Nem néz ki rosszul, valamint további előny a több géphez való köthetőség, viszont ahogy elnézem nem lesz sebességbajnok.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
P00By
(PH! nagyúr)
Nagyon klassz! 
dbius: Igen, cserébe kicsi 
[ Szerkesztve ]
ez nagyon szép
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
igen, a tárkapacitásra gondoltál?

desing terén nagyon ott van, de gondolom megkérik majd az árát
True Success is Blonde
Nagyon eltalálták Seagate-ék!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Mystic
(kvázi-tag)
Jól néz ki, de lehetne nagyobb kapacitása.
Az akasztott embert még az ág is húzza

DuplaZso
(fanatikus tag)
Na, és akkor a dokkolón keresztül milyen módon is lesz megoldva a többgépes elérés ? Mert erre van ugyan elképzelésem, de egyik lehetőség rosszabb a másiknál...
Arról nem is beszélve, hiába van benne mobilvinyó, én biz arra az állványra rá nem tűzném, hogy ott ágaskodjon az asztal kemény lapja felett ! Jujj !
Szerk. : Jahh, az fel sem tűnt, hogy a kisebbikért 130 dodót fognak kérni ! 
Asszem maradok a mobilvinya+rekk összeállításnál, ha 4 gigánál nagyobb adatmennyiséggel a zsebemben akarok majd rohangászni. 30 rugót még a szimultán elérés sem ér. (Aztán biztos lesz az Óperencián túl jónéhány tömött zsebű balfék, akinek be lehet magyarázni, hogy ez mennyire jó is...)
Más : Az első kép alatt folytatódó szövegben a többesszám nem helytálló. Kösz !
[ Szerkesztve ]
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?
Egyetértek! Milyen csatolófelületen lehet egyszerre több géphez kötni???
LOL 500GB és a család összes cucca ezen az instabil vackon, ha meghal akkor meg harakiri! Talán 2TB, ekkora baromságot, mikor 2TB-os 5400RPM-es HDD-k is kaphatók, akkor kezdő méretben is minimum 1TB kellett volna. Reméljük nem a 7200.11 Seagate szériához hasonló megbízhatósága lesz, mert engem hidegen hagy az 5 év gari, ha heti 2x kell gariztatni!
Ötletnek nem rossz, de eléggé pesszimista vagyok az ilyenekkel szemben!

DuplaZso
(fanatikus tag)
Szerintem ez nem 3,5-es verzió. Épp azért akkora a kapacitása, amekkora. Az első képen látható összeköttetés is mindössze az USB-s csatlakozást mutatja, az is a mobilvinyó-verziót támasztja alá.
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?
Valószínű, hogy 2.5"-os lemez, csak nyílván akkor nem a "családi kiszerelés".
Sebességbajnok sem lesz, de majd kiderül.

-XadAnuX+
(őstag)
Ez nagyon szép, de megkérik az árát érte rendesen.

Alex91
(PH! nagyúr)
Itt inkabb a szoftver, ami lenyeges. valami hasonlo lehet, mint az Apple TimeMachine-ja. Es a tobbes csatlakozas nekem gyanus! Ahogy elnezem az is egy sima USB kabel, amire kulon kell radugnia gepelket
Esetleg halora rakja? A Seagate oldalarol sem lettem okosabb e teren...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

jambiyya
(fanatikus tag)
Ez archiválásra legfeljebb akkor kéne, ha 2 vinyó lenne benne raid 1-ben, és és az usb-n kívül pl. esata csati is lenne rajta.
Persze jól néz ki, ezt elismerem. 

Alex91
(PH! nagyúr)
Ez inkabb biztonsagi mentesre szolgal a rendszerrol. Ha ott megis tortenne valami. Legalabbis en igy latom.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

jambiyya
(fanatikus tag)
Egy olyanom most is van: egy szürke eminenciás, aki nem szép és nem dizájnos. 
hmmm... Egy MB-ra van rákötve 
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z
Szappanforma rulz.
Amúgy: ha valaki megnézi a képeket, azonnal látható, hogy ezekben 2,5colos hdd van, mivel csak USBre vannak kötve 
Ha 3,5colos lenne benne, akkor alap a tápcsatlakozás.
mod: Látom már megelőzött Duplazso 
LGLuke: Akkor én tuti mázlista vagyok hogy már majdnem egy éve müxik a másfél terás Seagate 7200.11em
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

tothbe
(PH! addikt)
na kinyomoztam. hogy ez mekkora átverés.
a lényeg, hogy a 250-es az 1 pc-t tud archiválni, a multipc néven futó dokkolós 500-as pedig több gép adatait is tudja archiválni a szoftverével.
De nem egyszerre!!! Hanem szimplán egymás után, azaz ha rádugod egy gépre, azt leszinkronizálja és viheted tovább az usb madzagot.
Tehát a MultiPC csak annyit jelent, hogy több gépröl összeszedett adatot tárolsz a vinyón és mindnek ezen lehet az archivuma. Szvsz jó ez valamire, de messze nem arra amire gondoltuk.
By(e) Tothbe

Alex91
(PH! nagyúr)
Igen, valahogy en is ezt gondoltam... (Azert ennel a TimeCapsule a halozatos mentesevel joval jobb, de mondjuk dragabb is
.)

bezgo
(lelkes újonc)
qrva jól lehetne vele kacsázni a velencei tavon ![;]](/dl/s/v1.gif)
mitmikókivelhova
Szóval jobban jár az illethő, ha vesz egy jól szellőző 3.5"-os alu racket, amin az USB mellett van eSATA is. Belerak valami megbízható green HDD-t. Aztán eSATA-n kapcsolódik valamelyik PC-hez, majd megosztja hálózaton. Így hálón keresztül mindegyik géppel elérhető és menthető rá. Ha gigabites a hálózat, akkor a sebességet is ki lehet használni!
Ekkor az egész család/office élvezheti áldásos előnyeit!
Egy WIFI-s megoldást szívesebben látnék.Amolyan "Háziszerverként".
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Alex91
(PH! nagyúr)
De ugyse veszel, mert draga
!
Igazad van.Ez Magyarország.Ilyet az ára miatt nem fogok venni.
(De tényleg nem)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest