Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Fücsök007

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy néz ki, hogy kisöprik a maradék készletet az 5-ös széria érkezése előtt!

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#2) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Hát mondjuk a kis Radeon nem is melegszik fel nagyon, így könnyű hűteni.
A hűtő egész tetszetős nekem rajta.
Mondjuk bejönnek még a 90 fokban kihajthatós passzív hűtők is.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#3) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De miért DDR2? Miért? Ez simán vásárlók ellen elkövetett merénylet....

Milyennapvan?

(#4) Male válasza D1Rect (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem kéne tippversenyt indítani, hogy mikor fogynak már el ezek :DDD

Hihetetlen komolyan... és még 1GB-os verzió is lesz :W

Vajon mennyi lehet az árkülönbség a GDDR2 és a GDDR3 között? 20 cent?
(Vagy a memgyártó úgy adja, hogy ha X mennyiségű GDDR2-t is átvesznek, akkor a GDDR3/4/5 olcsóbb... :U )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) lsc válasza D1Rect (#3) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4650 gyárilag ddr2-es, sapphire csinált ddr3-at .

Az élet kegyetlen .

(#6) Male válasza lsc (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ez így van.... viszont nagyon úgy tűnt, hogy a 4670-et dobták a gyártók, és a 4650 jön helyette DDR3-mal, ami teljesen logikus lépés.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) lsc válasza Male (#6) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

viszont nagyon úgy tűnt, hogy a 4670-et dobták a gyártók, Ezt miért is gondolod ?

Az élet kegyetlen .

(#8) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4890 41k-ért egész baráti. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit fog még lejjebb menni mire kijön a DX11-es kártyák. :D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#9) Male válasza lsc (#7) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Abból, hogy 4650-ek jelentek meg sorban, 4670 meg nem nagyon... (korábban meg pont fordítva volt). Persze lehet, hogy csak elém kerültek mindig így a hírek.

(#10) lsc válasza Male (#9) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4670-ek megjelentek minden gyártónál, azóta csak a sapphire variált ddr4-el.

Az élet kegyetlen .

(#11) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó újra látni Club3D-t :))

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#12) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Szórják csak ki a maradékot, ez nekünk vásárlóknak csak jó. Igaz a ddr2-es sántit, de mivel passzív HTPC-be még elmegy.

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez a 4890-es nagyon olcsónak ígérkezik :K

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) Zso2 válasza D1Rect (#3) üzenetére

Zso2
(őstag)

Mert ezek a D1Rect EDITION modellek :DD ( tudod a múltkori poén)
Valaki gyorsan egy photoshopot nekem nincs fent..
Én már lefoglaltam a 9400gt-t :D

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#15) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Szerintem megszunnyadt egy munkás a ddr 2 futoszalag mellett és irdatlan mennyiségü ddr2 ram keletkezett.Ezért van még mindig ilyen sok uj kiadásu videokártya ddr2 vel. gondolom a munkás bérérből levonják! :) Nem értem mire jo ez.Kiváncsi lennék a ddr2 és ddr3-dd4 memoriák beszerzési árára.Lehet hogy nagy a difi az áruk között ezért nem a gyorsabbat használják.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#16) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hiszen ez a 4890-es ez egész baráti áron van. Ezzel még nem is késtek el nagyon, a hűtés is talán jobb mint a referencia. Igaz, már tényleg csak akkor érné meg megvenni, ha nagyon sürgős a dolog, lassan jönnek a modernebb cuccok.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#17) Ricco_hun válasza FRENK1988 (#8) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Jó lesz az 55k-nak is. 150 ojró + 25% ÁFA + 10% kiskereskedői haszon. Szép is lenne 41k-ért.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#18) Male válasza lsc (#10) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Újabb 4670-ek jelentek meg?

(#19) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Passzív tetszene...

(#20) lsc válasza Male (#18) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, de attól még az elején megjelentek kaphatók . Pl. iponon 12 féle 4670 van .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#21) Peti78

Peti78
(senior tag)

Nem látom értelmét, de ők tudják :U

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#22) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nemvagyok hanyatt dobva egykét terméktől...
De lehet beleugrom egy második 4870-be. Vagy egy 4890-be. Hajlok az utóbbi felé...
Bármilyen is lesz a DX11 első ATI fecskéje, nem én leszek az első, aki hazahozza...:U

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#23) ^Clown válasza FRENK1988 (#8) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

10-15K-val szerintem simán lemegy az ára.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#24) D1Rect válasza Zso2 (#14) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, de én nem amellett érvelek, hogy ez mekkora jó.
(#5) lsc: Ezt nem tudtam. :R

Milyennapvan?

(#25) Male válasza lsc (#20) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, de 4650-ből meg jönnek ki újak... ezért van/volt olyan érzésem, hogy a gyártók azt nyomják mostmár jobban. (Ezt akartam írni már eleve is... lehet nem sikerült értelmesen megfogalmazni :B )

(#26) Hebry

Hebry
(senior tag)

Raktársöprés elindult, csak így jobban eladhatóak.

(#27) Ricco_hun válasza ^Clown (#23) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

10-15k-val lemegy a HD4890 ára, ha megjelennek a dx11-es karik? Kétlem (bár jó lenne). Ugyanis Abu is megmondta, hogy nem a régebbi kártyák helyére fognak érkezni az újak, hanem melléjük és teljesítmény szerint fogják őket beárazni. Tehát a HD4890 marad 50-55k-nál (bár pár ezrest biztos csökkenni fog) és majd ehhez képest annyival fog többe kerülni egy esetleges HD5870, amennyivel gyorsabb nála. Konkurencia nélkül meg nem hiszem, hogy csökkeni fog majd a kezdőára az új kariknak.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#28) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

Halmozzák az élvezeteket:) :D

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#29) Zso2

Zso2
(őstag)

bocs nemide..

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.