Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

És azt lehet tudni. hogy aki már vett új sandy-e procit az így járt, vagy esetleg cserélik vagy van erről bármi infó?

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#2) Daywalker válasza toldy (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Egyelőre nincs. De szerintem ha cserélnek, az is max a Xeonra lesz érvényes.

[ Szerkesztve ]

(#3) tsii_H válasza toldy (#1) üzenetére

tsii_H
(tag)

gondolom az "igy jart" lesz a befuto

(#4) .mf

.mf
(PH! addikt)

Hmm szóval jól értem, hogy egy eleve szorzózár-mentes prociból kiadnak egy eggyel magasabb szorzóval rendelkezőt? He? :))

/ szőrmentén: Ivy-nál sem lesz MoDT?

(#5) MZperX75 válasza tsii_H (#3) üzenetére

MZperX75
(őstag)

2550K ? :B +100Mhz! javítgatják látom....
(ugyan az fogyi, csak magassab órajel,csak kérdés OC-vel mennyivel tud többet ,mint 2500K,mert ha semmivel,akkor csak bőrlenyúzás+pénzért)
fél év és úgy is elavul!

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#6) BMW001 válasza toldy (#1) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A desktop megoldásokat biztosan nem fogják cserélni, mivel felhívták erre a hibára a figyelmet a megjelenéskor. Ellenben a Xeon -ok esetében eltudom képzelni, hogy visszaveszik a hibás darabokat.

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#7) V!ck válasza MZperX75 (#5) üzenetére

V!ck
(kvázi-tag)

Semmi javítgatás, csakis a magasabb szorzóban különbözik. Fogyasztás így értelemszerűen nem ugyanakkora, hanem hangyaf*sznyit nagyobb... nagyon sok értelme van a 100MHz-es emelgetéseknek, de sajnos az Intelt nem hajtja a tatár...

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#8) MZperX75 válasza V!ck (#7) üzenetére

MZperX75
(őstag)

akkor marad a

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#9) 04ahgy válasza MZperX75 (#5) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semennyivel. A 2700K is annyit tud átlagban, mint a 2600K.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#10) Daywalker válasza .mf (#4) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Márketing...aztán még kiderül, hogy lesz benne VT-d vagy valami brutál jól húzható lesz :F ;]

(#11) Franklin válasza MZperX75 (#5) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Szeretnék én fél év múlva egy ilyen "elavult" processzort... :-)

(#12) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

elég jól lereagálták, sajnos az AMD háza táján nem ment ilyen gyorsan :F

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#13) coonee

coonee
(fanatikus tag)

a hivatalos rajtot is beidőzítette 2012. január 20-ra, amikor a boltokban is megjelennek a javított változatok ez alatt a hazai boltokra gondoltatok? :U

(#14) Daywalker válasza coonee (#13) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nyilván nem emelték ki külön Magyarországot:) Ha rendelnek belőle, akkor igen, itthon is. De ha más nem, akkor onnantól fogva rendelhetők lesznek itthon is.

(#15) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Micsoda fejlesztések! :U
Le a kalappal az "Intel gőzhenger" előtt! :P :D

(#16) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Azért ehhez nem kell trollnak lenni hogy kijelentsük : egy 1000$ környékén mozgó procinál az hatalmas gáz hogy javítgatni kell.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#17) Daywalker válasza atti_2010 (#16) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

;] :K

(#18) Jester01 válasza atti_2010 (#16) üzenetére

Jester01
(PH! addikt)

Hátha eladják a rosszat olcsóért :DD

Jester

(#19) FRENK1988 válasza toldy (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az Intel nem kérte hogy vegyék meg a "kishibás" CPUikat:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#20) tombar

tombar
(fanatikus tag)

lol. minek 2550k? sima 2550-t még megérteném vagy 2450-t, de így...
sőt i7ből lehetne mondjuk egy 3.01es változat. na annak örülnék.

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#21) dízelracer

dízelracer
(őstag)

Micsoda hír. :))

(#22) Atocha válasza MZperX75 (#8) üzenetére

Atocha
(fanatikus tag)

LoL! :))

https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)

(#23) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

En az Ivyt várom nem vacakolok holmi Sandyvel. :D

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#24) angyalpc2

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

1 év és elavul :D
úgy lesz mint az i3-XXX meg I5-XXX

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#25) HaRdCoRe^mp4

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Szaladok veszek egyet =)

Telszámom: 30/847-98-09

(#26) Peti66 válasza MZperX75 (#8) üzenetére

Peti66
(senior tag)

Beindult a Santa Clarai "rókabőrgyár" :DDD

Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?

(#27) Murphistic válasza Peti66 (#26) üzenetére

Murphistic
(tag)

Muszáj...csökkentették a profitvárakozásokat :) .

Mellesleg ha én procit vennék, akkor inkább a magasabb órajelűt venném, ha megéri, mert a tuning nem az én asztalom. ( Bár az ilyennek meg minek a K-s Szandi ). Szerintem nem baj, ha több procitípus van a piacon.

A csúcskategóriás procikat meg általában a teljesítményért veszik. Aki meg ésszel vásárolt volna az szerintem kivárt, hogy ne a VT-d nélküli procikat vegye meg.

[ Szerkesztve ]

"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

(#28) echterion válasza atti_2010 (#16) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

+1 :K

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#29) Kaiku válasza MZperX75 (#5) üzenetére

Kaiku
(fanatikus tag)

Sokan öröm táncot járnának, ha fél év múlva egy ilyen "elavult" processzoruk lenne...

(#30) atti_2010 válasza Kaiku (#29) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Mi a francnak? Drága az alaplap is, szinte senki nem tudná kihasználni értelmesen, de a szomszédnak el lehet dicsekedni "bee nekem nagyobb processzorom van", persze lenne pár ember aki értelmesen ki tudná használni de nagyon kevés.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#31) Kean_Sorbo válasza tombar (#20) üzenetére

Kean_Sorbo
(tag)

Pontosan. De az igazi az lenne, ha aktiválnák a kikapcsolt funkciókat (vPro, VT-d, TET). Ezt én sem értem. Ez ugyanolyan szemfényvesztés mint a 2700K. :(

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#32) lvb válasza atti_2010 (#30) üzenetére

lvb
(tag)

Igazad van, mert tényleg felesleges sok embernek, mivel szánalmasan lassú. Legalább néhány nagyságrenddel gyorsabb processzorokra + memóriára lenne szüksége olcsón a legtöbb embernek. (különféle AI alkalmazások és társaik) A szomorú az, hogy ezek a processzorok tényleg szánalmasan kevesek az átlagemberek igényeihez képest.

(#33) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

mindenkinek c2-es-t !

reméltük hogy lesz valami 2500k utód, remélem csökkentettek a fogyasztáson, vagy léghűtővel 6 Ghz vagy valami :)

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#34) atti_2010 válasza lvb (#32) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ja, mert egy 4 magos normális áron kapható procival 1 másodperccel később jön be a windóz, vagy 10 perccel később végez egy konvertálással,vagy 30 FPS helyett 28 FPS min csinál játékokban.

(#35) echterion válasza lvb (#32) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt ugye nem mondtad komolyan. :U

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#36) Szabi790612

Szabi790612
(tag)

Január végén, Február elején eladó lesz majd egy C1-es 3960X jó áron.... :D :)) Akit érdekel az ár, annak priviben megsúgom, és a proci előjegyezhető, foglalható..... :DD :C :C

(#37) Lacika112

Lacika112
(lelkes újonc)

e a C1-es steppingben ez a szolgáltatás nem működik megfelelően, ezért ennek BIOS-szintű letiltását kérték az alaplapok gyártóitól

nem okoskodni akarok csak kérdezem hogy ez azt jelenti-e amit gondolok

intel- el....em
alapgyártó- igen és ?
intel- majd ti megoldjátok
alapgyártók- IGENIS URAM

vagy én értem rosszul ?

(#38) atti_2010 válasza Lacika112 (#37) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Jól gondolod!

(#39) aram01 válasza tsii_H (#3) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az gáz lenne,nekik szerintem

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#40) echterion válasza aram01 (#39) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig az lesz, majd meglátod.

(#41) aram01 válasza echterion (#40) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem túl nagy presztízs veszteség lenne

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#42) atti_2010 válasza aram01 (#39) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Így is gáz, nem szorongatta őket az AMD tehát ráértek volna, de gondolom remegett e kezük egy újabb nyereség láttán, a vásárlóikat meg magasról lesz@rják.

(#43) aram01 válasza atti_2010 (#42) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ne legyen igazad,de ha így lesz lehet én is vissza megyek az AMD vonalra :B

(#44) Kaiku válasza atti_2010 (#30) üzenetére

Kaiku
(fanatikus tag)

Az hogy kinek mi az értelmes kihasználás azt ne te döntsd el! Én még soha nem hallottam, olyat, hogy valaki átmegy a szomszédhoz és a CPU-jával dicsekedne. Az, hogy szerinted az emberek dicsekvésből veszik arra meg azt mondom, hogy te viszont irigy vagy mert másnak van neked pedig nincs ilyened.

(#45) Kaiku válasza atti_2010 (#42) üzenetére

Kaiku
(fanatikus tag)

Amikor a Bulldozer megjelenés előtt volt még nem ezt mondtad!!! Már víziókat regéltél arról, hogy sírva fogom eldobni a Sandy-t. Persze azóta beláttad, hogy megint nem jött össze! Persze kár mert az Intel még jobban nyeregbe került.

(#46) Feruendios

Feruendios
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Remélem minél hamarabb megjönnek a 6magos HT-s Sandy-k.

(#47) atti_2010 válasza Kaiku (#45) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Mi a csodáról beszélsz? 500$ alaplap 1000$ proci (ami hibás) ugye nem emlegetted ezek mellett az AMD-t.

[ Szerkesztve ]

(#48) echterion válasza aram01 (#41) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Egy ekkora cégnek ez nem lesz akkora érvágás, pláne úgy, hogy gyakorlatilag monopol helyzetben vannak.

(#49) Kaiku válasza atti_2010 (#47) üzenetére

Kaiku
(fanatikus tag)

A 2500k illetve a 2550k mióta $1000 és mióta kell hozzá $500-os alaplap? Jah, hogy megint benézted a hozzászólás, mivel csak azt figyeled, hogy hol és mikor köthetsz bele valamelyik intel-es topicba. :C

(#50) atti_2010 válasza Kaiku (#49) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Én a Sandy -E -re gondoltam, miért néztem volna be?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.