A 700 olyan mintha Fisher Price gyártotta volna 
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

A 700 olyan mintha Fisher Price gyártotta volna 
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

Annyit tud mint a többi kínai noname, úgy és néz ki.
Boldog új évet kívánunk 1997-ben!
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Inkább a SEGA Megadriveot és SNES -t kellene újra árusítani, akár ilyen kézikonzolos formában (de TV kimenettel és multiplayer lehetőséggel). Csak a hardvert kellene újra összedobni, játék írásával nem is kellene bajlódni, ülnének és dőlne a lé.
"pont olyan hülye mint én, csak értelmesebb"
Valószínűleg a PS Vitának és 3DS-nek nem lesz konkurenciája egyik sem (szerencsére).
Egyébként ha ilyen grafikával rendelkeznek a játékok, akkor nekem kicsit kevés az a 7 óra üzemidő.
#4 Padree
Egy SNES-re talán még vevő is lennék, de nagyon olcsón.
Az a gond, hogy már minden létező hordozható/nem hordozható eszközre van SNES emu, szóval nem sokan vennék sztem.
[ Szerkesztve ]
én venném, mondjuk 10e-ért, rátöltött 1000 gaméval. És ne kelljen bajlódnom bármilyen emuval, pöccre bootoljon a szükséges felület, meg lehessen 10 db kedvenc gamét választani ami megjelenik egy mini listában.
Ja és legyenek fizikai gombok, ne érintőképernyő
Genesis Montana - újra kétkeréken

kb szerintem is ez lenne reális.
de ez a forma így is nagyon gagyi hatást kelt
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Van ilyesmi ami még snes kazettát is tud fogadni. Gagyik ezek a konzolok lehet de csak ezeknél adnak a kényelmez fogásra. se a psp se a ds nem kényelmes, csak dizájnos.

Jövőre bejelenti a Sega a 3D tetris konzolját??? 
[ Szerkesztve ]
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Lehet, hogy tőlük lopták a formatervet. 
2 megapixeles kamera meg már lassan a kólásüvegen is van, szóval...
Egy évtizedet eltévedtek ezekkel a 'csodákkal', de sebaj. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nincs ezzel semmi baj. Ez a 700as sorozat gyanítom pici gyereknek készült oda meg minek több mint 2 mpx. Így is valószínű baromságokat fok fotózni, de nem foglal sok memoriát. Szerintem 60 euroért jó... tud a gyerek játszani meg fotozni nyaraláson és nem a szülő 100+ezres gépét akarja nyüstölni.

ha emulálná tökéletesen a gb-gba-gbc-snes-nes
nem kérdés ,hogy venném,de nem hiszek benne.
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!

A 400-as nem rossz, a másik az valószínűleg gyerekeknek készül 
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
Megadrive létezik, csak állítólag az anyagminősége lényegesen gyengébb mint az eredeti verziónak. Ugyanez megtalálható handheld formában is, ill. jó pár handheld konzolt gyártanak beépített emulátorokkal is.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

10000ft-ert 1000 jatekkal? melyik kiado adna oda nes/snes jatekait 10ft-ert, mikor a virtual console-on es egyeb appstore-okban siman elmennek 200-2000ft-ert?
(mas kerdes, hogy szerintem realisan mered fel az ertekuket. dehat mig masok tobbet fizetnek erte, mint amennyit szerintunk er..)
[ Szerkesztve ]

*facepalm*
LEMONS. Perfect for orangejuice.

A dingoo viszont fasza kis kütyü. Snes,nes,megadrive,psx,gba,scummvm stb. Gondolkodom is egyben.

drága,meg nem tökéletes az emuláció,psx meg egyenesen rossz rajta.
inkább használtan egy psp,az meg mindent tökéletesen emulál,meg ott van az h PSP játékok.
Viszont gyári állapotban egy emulátor sem fut rajta, nem?
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Kétszer is volt psp-m. Gyorsan lemerül és irtózatosan nem áll rajta semmi kézre. Tíz perc után begörcsöl tőle a kezem. Csinálhatták energonómikusra is de hát akkor a dizájngeneráció nem venné. Kár.

gondolom 2000-3000-goval próbálkoztál,1000-esnek domború a hátulja 
adalbert1:
igen ,gyárilag nem megy rajta semmi emulátor,csak a ps1 ami támogatott.
[ Szerkesztve ]

Először 1000 volt az még viszonylag tűrhetőbb volt de a 2000 egy tragédia. A klasszikus gba fogásra a legjobb.
Hú...egy SNES-re én is beneveznék. A régi sárga kazettás korszak...
Ha megoldanák, hogy kazettáról és ROM-ból (amik nagy része szabadon tölthető) is képesek legyenek működni. Kis méretben, de akár TVre kötve is, megfelelő áron vennék egyet, már csak a feeling miatt is.
De ezek?
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''
A 400-asról van valmi lista, hogy milyen játékokra számítsunk? Most is főleg rövid flash játékokat nyúz a család, ha azt a szintet megüti, akár elég is lehetne. Ha statikus képernyőjű kvarcjáték, akkor kimarad.

Milyen marketing sz*r már ez, hogy 3 db bármilyen elemmel is megy? Egyre több olyan terméket látok, amibe 3 db elem kell, de mindenhol csak páros számút árulnak egy csomagban, tehát 1 az mindig fölöslegbe megy,
De ha valaki normális indokkal tud előállni, hogy ez miért jó, akkor én kérek elnézést.
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

Talán, mert a 2 kevés, a 4 pedig túl sok?

Egyébként szinte az összes mai kütyünek 3,6-3,7V-os saját akksija van, éppúgy, mint ennek, de ezt bármikor tudod cserélni!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Ez kérlek szépen kompromisszum. Az újratölthető aksik miatt, mert azok csak 1.2v-ot tudnak az elemek 1.5v szemben. Ezért 3.7-3.7v,a szabvány általában ott ahol tehetsz aksit és elemet is.
szerintem már a szerzői jogok se védik ezeket a szoftvereket. Lehet hogy valaki még pénzt kér érte, de inkább csak a szolgáltatásért mint a progiért
Genesis Montana - újra kétkeréken

Szamodra az Open Pandora jelenthet megoldast! 
http://www.openpandora.org/
szerk: Ashens baratunk is tesztelte
http://youtu.be/x2CA0UE6yRQ
[ Szerkesztve ]

ezt az open pandorát vagy legalább 3éve bejelentették,mindenki várta mint a messiást,mivel aztmondták full nyílt lesz és olcsó,aztán úgyérzem eljárt felette az idő.
edit:
most nézem meg lehet venni 500$-ért
népszerű lesz 
Tudja valaki, hogy milyen játékok vannak rajta?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Nekem a Genius valahogy mindig a Kinai gagyival volt egyenlo. Erre ezek a termekek sem cafolnak ra. Olcso de legalabb szar.
+1
valahogy ez jutott róla az eszembe:
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user
(#36) Ł-IceRocK-Ł válasza Menthirist (#35) üzenetére
Az még jó is volt. Tetrisz 4ever!
De ezek a génius culák... kinek van erre szüksége? sose láttam értelmét, de még a kézikonzoloknak se.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
(#37) Menthirist válasza Ł-IceRocK-Ł (#36) üzenetére
hát azért én a fenti konzollal is elnyomtam pár elemet, amíg működött
(aztán vettünk másikat, olcsó volt
)
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user
(#38) Ł-IceRocK-Ł válasza Menthirist (#37) üzenetére
Azzal én is rengeteg játszottam. De hát az más tészta.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
(#39) Menthirist válasza Ł-IceRocK-Ł (#38) üzenetére
hát az emberek ma is szeretnek játszani (és a mai handheldek másra is képesek gyakran)... szeretnek unalmat űzni buszon, buszra várva, stb... mint régen... ebben a vonatkozásban nem látok nagy különbséget egy mai handheld és egy régi között...
(#40) Ł-IceRocK-Ł válasza Menthirist (#39) üzenetére
Régen a buszmegállókban riktán láttam ilyeneket az embereknél.
Mondjuk konzolt mostanság is ritkán látok.

gagyi, mint a fene 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
100 szónak is egy a vége 

Nem is tudom... Azért én 2x is meggondolnám hogy ilyenekkel romboljam a hírnevem, ha már cég lennék, aki prémium fadobos hangsugárzókat is árul (amik tényleg nem rosszak és lassan nevet szereznek a cégnek).
Az első még esetleg emészthető tömegközlekedésen játszani, hogy ne a telót kapják ki a kezemből, de a második teljes mértékben vállalhatatlan szerintem. 

Atya Úr Isten! 
Na, az ilyen sz@rokra kellene kivetni a környezetterhelési adót!
Alléz Olympique de Marseille!
Ez nagyon beteg
Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !
Prémium hangfalak a Genius kínálatában? Hol? 
Eladó QNKTC aszinkron USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi
nezz korul a GPH-nal (Wiz/Caanoo), nagyon jo kis cuccok, bar a 3D-s GBA jatekok azert meg tudjak fektetni, illetve egy-ket SNES jatek (Starfox es Pilotwings), de amugy nosztalgiazni, utazas kozben jatszani tokeletes, beletolsz eg 16GB-s SD kartyat az osszes letezo bites jatekkal, aztan hadd szoljon

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

Azok a 90-es évek.... nem is tudom van-e még igény ilyesmire már a testvérem 5 éves fia is inkább a számítógépet nyomja mint ezeket. (ami eléggé nagy baj sztem)
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black
modern kvarcjátékok a geniustól