Úgy néz ki, hogy kisöprik a maradék készletet az 5-ös széria érkezése előtt!
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!
Úgy néz ki, hogy kisöprik a maradék készletet az 5-ös széria érkezése előtt!
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

Hát mondjuk a kis Radeon nem is melegszik fel nagyon, így könnyű hűteni.
A hűtő egész tetszetős nekem rajta.
Mondjuk bejönnek még a 90 fokban kihajthatós passzív hűtők is.
CSS (Hun)Bloodkiller
De miért DDR2? Miért? Ez simán vásárlók ellen elkövetett merénylet....
Milyennapvan?
Szerintem kéne tippversenyt indítani, hogy mikor fogynak már el ezek 
Hihetetlen komolyan... és még 1GB-os verzió is lesz 
Vajon mennyi lehet az árkülönbség a GDDR2 és a GDDR3 között? 20 cent?
(Vagy a memgyártó úgy adja, hogy ha X mennyiségű GDDR2-t is átvesznek, akkor a GDDR3/4/5 olcsóbb...
)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
4650 gyárilag ddr2-es, sapphire csinált ddr3-at .
Az élet kegyetlen .
Igen, ez így van.... viszont nagyon úgy tűnt, hogy a 4670-et dobták a gyártók, és a 4650 jön helyette DDR3-mal, ami teljesen logikus lépés.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
viszont nagyon úgy tűnt, hogy a 4670-et dobták a gyártók, Ezt miért is gondolod ?
Az élet kegyetlen .
4890 41k-ért egész baráti. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit fog még lejjebb menni mire kijön a DX11-es kártyák. 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Abból, hogy 4650-ek jelentek meg sorban, 4670 meg nem nagyon... (korábban meg pont fordítva volt). Persze lehet, hogy csak elém kerültek mindig így a hírek.
4670-ek megjelentek minden gyártónál, azóta csak a sapphire variált ddr4-el.
Az élet kegyetlen .
jó újra látni Club3D-t 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Szórják csak ki a maradékot, ez nekünk vásárlóknak csak jó. Igaz a ddr2-es sántit, de mivel passzív HTPC-be még elmegy.

Ez a 4890-es nagyon olcsónak ígérkezik 
.::www.megadanceradio.hu::.

Mert ezek a D1Rect EDITION modellek
( tudod a múltkori poén)
Valaki gyorsan egy photoshopot nekem nincs fent..
Én már lefoglaltam a 9400gt-t 
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Szerintem megszunnyadt egy munkás a ddr 2 futoszalag mellett és irdatlan mennyiségü ddr2 ram keletkezett.Ezért van még mindig ilyen sok uj kiadásu videokártya ddr2 vel. gondolom a munkás bérérből levonják!
Nem értem mire jo ez.Kiváncsi lennék a ddr2 és ddr3-dd4 memoriák beszerzési árára.Lehet hogy nagy a difi az áruk között ezért nem a gyorsabbat használják.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Hiszen ez a 4890-es ez egész baráti áron van. Ezzel még nem is késtek el nagyon, a hűtés is talán jobb mint a referencia. Igaz, már tényleg csak akkor érné meg megvenni, ha nagyon sürgős a dolog, lassan jönnek a modernebb cuccok.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Jó lesz az 55k-nak is. 150 ojró + 25% ÁFA + 10% kiskereskedői haszon. Szép is lenne 41k-ért.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Újabb 4670-ek jelentek meg?
Nem, de attól még az elején megjelentek kaphatók . Pl. iponon 12 féle 4670 van .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Nem látom értelmét, de ők tudják 
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.
Én nemvagyok hanyatt dobva egykét terméktől...
De lehet beleugrom egy második 4870-be. Vagy egy 4890-be. Hajlok az utóbbi felé...
Bármilyen is lesz a DX11 első ATI fecskéje, nem én leszek az első, aki hazahozza...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
10-15K-val szerintem simán lemegy az ára.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Igen, de én nem amellett érvelek, hogy ez mekkora jó.
(#5) lsc: Ezt nem tudtam. 
Milyennapvan?
Igen, de 4650-ből meg jönnek ki újak... ezért van/volt olyan érzésem, hogy a gyártók azt nyomják mostmár jobban. (Ezt akartam írni már eleve is... lehet nem sikerült értelmesen megfogalmazni
)

Raktársöprés elindult, csak így jobban eladhatóak.

10-15k-val lemegy a HD4890 ára, ha megjelennek a dx11-es karik? Kétlem (bár jó lenne). Ugyanis Abu is megmondta, hogy nem a régebbi kártyák helyére fognak érkezni az újak, hanem melléjük és teljesítmény szerint fogják őket beárazni. Tehát a HD4890 marad 50-55k-nál (bár pár ezrest biztos csökkenni fog) és majd ehhez képest annyival fog többe kerülni egy esetleges HD5870, amennyivel gyorsabb nála. Konkurencia nélkül meg nem hiszem, hogy csökkeni fog majd a kezdőára az új kariknak.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Halmozzák az élvezeteket

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!