mint egy falat kenyér... aki kevésnek érezte és értett hozzá és felhúzta magának. elég paraszvakítás szagú, függetlenül hogy a Kingstonon kívül én sem vennék mást
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
mint egy falat kenyér... aki kevésnek érezte és értett hozzá és felhúzta magának. elég paraszvakítás szagú, függetlenül hogy a Kingstonon kívül én sem vennék mást
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

"...a legtöbb memóriát csak be kell helyezni és működik..."
Utálok ilyet leírni, de "megalol"! 

Azért valami haszna van,azok számára akik nem járatosak ennyire sem,a bios beállításokban.Viszont tetszik a hűtőbordák színvilága 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

+1 
..bevallom férfiasan, én is hülye vagyok a bios-ok memóriaidőzítés részéhez, úgyhogy annyira nem hülyeség ez.
Csak hát egy ramnál PNP.. Furán hat.
(#6) Silentfrog

Azért nem nevezném "bűvészkedésnek" amit a Biosban kell állitani.
Aki egyszer véletlen betalált a Biosba ott ses perc alatt megtalálhatja azt a menüpontot ahol a memoriákat lehet állitani.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Minek van ezen is "hűtőborda"?
Szabják meg.
Milyennapvan?

Gondolom a user elleni védelmet szolgálja, nélküle is működőképes.
sőt: láttam olyat hogy a gap pad-ról elfelejtették a fóliát leszedni gyárilag és így került rá a memóriára a borda hibátlan volt...
Csak azért szedtem le a bordát, mert a modul nyákja egy picivel keskenyebb volt mint a szabványos, lötyögött a foglalatban a modul 
Ha rajta volt az ormótlan borda akkor üzem közbe fagyott a gép ha mozgatva volt...
A magát beállító memória elégé kétpálcás. így is úgy is be kell lépni a BIOS-osba az alap dolgokat beállítani, az a + 10 gombnyomás nekem belefér 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

+1 
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

Szerintem nem egy rossz dolog, de azért kiváncsi lennék mennyire stabil amit magának beállít 
Hátő én ettől most valahogy nem estem hasra.
Mindegy, láttunk ilyent is, bár értelmét nem nagyon látom.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
en sem
aki nem ert hozza, annak jo az 1333-as sebesseg, aki pedig ert hozza, az kezzel beallitja a sebesseget/idozitest/feszultseget 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Nem mintha sokat számítana az időzítés szerintem, a magasabb órajelnek sem látom sok értelmét. A prociban található memvezérlőnek fontosabb a szerepe. Ugyanazzal a memóriával, 2 különböző procival, sebességek között óriási, akár 2x-es különbségek jöhetnek elő. De elég csak a listát megnézni aida64-ben. Ott a bizonyíték.
We are Outcast Consensus 1

A Corsair vengeance és a G.skill ripjaws ugyanezt már régebb óta tudja és olcsóbb is. Sőt továbbmegyek a kingmax nano-ból igen barátságos beállításokat lehet kihozni....
izé

Hozzánk úgy érkezett Cisco FWSM blade (25k USD), hogy a CPU hűtő alján rajta felejtették a műanyag védőelemet. 
Végül is nem égett szét, de azért kellemetlen volt, hogy újraindulgatott míg rá nem jöttünk mi baja.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Furcsa, én nemreg ratam ossze a konfigomat és alapbol be volt allitva az XMP, hogy a ram 1600Mhzen menjen, pedig Corsair Dominator és nem Kingston pnp
ASUS P8P67 PRO | i7 2600k @ 3.4Ghz | Corsair Dominator 8GB 1600 Mhz | EVGA GTX 580 | OCZ VERTEX 3 | Cyborg R.A.T 9 | Logitech G510 | Roccat Kave 5.1 | Corsair HX 850W | Xbox Live: BreakerForLive | Blackberry 9850

Ez új volt? ki sem próbálták összerakás után? ebben az árkategóriában ez meredek 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

ne már! ezt nem hiszem el! Memória amit beraknak és azon az órajelen megy amin kell? Ilyen még nem volt! 
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
..bár ez alaplapfüggő is. Ha kézzel beállítom 9-9-9-24 1T-re, el se indul. Ha Auto-ra rakom az időzítést, és úgy állítja be ennyire, akkor simán megy. 
Azért.. Nem LEHET mindegy, hogy 1066 vagy 1600.

a forradalom szemünk előtt zajlik 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Akkor innentől a teljes árukészletedet kidobod, s cseréled ilyen memóriákra? 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

kénytelen vagyok... ilyen technológiai fölénnyel nem lehet versenyezni 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
CL11-11-11, hát nem valami nagy durranás 1866MHz-en...
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Mindenhol emberek dolgoznak hibázhatnak.
Igazából mindegy, hogy új volt vagy felújított, mindkettőt a Cisco (illetve nyilván a megfelelő alvállalkozója) rakja össze.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz