össze
![;]](/dl/s/v1.gif)
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Darkness1
(fanatikus tag)
Így van, valamelyik korábbi filmes modell átalakított változatával. Érdekesség, hogy azok a gépek ma is a Holdon vannak, ui. visszatéréskor kivették belőlük a filmkazettákat, a vázat meg otthagyták. Hoztak helyettük holdkőzetet. 
Just keep the order!
Most én ezt jól számolom, hogy ez 7.81217133 millió Magyar Forint?
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
felugrunk értük? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Darkness1
(fanatikus tag)
Már csak egy űrsikló kellene hozzá.

Szívesen kipróbálnék egy ilyet.
Van pár ismerősöm, akik mindenféle régiséget gyűjtenek, nekik már mondtam, hogy ha bármilyen KF vagy síkfilmes gép a kezükbe kerül, vevő vagyok rájuk.
[ Szerkesztve ]
Just keep the order!
jól.
dehát ez a valóban profi, műtermi fotósoknak készült, akik ki tudják használni.

philoxenia
(MODERÁTOR)
Szó nincs lepedőről, ezek például rollfilmes gépek voltak többnyire.[link]

leeate
(fanatikus tag)
De én a lepedősekre kérdeztem rá, offban.
Ja izé, az már nagyformátum.. De attól még érdekelne 
[ Szerkesztve ]

ottkar
(PH! addikt)
9x12-nél kezdődik a nagyformátum de ezek nem minden fotóhelyzetre alkalmasak nemcsak azért mert nagyok de állítható kihuzat dönthető objektívfal dönthető hátfal stb miatt a kezelése nagyon bonyolult. Legnépszerűbb képviselőjük a Svéd gyártmányú Linhof Teknika.
[ Szerkesztve ]

philoxenia
(MODERÁTOR)
Azért használtak valaha "lepedőt", mert a fényérzékeny lemezeket, akkor még általában üveg, később ha jól emlékszem celluloid, a tokból kivéve nem védte semmi. Ma a nagyformátumnál is zárt a kazetta, csak egyesével kell felvételezni, mint minden síkfilmre...

Duree
(PH! addikt)
Így van,és ez alapozta meg igazán a hírét a cégnek.Gyakorlatilag ha veszel egy 60Mp gépet és hozzá mindenféle kiegészítöt,akkor abból a pénzböl vehetnél egy jó autót és egy kis lakást.
Azért megnézném,hogy milyen képeket csinál