Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most mit írjunk erre?

Megint egy újabb Radeon, várhatóan f*sza árazással, és teljesítménnyel.

Sparkle cikket Abu plzzz!!!! :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#2) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nekem valami nem stimmel azon a nyákon.. mit keres ott egy elektrolit kondi??:S
hát igen a hd4770 az egy elég erősnek mondható kártya:)

(#3) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem az utsó bekezdés tetszett, hogy a mobil chipek piacára is jó hatással van a 40nm-es technológia. Ha minden jól megy, jövő ilyenkor már HD4770-nel egyenértékű DX11-es GPU-k szaladgálnak majd a 13-15"-os notikban:))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#4) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól néz ki és szerintem hatékony is lesz a hűtés, már csak az ára kérdéses. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#5) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kapni ugyan nem lehet majd őket, de azért jönnek. :DDD

Elkapkodják előlünk a külföldiek. ;]

Nekem a 4850 már kihúzza ezt az évet. Jövőre eladom 20K-ért, és veszek 25K-ért 5850-est, oszt jó napot. Pláne ha nem lesz megint válság. :DDD
Én ugyan nem vennék most VGA-t ha nem lenne, amíg ki nem jönnek a 5800-asok, és ki nem derül, hogy mennyiért fogják őket osztogatni. :N

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#6) Stiky válasza szuper-t (#2) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Költséghatékonyság. Minden 10. kondinak olyannak kell lennie. Így olcsóbb 4 ft-al. :DDD

Evergreen termékeket akarok már látni!! :U

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah mire kijön az 5xxx addigra már lehet lesz "értelmesebb" 4770? :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) tzsolesz válasza Stiky (#6) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kibírod már azt a két hetet. Bár akkor még csak fotón láthatod, és teszteken. :K

(#9) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez most kivételesen jó lépés, nem egy újabb felesleges modell memória bővítéssel. Jól felismerhető az AC venti, reméljük hatékony lesz.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#10) P00By válasza Devid_81 (#7) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Lehet :D

(#11) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Végre már normális hűtéssel is elérhetővé válnak majd ezek a kártyák. Nekem valahogy sosem tetszettek a referencia hűtések. Hangosak és kevésbé hatékonyak. Ez által az élettartamát is befolyásolja.

(#12) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez az iCooler nagyon fosul néz ki. :(((

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#13) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ha aztvesszük,h.szinte alig lehet kapni,és ha lenne is 100 euró körül lenne az ára,és 105euró-ért már van 4850-es,én inkább az utóbbit venném(kicsit erösebb)
egyébként tény jó kis kari,csak szinte lehetetlen beszerezni(1 karit tudtam szerezni az egyik cimbimnek a másiknak 4850-es maradt)..
elég pofás a HIS féle megoldás :C

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#14) TomLion

TomLion
(tag)
LOGOUT blog

Csak nehogy az Evergreen presztizstermék maradjon az idei év hátralevő részében!
Ezzel összefüggésben szerintem az idei szezon sikerterméke továbbra is a HD4xxx széria lesz!
48xx sorozat hamarabb fog eltűnni, mint a 47xx.

Én nem tervezek hw bővítést már idén, eltekintve egy erősebb hűtőtől a cpu-ra (hacsak nem lesznek nagyon brutál gépigényű játékok, mert akkor szerzek még egy 4830-ast). Már teszteltem a cuccot CF-ben, a táp is bírja, a Nehalem platformja pedig ideális hozzá

[ Szerkesztve ]

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#15) Solten válasza Oliverda (#12) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ronda de finom?

alba gu brath

(#16) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Csak a szokásos n+1. variáció. :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#17) darkarthur válasza Solten (#15) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Hát, olyan nagyon finom... bocsánat!- jó sem lehet! :DDD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#18) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

IceQ......... :O :O

(#19) tzsolesz válasza Dyno (#18) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Isten nyugosztalja.
Pedig egyszer az életben jó lett volna egy IceQ, de hát erről lemaradtam.

(#20) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

Kár, hogy nálunk még a referenciahűtős változat is szinte beszerezhetetlen. :(

(#21) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

Kiváncsi leszek milyen ezeknek a kártyáknak a tuningpotenciálja...
Ui. azt látom hogy ezek kieg. tápcsatival vannak ellátva. Holott az rv740 pont abban tud kevesebbet az rv770-től hogy nincs rajta plusz tápcsati (--> alacsonyabb Vcore).

A rv740-esre épülő mobility radeonokra meg kifejezetten várom.
Elképzelhető szerintetek hogy hozza egy 4850M teljesítményét 25-35W-os fogyasztással?

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#22) robyeger válasza t72killer (#3) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

Hatalmas lehetőség előtt áll az AMD a GPU piacon, ha elég hamar tudja a laptop szegmensben is bedobni új DX11-es GPU lapkáit(chipseteit), akkor nem hogy az NVidiát, hanem a nagy Intel rivális integrált megoldásait is kiütheti CPUtól függetlenül. A nagy kérdés pontosan mikor lesz ez? :F

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#23) smkb

smkb
(senior tag)

érdekes egy hír :)

"A Sapphire és a HIS még komolyabb raktárkészlettel rendelkezik a chipből"

Hiánycikkek a kártyák... alig lehet kapni.... a TSMC nem tudott elég GPU-t gyártani de tele van velük a gyártók raktára... ééérdekes :)

Vagyis, a Sapphire meg a HIS hiába volt rá nagy kereslet, hiába vinnék mint a cukrot, ők ugyan nem gyártottak kártyát, szépen gyűjtögették a GPU-kat a raktárba, mert sajnálják.... nem kell nekik a haszon, ugyan... a részvényeseket enm érdekli :)

...muhaha... jócikk

(#24) Dyno válasza tzsolesz (#19) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nekem volt 2 iceq kártyám is, azoknál soha jobb még. :O

(#25) Jhonny06 válasza tzsolesz (#19) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még simán tudsz szerezni egy ideig, ha nagyon akarsz.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#26) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ennek a 4770 debütálásakor lett volna érte,me szvsz.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#27) Silentfrog válasza smkb (#23) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Pontosan ez jutott nekem is eszembe.Ha hiány van belőlük akkor nekik hogy van nagy raktárkészletük? Itt derülnek ki a turpisságok! Talán betároltak belőlük,hogy legyen a nem ref.kártyákhoz? Elgondolkodtato...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#28) zozo81 válasza Silentfrog (#27) üzenetére

zozo81
(újonc)

Ugyan már, hogy van képük ilyet leírni? Még hogy nagy raktárkészlet, persze majd talán addig őrizgetik, amíg kijön az evergreen, aztán mehet a kukába :C :D :D
Nem kell a kamu, már jó pár hónapja sehol nem lehet kapni csak az asusnak a formula1-es változatát, amit 31-ért, csak a h..lye vesz meg!

(#29) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Jó kis hűtések, bár egyből ezzel kellett volna:D

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.