Ekkora vinónál már e-sata vagy FireWire kéne.Szerencsétlenek...
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Ekkora vinónál már e-sata vagy FireWire kéne.Szerencsétlenek...
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

ronda...főleg az a piros story felirat. na meg csak usb?... 
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Biztos az árral akarnak majd hódítani 
My SSD is faster than your HDD

Ára biztosan húzós lesz, de nagyon jól is néz ki...

Nekem is a felirat csipi a szemem...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
az nem csak paintelve van rá? nagyon elüt a szín... rondán néz ki rajta... viszont a szálcsiszolt aluborítás nagyon frankó...
de hogy mi kerül az egyes típusokba az is jó kérdés :S
amúgy az a többállású poti lámpaállásba mit csinál? bekapcsolható a retinaégető kék világítás?
mert ha így van, akkor ez jó pont, hogy legalább barkács nélkül ki lehet iktatni 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Nem érdekel a design,nem érdekel az ár (reális ár,de ne a csillagos ég).Én nem design miatt/alapján veszek vinyót.Engem a technikai paraméterek érdekelnek.A belső vinyókat mikor fogják design alapon árulni?! 

"A belső vinyókat mikor fogják design alapon árulni?! "
A WD már próbálkozott a plexis raptorokkal 
My SSD is faster than your HDD

akkor ez most 3.5"-os?
Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<

Jáááj Samu, hát mondtam, hogy kéken világíccson minden 
Tényleg randa az a piroska az elején, adhattak volna neki egy kellemes kék háttérfényű kijelzőt, hőmérséklet, foglalt/szabad kapacitás, sőt akár egy HDD sentinel szerűség is mehetne benne hardveresen legalább tudná a júzer, hogy még bírja a szamszung vagy kidobós...
Álmom véget ért. 
.::www.megadanceradio.hu::.

Miert, van 1 TB-s 2,5"-os

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Jól néz ki, de nem értem miért csak USB. 
Az akasztott embert még az ág is húzza

"Igaz, hogy az új modellek csak USB 2.0 csatlakozóval rendelkeznek, de ha nem kell különösen sok adatot mozgatni egyszerre, akkor ennek a sebessége is elegendő lehet."
Valahogyan csak meg kell tölteni azt 0,5-1,5 TB-os területet. Elég szűk keresztmetszet lehet ez azért.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

Ja. Mintha szívószállal tankolnál egy jumbojetet! 
"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010
Serintem on és a lámpasjel közt fokozatmentesen állítja a fehér világítás fényét, melynek fénysugara látható a képeken alul a cucc közepénél.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Egy ekkora tárolónál csak USB2? És ha nagy adatmentés lenne véletlenül? Ebédszünet, mer' még másolja? Vicces...
Story a sztármagazin - kb. ennyi értelme van ennek a típusnévnek. Ennyi erővel egy ilyen újságot is adhatnának hozzá. Lenne adatmentés közben mit olvasni, rejtvényt fejteni, meg beküldeni a kuponokat egy kiszel tüncis sminktükörért. Röhej.
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A Samsung felírat szokásosan diszkrét, de az a Story, zomg 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Nyilván nem a nagy adatmentésekre tervezték.... inkább arra, hogy ott áll az asztalon, és szimplán plusz háttértár DVD írkálás helyett... ezért is ilyen a dizájn, illetve a nagy bekapcsológomb.
(A piros feliratot az elején mondjuk... na az nem kellene.)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
bárki bármit mond szerintem jól néz ki az elütő story felirat. csak kéne firewire.
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

nekem ez nagyon tetszett volna, de elavult már ez a csak USB kimenetes üzletpolitika.
igy bármennyire is szép, elesnek egy vásárlótól, e-sata vagy FW hiányában.
ha már kitettek magukért a formatervvel, miért hanyagolják a technológiát?
nem ez a jellemző a Samsung termékekre, kár - kár 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Teljes mértékben egyetértek veled 
A háttértárolók döntő többsége a mai napig USB-t használ. Mivel az tuti van mindenhol(!) ellentétben az esata-val ill fw-el. Viszont akinek arra támad gusztusa az vesz olyant.
(Ha csak esata, vagy fw lenne rajta, akkor meg azért fikáznátok, hogy miért nincs rajta USB)
Azért mert sok adat fér rá, nem azt jelenti hogy nap mint nap meg kell tölteni vele szinültig.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
Igen, egyszerűen nem a nagy adatmentésekre és adat cipelésre szánták. Ránézésre egymásra is tehetőek... szóval jókis tornyot lehet belőle építeni... márpedig eSATA ha van is, akkor is többnyire csak 1 darab, USB-ből viszont van bőven...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

ha meg mégis nagy adatot kell mozgatni rá/róla, akkor meg bele kell tervezni az estét.
szerintem egymásra pakolni nem lehet, pont a szélén tálcolna a lába.
de nekem minden részletében teccik
firewire lehetne rajta, hiszen nem egy gépen van több firewire csatlakozó
akárkivót'tevótá

A dizájn még nem lenne rossz. De az a piros kníipiacos felirat mit keres ott? Meg hogy eSATA nuku...
cigam:
Normális kunyhókon van minden fontosabb port (eSATA + USB).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

sajnos nem paint:
És ahogy TESCO-Zsömle is írta én is feltételezem,h egy fehér megvilágítás van az alján,annak a fényerejét tudod állítania tekerővel.
cigam: kiknek kell általában külső vinyó? szvsz a notebook tulajoknak. márpedig ők nem túl gazdagok usb csatlakozók szempontjából,viszont fw már szinte minden gépen van még a régebbi notikon is...2009-ben elfért volna az usb mellett. esata még tényleg nem túl elterjedt,de akár készíthettek volna két változatot is.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Ez baromi szép, de minek kellett pirossal rányomni, hogy STORY? Elrontotta az egészet...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

A firewire épp olyan elterjedt mint az esata: kb semennyire.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Attol fugg, hogy melyik platformot nezzuk
! Nekem mindket gepen van FW, sot az egyiken FW800 is
. Mindegyik -allando hasznalatban- levo kulso HDD-m FW csatis. De pl. eSATA egyik gepemen sincs... (Bar ket kulso HDD-m ezzel is rendelkezik, a jovore gondolva!)
[ Szerkesztve ]

Asztali gépemen van eSATA, fw-t nemtom, notin meg egyik se. Tekintve hogy az fw csak 2x gyorsabb az usb-nél, az eSATA meg 10x, nagyon nem is mozgat az fw, elég az eSATA, meg kompatibilitási okok miatt az USB.
[ Szerkesztve ]
az a fehér világítás (meg minden egyébb csilivili) engem kb annyira izgat, minthogy pekingben mennyibe kerül 1kiló krumpli...
válság van... legalább az ilyen biszbaszokkal spórolhatnának... annyi értelme van, mint pl kocsi alá neont tenni
valahogy engem nem izgat egyáltalán... inkább az r8as audiban figyelő v8/v10-es... az már inkább
csak hát jelen esetben nem tudjuk, h mi van belül... pedig külső háttértárnál szerintem lényeges kérdés lenne... de a "ratyi" story felirat meg a fényerő-állító poti az megvan... ez a lényeg :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Tényleg pofásan néz ki 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Tetszik, hogy mindenki a kinézetét, csatlakozóit tárgyalja. 
Engem inkább az érdekelne, hogy külső, vagy belső tápegységgel rendelkezik, milyen a hűtése, standard 7200-as winyó, vagy az Eco-Green 5400-as példánya van benne? 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
mivel a beléről kb semmi infó nincs... háttértárnál ez végülis nem is lényeg... viszont a story felirat, világító led meg az anyámtyúkja megvan... ez a lényeg... ha lassú, legalább lesz időd a külsejét csodálni órákon át és közben imádkozni, hogy menjen már rá a nyamvadt adat...