Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

leallunk gyerekek, gyorsan rohanjatok megvenni a keszletet. sikerult? oke, indulunk megint. :C
szep mi mindent megtehet az nv, a fanok teljesen hulyenek vannak nezve, es ok meg hagyjak is :U gg. ;)

[ Szerkesztve ]

(#2) exception

exception
(kvázi-tag)

Szimpatikusabbnak tűnik,mint a régebbi változat.

"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

(#3) gulupeti

gulupeti
(tag)

Nem lett volna egyszerűbb és költséghatékonyabb rögtön ilyenre megcsinálni ezt a kártyát? :F

(#4) zed1983 válasza exception (#2) üzenetére

zed1983
(őstag)

Lassan már meztelen nőket festenek rá, csak hogy vigyék....

(#5) syC

syC
(PH! addikt)

GTX295X2 :D

• De hova temetik a túlélőket? •

(#6) tlac válasza syC (#5) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

az nem ez, hanem 2 ilyen lenne egymás mellett :)

(#7) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

NVIDIA... :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#8) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így legalább van rá esély, hogy olcsóbb lesz. :)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#9) zed1983 válasza exception (#2) üzenetére

zed1983
(őstag)

Mr Csizmás # : :R :C

[ Szerkesztve ]

(#10) VaniliásRönk válasza tlac (#6) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Két ilyen nyák összegyógyítva, GTX299 GX4 Ultra... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#11) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos, hogy nem lesz rá elég 1 db ventilátor. Én ezen a kártyán egy 3 ventis AC Accelero XTREME hűtőt tudnék elképzelni, vagy hasonlót.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#12) gyiku válasza Mr.Csizmás (#7) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

(#13) Male válasza gyiku (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látom nem csak nekem jutott eszembe,hogy ez egy jó trükk volt a régi verziójúaktól való gyors megszabadulásra... nemhogy olcsóbban kellett adni, hanem még talán drágábban is vitték.

Yutani: Miért ne lenne? Már elfelejtetted a jókis 5000rpm körüli 8 centis Delta ventiket? :DDD

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#14) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

nektek teljesen mindegy hogy mit csinal az nvidia, az csak rossz lehet.. jo hozzaallas :B

I'm out.

(#15) tome.jr válasza gyiku (#1) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D

Sejthető volt. :P Gondolom a már legyártott 295-ösökre mind befutott a megrendelés, szétkapkodták őket.

Attól félek ez az új tervezésű ócsított 295 olyan gyengébb minőségű nyákot kap majd mint a legújabb sokadik verziójú GTX 260.

(#16) Mr.Csizmás válasza gyiku (#12) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne ijesztgess :DDD

#10 Vaníliásrönk: aztán később kiadják a tuningolt változatát, ami már GTX299 GX4X2+ lesz... :DDD

és az már nem fekete tégla lesz, hanem fekete téglafal ;]

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#17) westlake válasza tome.jr (#15) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

miert kapna gyengebb minosegu nyakot? ket nyak helyett egy lesz.. nem azert lesz olcsobb a kartya, mert szarabb minosegu alkatreszeket hasznalnak fel, hanem azert meg ket nyak helyett egy darab lesz, raadasul at is tervezik a dolgot.. hamar kellett kiadni a gtx 295-ot, ehhez kepes mennyire jo lett mar.. oke, hogy veszteseges volt..

I'm out.

(#18) Male válasza westlake (#14) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem mondtam, hogy rossz... sőt... szerintem zseniális húzás volt üzleti szempontból.

Nade hogy gonosz is legyek: egy Delta AFB0912SH venti azthiszem elég lenne rá simán...
katt... a majdnem legalsó :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#19) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Micsoda undorító, gerinctelen, féreg magatartás a zöldektől... :hányós smiley:

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#20) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No, vajon most ennek az ugyanaz csak teljesen más kártyának új neve is lesz?

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#21) Solten válasza gyiku (#1) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"leallunk gyerekek, gyorsan rohanjatok megvenni a keszletet."

vegye a hóhér... :D

alba gu brath

(#22) Mr.Csizmás válasza rudi (#20) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

halkan megsúgom, igen

#21 meg akinek két anyja van...

[ Szerkesztve ]

(#23) VaniliásRönk válasza rudi (#20) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Mire gondolsz, GTS350? :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#24) tome.jr válasza VaniliásRönk (#23) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt az opciót nem lövik el, az majd DX11-nél jön.

(#25) venember83 válasza rudi (#20) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha ugyanaz a neve, az nem az igazi, mert megtéveszti a vásárlót. Az új név viszont vicc, mert végülis szinte ugyanaz a kártya. Legoptimálisabban talán egy név utáni óriási REV 2.0 felirattal lehetne megoldani a problémát, de tuti, hogy nv esetén inkább új név lesz.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#26) rocket válasza rudi (#20) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

GTX295² ;]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#27) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ideje volt már végre egy nyákra tenni azt a 2 gpu-t, mert az egyenlőre egy jól összepréselt sli volt... na de ha 2 ilyent összeforgatnának majd és esetleg 3way sli-be fűznék, az már 12gpu lenne összvissz... az már mennyiség... csak úgy fütyülne a villanyóra... :DD ha az oroszok elzárják megint a gázt, akkor stabilan 25fok fölött lehetne vele tartani egy 150légköbméter körüli szobát is :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#28) westlake válasza venember83 (#25) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mi a megteveszto a nevazonossagban? egy mezei felhasznalonak szerintem teljesen mindegy, hogy majus utan melyik verziot kapja a penzeert.. valoszinuleg egyebkent miutan piacra kerul az uj valtozat, mar ugy sem lesz a regibol egy darab sem (maximum raktarkeszletben beragadt peldanyok)..

#19: fuuj.. nem is tudom elkepzelni, hogy tudnak nyugodtan aludni :U egyebkent nagyon sokra tartom az ilyen egymondatos semmitmondo hozzaszolasokat.. en ezt nevezem igazi "szemetelesnek"
#27: szerinted eddig azert nem lehetett 3way sli-t csinalni gtx 295-el, mert nem fert volna el 3 vga egy alaplapon sem? van olyan alaplap, amibe 4 darab gtx 295-ot is bele lehet preselni.. mivel a ket kartya eleve sli-vel van osszekotve, tudomasom szerint nem lehet 3*2-es sli-t osszehozni.. mint ahogy 3 darab x2-es ati-t sem lehet osszekotni..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#29) t72killer válasza venember83 (#25) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ugyanmár, ha tisztára megyegyező kariknak képesek totál új nevet adni (pl GTS 150 aka 8800GT...) akkor egy ekkora "óriási" változáshoz tuti teljesen új nevet találnak ki

#28: pl nem mindegy, hogy hány emeletet foglal a házban. Az új jó eséllyel megspórol 1 centit.

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#30) gyiku válasza westlake (#28) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

pedig a #19 csak 1 szokimondo velemeny. ilyen is van. kepzeld, nekem is ez volt az elso benyomasom, csak nem irtam le, nehogy megbantsam veletlenul az nv erzekeny lelkivilagod :DDD

(#31) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

némi képzevart érzek... a chip ugyanaz marad, nem? Csupán az NV tervez hozzá egy új nyákot... a kártyagyártók pedig az új ref dizájn alapján gyártják majd a gtx 295öt. Szóval, ebből a szempontból pozitívum az nvidia hozzáállása. Főleg a korábbi, olcsósítsátok a nyákot ahogy tudjátok hozzáállás után. Egyébként meg, a kártya "gyártóknak" is lehetne tervezni kártya nyákot... nem csak matricázni kellene.

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#32) Depression válasza sh4d0w (#19) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért is? Megszüntették a veszteséges gyártást. Attervezik az egészet, és újra piacra dobják. Mondj egyetlen céget, aki nem így csinálná.
De ha az üzletpolitikára gondolsz: dobj egy linket, ahol az nv! (és nem a portálok) buzdítja a vásárlásra az embereket, mert nem lesz több.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#33) sh4d0w válasza Depression (#32) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Éljen a gyermeki naivitás... Biztosan nem is képzelték a ződeknél, ha kiadják hírnek, hogy nem lesz több ilyen kártya, akkor nem indul roham az "utolsó" darabokért az üzletekben... broáf...

#28 westlake: Te abba a csoportba tartozol, akit bármikor átverhet az nV, így a Te hozzászólásod kb. annyit érhet, mint a #19-ben megfogalmazott véleményem.

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#34) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szvsz kerítenek rá egy "filléres" hűtést, belövik az órajelet pár hz-el az előd fölé, és kiadják, mint GTX295+.

Én ezt tenném, ha egy ilyen maszlagot kéne lenyomnom a nép torkán...

sz: De xar így billélkül írni...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#35) einstein

einstein
(senior tag)

Kérdés: ezen a kártyán hogy fog alakulni a költség/haszon mutató? Azaz fog e rajta keresni az Nvidia, vagy max nullszaldós?

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#36) westlake válasza sh4d0w (#33) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

pontosan... csak a hulyeket lehet atverni..
minden bizonnyal igazad van.. engem nem vert at az nvidia, ugyhogy en nem sirankozom.. nem is ertem, hogy te miert teszed az ati videokartyaddal :U
#34: maszlagot lenyomni a nep torkan? miert kellene lenyomni? lehet, hogy en tudom rosszul, de meg egyik gyarto termeket sem volt kotelezo megvenni
#37: ha meg nincs rajta nyereseg, akkor mi ertelme van vele foglalkozni? (a vesztesege arusitast a leggyorsabb kartya cimenek megszerzesehez kellett)
#38: miert ne lehetne ugy attervezni, hogy ne legyen veszteseges? az egyel kevesebb nyak eleve sokat szamit anyagkoltseg szempontjabol..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#37) TESCO-Zsömle válasza einstein (#35) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha veszteség nélkül tudják adni, már jobban jártak...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#38) Mr.Csizmás válasza einstein (#35) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

50 $ minusz per darab...és úgy áttervezni, hogy ez csökkenjen. hát hajrá mérnökök :U habár a marketingosztály munkája látványosabb lesz, azt már megszokhattuk ;]

(#39) TESCO-Zsömle válasza westlake (#36) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Átvert... Sikerült elhitetniük veled, hogy érdemes erről beszélni... ;) :P

(#40) westlake válasza TESCO-Zsömle (#39) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

akkor mindenki mast is atvertek ;] :D
egyebkent meg ugy erzem, hogy el tudom donteni, hogy mirol erdemes beszelni, es mirol nem.. miert akartak volna csak azert atverni, hogy beszeljek valamirol? nekik ebbe mi hasznuk lenne? ;]

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#41) Solten válasza Mr.Csizmás (#22) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:K

alba gu brath

(#42) cowboy_bebop válasza westlake (#17) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

"miert kapna gyengebb minosegu nyakot?"

Olvasd el a hírt:

"Természetesen a tápellátást és a rendszer hűtését is áttervezték, így az NVIDIA ezeken a területeken is spórolt pár dollárt."

(#43) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Az adatok alapján az NVIDIA egy ilyen kártya eladásán átlagosan 50 dolláros veszteséget kényszerült elkönyvelni."

Francba...ha lett volna 500 milliárd dollárom vettem volna 1.000.000 darab GTX 295-öt amivel kapásból generáltam volna $50.000.000 mínuszt az nVidia-nak. :DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#44) 04ahgy válasza rudi (#20) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az ugyanolyan kártyát átnevezik, a mást meg ugyanolyan néven árulják. Hova kapjak? Tiszta 8800GTS feeling. Csak ezúttal az ugyanolyan nevű újabb nem lesz erősebb.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#45) westlake válasza cowboy_bebop (#42) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

elolvastam, es szerintem meg is ertettem.. a sporolas mar egyertelmuen maga utan vonja a gyengebb minosegu alkatreszek felhasznalasat? dehogyis.. az a baj, hogy valoszinuleg csak rosszul ertelmezted a mondatot.. ha valamit atterveznek, es pl. rajonnek, hogy 2-3 darab szurokondira egyalaltan nincs szukseg a tokeletes mukodeshez, akkor az mar sporolas, viszont semmit nem von le a kartya minosegebol.. az attervezet nem ugy kell felfogni, mintha azt mondtak volna, hogy ujraepitjuk a kartyat sokkal szarabb akjatreszekbol..
#43: en meg szivem szerint az amd-t taszitanam a suru, sotet melysegbe ;] :P :DDD

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#46) Mr.Csizmás válasza Oliverda (#43) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, az ilyenek miatt érdemes PH-t olvasni :DDD ;] :R :C

#44 nálam van egy eladó, eredeti (nem átnevezett!) 8800GT ;]

[ Szerkesztve ]

(#47) cowboy_bebop válasza westlake (#45) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Na de azt a 2-3 szűrőkondit, "amire abszolúte nincs is szükség", akkor miért rakták rá az első verzióra? Azért csak nem olyan hülyék az NV-nél a mérnökök, hogy ráraknak egy nyákra egy csomó teljességgel felesleges alkatrészt.

Számomra valószínűbbnek tűnik, hogy a sok áttervezett, "ócsított" nyák a minőség romlását, a túlhajthatóság csökkenését és a meghibásodási arány növekedését fogja maga után vonni.

[ Szerkesztve ]

(#48) westlake válasza cowboy_bebop (#47) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

a gigabyte mernokei egy alaplapot haromszor terveztek at, mire rajottek, hogy melyik a leggazdasagosabb verzio.. ezek szerint a gigabyte mernokei is hulyek? es egyaltalan.. akik atterveznek valamit, azok mar hulyek, mert eleve szukseg van valaminek az attervezesere? ugyan mar.. mutass nekem egy olyan hardvert (szoftvert), amibol nem csinalnak ujabb, es ujabb (hibajavitott) verziokat.. ok mind hulyek?
jo, szerinted gagyibb nyakot fog eredmenyezni az attervezes.. ez is egy velemeny..

I'm out.

(#49) Depression válasza sh4d0w (#33) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kikérem magamnak!

Azt, hogy mit képzelnek, meg, hogy mit csinálnak 2 különböző dolog!

Túlságosan is divat lett fikázni az nv-t (javarészt meg is érdemlik), de erre a hírre is így reagálni csak a divat majmolása! Kívánságodra: hányós smiley
Élőzmények:
A zöldek partnerei bejelentették, hogy a két darab 55 nm-es gyártástechnológiával készülő GT200 kódnevű grafikus processzorral operáló GeForce kártya gyártása határozatlan ideig szünetel. A kiszivárgott információk szerint az NVIDIA az aktuális csúcskártyáját jelentősnek mondható veszteséggel forgalmazza" Forrás: PH! Hol is van az nv?

Mostani cikk: "a csúcsmodell mégsem tűnik el a süllyesztőben" A szünetel nálam nem garantált süllyesztőt jelent.

Megtanulhatnád értelmezni is a cikkeket, mert én a "gyermeki naivitás"-ommal felbírom fogni, hogy miről szól a cikk.

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#50) cowboy_bebop válasza westlake (#48) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Pl. a Gigabyte lapoknál általában új feature-ök kerülnek a lapra (AMD oldalról nézve: 140W-os TDP, újabb déli híd, nagyobb hűtőborda a stabilitás miatt).
A Gigabyte-nál átterveznek. Jelen esetben arról van szó, hogy megpróbálják ugyanazt kihozni kevesebb alkatrészből, lenyesni amit lehet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.