Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

mint egy falat kenyér... aki kevésnek érezte és értett hozzá és felhúzta magának. elég paraszvakítás szagú, függetlenül hogy a Kingstonon kívül én sem vennék mást:)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#2) VIC20

VIC20
(senior tag)

"...a legtöbb memóriát csak be kell helyezni és működik..."

Utálok ilyet leírni, de "megalol"! :DD

(#3) kerelo válasza vinibali (#1) üzenetére

kerelo
(senior tag)

Azért valami haszna van,azok számára akik nem járatosak ennyire sem,a bios beállításokban.Viszont tetszik a hűtőbordák színvilága :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#4) Angel1981 válasza vinibali (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

+1 :K

(#5) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

..bevallom férfiasan, én is hülye vagyok a bios-ok memóriaidőzítés részéhez, úgyhogy annyira nem hülyeség ez.
Csak hát egy ramnál PNP.. Furán hat.

(#6) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Azért nem nevezném "bűvészkedésnek" amit a Biosban kell állitani.
Aki egyszer véletlen betalált a Biosba ott ses perc alatt megtalálhatja azt a menüpontot ahol a memoriákat lehet állitani.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#7) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Minek van ezen is "hűtőborda"?
Szabják meg.

Milyennapvan?

(#8) Duracellm... válasza D1Rect (#7) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Gondolom a user elleni védelmet szolgálja, nélküle is működőképes.

sőt: láttam olyat hogy a gap pad-ról elfelejtették a fóliát leszedni gyárilag és így került rá a memóriára a borda hibátlan volt...
Csak azért szedtem le a bordát, mert a modul nyákja egy picivel keskenyebb volt mint a szabványos, lötyögött a foglalatban a modul :U
Ha rajta volt az ormótlan borda akkor üzem közbe fagyott a gép ha mozgatva volt...

A magát beállító memória elégé kétpálcás. így is úgy is be kell lépni a BIOS-osba az alap dolgokat beállítani, az a + 10 gombnyomás nekem belefér ;)

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#9) Milka 78 válasza VIC20 (#2) üzenetére

Milka 78
(őstag)

+1 :DDD

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#10) judek

judek
(tag)

Szerintem nem egy rossz dolog, de azért kiváncsi lennék mennyire stabil amit magának beállít :DDD

(#11) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hátő én ettől most valahogy nem estem hasra.
Mindegy, láttunk ilyent is, bár értelmét nem nagyon látom.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#12) tiborandras válasza Móci (#11) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

en sem :N aki nem ert hozza, annak jo az 1333-as sebesseg, aki pedig ert hozza, az kezzel beallitja a sebesseget/idozitest/feszultseget ;)

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#13) PCrevRM válasza _Volkovy_ (#5) üzenetére

PCrevRM
(kvázi-tag)

Nem mintha sokat számítana az időzítés szerintem, a magasabb órajelnek sem látom sok értelmét. A prociban található memvezérlőnek fontosabb a szerepe. Ugyanazzal a memóriával, 2 különböző procival, sebességek között óriási, akár 2x-es különbségek jöhetnek elő. De elég csak a listát megnézni aida64-ben. Ott a bizonyíték.

We are Outcast Consensus 1

(#14) Balu77

Balu77
(senior tag)

A Corsair vengeance és a G.skill ripjaws ugyanezt már régebb óta tudja és olcsóbb is. Sőt továbbmegyek a kingmax nano-ból igen barátságos beállításokat lehet kihozni....

izé

(#15) jerry311 válasza Duracellm... (#8) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Hozzánk úgy érkezett Cisco FWSM blade (25k USD), hogy a CPU hűtő alján rajta felejtették a műanyag védőelemet. :W
Végül is nem égett szét, de azért kellemetlen volt, hogy újraindulgatott míg rá nem jöttünk mi baja.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#16) Breaker

Breaker
(lelkes újonc)

Furcsa, én nemreg ratam ossze a konfigomat és alapbol be volt allitva az XMP, hogy a ram 1600Mhzen menjen, pedig Corsair Dominator és nem Kingston pnp

ASUS P8P67 PRO | i7 2600k @ 3.4Ghz | Corsair Dominator 8GB 1600 Mhz | EVGA GTX 580 | OCZ VERTEX 3 | Cyborg R.A.T 9 | Logitech G510 | Roccat Kave 5.1 | Corsair HX 850W | Xbox Live: BreakerForLive | Blackberry 9850

(#17) Duracellm... válasza jerry311 (#15) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Ez új volt? ki sem próbálták összerakás után? ebben az árkategóriában ez meredek :Y

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#18) hohoo

hohoo
(senior tag)

ne már! ezt nem hiszem el! Memória amit beraknak és azon az órajelen megy amin kell? Ilyen még nem volt! :D

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#19) _Volkovy_ válasza PCrevRM (#13) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

..bár ez alaplapfüggő is. Ha kézzel beállítom 9-9-9-24 1T-re, el se indul. Ha Auto-ra rakom az időzítést, és úgy állítja be ennyire, akkor simán megy. :F

Azért.. Nem LEHET mindegy, hogy 1066 vagy 1600.

(#20) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

a forradalom szemünk előtt zajlik :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#21) Móci válasza Ősember (#20) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor innentől a teljes árukészletedet kidobod, s cseréled ilyen memóriákra? :DDD

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#22) Ősember válasza Móci (#21) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

kénytelen vagyok... ilyen technológiai fölénnyel nem lehet versenyezni :DDD

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#23) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

CL11-11-11, hát nem valami nagy durranás 1866MHz-en...

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#24) jerry311 válasza Duracellm... (#17) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Mindenhol emberek dolgoznak hibázhatnak.
Igazából mindegy, hogy új volt vagy felújított, mindkettőt a Cisco (illetve nyilván a megfelelő alvállalkozója) rakja össze.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.