Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Nem próbáltuk ki, de a pendrive-ok íze minden bizonnyal nem követi illatukat. Ne tessék megenni!"
Ez aranyos :DD

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#2) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az első ház nagyon jópofa ötlet :)

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#3) forgonati

forgonati
(senior tag)

Az a piritós ház nem rossz. Érdekes ötlet, nem láttam még ilyesmit.

Viszont az illatositott pendrájv... Anyám :W Hogy milyen baromságot találnak még ki...

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#4) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Bulldozer :Y :D

(#5) Osynho

Osynho
(őstag)

A pirítós kuckónál a vinyók is függőlegesen állnak, ha jól tudom. Ez nem káros nekik?

(#6) Lenry válasza Osynho (#5) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem... a lényeg, hogy valamelyik tengellyel (X,Y,Z) párhuzamosan álljanak és stabilan
tudtommal

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#7) Metalfan válasza Osynho (#5) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem. Ha bármelyik oldalára állítod/fekteted, akkor rendesen működik, viszont ha kicsit elborítod, pl 20 fokkal, akkor már valószínűleg kevesebb ideig fog működni.

Az a pirítós ház 7000-ért... nagyon kéne :)

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#8) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Dühöngés: Enabled
Jesszus, milyen kecók, R2 Toast van nálunk is pár db, hát izé, nem sok minden van ami mellette szól, apróság idétlen az egész megoldás ahogy van...súlya táp nélkül nincs 2kg (saját sacc, nem mértem) ezeket a házakat is lassan csak a festék tartja össze, fém lemez már nincs lassan, max egy fémgőzölt valami...nem tudom spórolásba meddig képesek elmenni a ház gyártók, de jó áron adják el azt az 1-2kg fémlemezt.
Ezektől csak fokkal viccesebb a kiló alatti 450-500-550 es tápok és rajtuk vigyorog a passzív PFC felirat és egy fél árulkodó jel nincs a tápban ami a PFC lenne.
Dühöngés: Disable :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#9) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Toast házat hol lehet megvenni/rendelni?

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#10) Warpig

Warpig
(tag)

Nekem a 3. ház tetszik leginkább. Bár kissé húzós az ára.

Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)

(#11) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

A pirítós megoldása ötletes. Kérdés, hogy mennyire marad meg benne a lemez?! :F

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#12) Zso2

Zso2
(őstag)

"Ha pedig a konkurens nem csökkent, akkor miért tenné az AMD?"
Azért, hogy tönkreverje a másikat.. , de mégsem teszi,--->
1. vagy neki se érné meg olcsóbban...
2. kapzsik ők is :-)

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#13) Metalfan válasza Stiky (#11) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

A meghajtók tálcáján vannak kis pöckök, amik pont arra valók, hogy megtarsák a lemezt ;)

(#14) Metalfan válasza Devid_81 (#8) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs mindenkinek legalább 10-15 ezer forintja házra. Csak úgy az asztalra meg nem pakolhatja a gépet, ház nélkül :U

(#15) gtasystem válasza Devid_81 (#8) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nem értek egyet.

a GMC házai nagyon ötletesek és jópofák.
ezért a pénzért mit kapsz? fehér codegent. az jobb?
volt r2-esem nagyon pipec kis ház. pici, jól szellőzik,és kevés pénzért még dizájnt is kap a júzer.
egy bibi van vele hogy csak bepattintós optikaival javasolt használni mert különben beeshet a lemez.ennyi a negatívum.(valószínűleg ezért lett döntött a bulldozeren) anyaghasználat pedig árához képest jó.vannak sokkal silányabb anyagú házak is jóval drágábban.
ja és komoly megvilágítása van szóval este még szép dizájnos is.. :DDD

tetszik a másik két ház is.
végre van valami ötlet is nem csak a szokásos tégla 40e-ért oszt jóvan örülj. :D

[ Szerkesztve ]

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#16) Devid_81 válasza Metalfan (#14) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nos itt nem is igazán erre gondoltam, lehet félre érthetően írtam de nem volt szándékos.
Itt inkább a magas fokú "spóroljunk ki mindenből amit lehet" hozzáállására gondoltam a gyártóknál.
Régebben egy olcsó kategóriás mercury, codegen stb házakban is annyi anyag volt, hogy simán ráülhettél ha akartál, mert kibírt...manapság meg olyan házak vannak már a drágább kategóriában is, amik viccesek...

szerk: gtasystem: pofásnak pofás de a mellékelt kép is vicces, ebbe kb microATX lapot rakj, és ne is akarja hosszabb VGA-t az alaplapnál, anyagminősége nem veszi fel a versenyt a visszaválthatós üdítős palackokéval...röviden tömören

[ Szerkesztve ]

(#17) Vicoo válasza Devid_81 (#16) üzenetére

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

De miért kell kibírnia egy háznak hogy ráülsz? :U Tény, hogy ilyen házat én sem vennék,de csak a belseje miatt. Kívülről viszont tetszik,csakaz a gond hogy a színe miatt nem passzol hozzá semmi más.

(#18) gabo89

gabo89
(fanatikus tag)

nekem gmc-r2-es házam van, nagyon jó ház, valóban vékonyak a lemezei, de ezért könnyebbek is. A szellőzése is jó. ATX méretü alaplap van benne, és egy hd3870 vga. simán elfért. Igaz a beszerelése nehezebb volt mint egy normál háznál, de van még hely benne.

[ Szerkesztve ]

indul a görög aludni

(#19) Devid_81 válasza Vicoo (#17) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Persze én arra használom őket :DDD
Irónikus szerettem volna lenni...nem kell ráülni semmire sem, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy manapság a tescós kilós kenyérbe több anyag van mint egyes mostani új ATX házikóba, ennyi.
És ez elég baj, hogy lassan csak 15-20 ezerért veszel értelmes anyagból házat...

(#20) Vidori válasza Metalfan (#9) üzenetére

Vidori
(fanatikus tag)

Szia!
Például én itt vettem, kb. egy éve akkor még csak 6.000 Ft volt.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#21) Vidori válasza Stiky (#11) üzenetére

Vidori
(fanatikus tag)

A kis pöckök és adnak a házhoz kétféle méretű vékony műanyag öntapadós kis lemezmegtartó háromszögeket. Az LG írom eject gombjára kellett ragasztanom egy magasítót, hogy a gyári szerkezet bírja mozgatni. Vagy kinyitod szoftveresen.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#22) raszputyin

raszputyin
(senior tag)

Ez a FreeDOS egy vicc. Ha nincs energiájuk rátolni egy gépre egy Ubuntut, akkor miért nem hagyják szűzen?

(#23) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek a pendrive-ok jók lesznek majd a kocsiba a tükörre illatosítónak. :C

BANZAII

(#24) gtasystem válasza Devid_81 (#16) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem tetszik ha egy cég próbál újítani, és adni valami pluszt is relatíve olcsón..
aranyárban könnyű dizájnosnak lenni.
lesz majd valami bulldozer AMD proci is úgyhogy gondolom a névválasztás sem véletlen az új házaknál.bár azok már nem olyan olcsók.

de ízlések és pofonok.. röviden tömören.. :D

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#25) daa-raa válasza gtasystem (#24) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Én nem látok semmi pluszt ezekben a házakban. Ha már mindenképpen kicsit akartak építeni, akkor inkább lett volna alacsonyabb, de mélyebb.

Si vis pacem, para bellum.

(#26) gtasystem válasza daa-raa (#25) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

arra ott van a matx miniház. amit most használok épp.. :D

de a vicc az hogy amennyivel ez alacsonyabb, az r2 annyival kevésbé mély szóval nagyjából ugyanott van a kettő.. :)
de az r2-be atx lap is belemegy.
a plusz pedig a függőleges optikai. (az már más kérdés hogy mennyire működik)
és a kicsit r2d2 dizájn..star wars fanatikusoknak ideális.. :)

[ Szerkesztve ]

(#27) Gerisz válasza gtasystem (#24) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ez a Bulldozer nem valami új! :U

(#28) gtasystem válasza Gerisz (#27) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nem tudom, nem nézegetem a gmc kínálatot..a cikkben mint új ház szerepel.
bulldozer procihoz bulldozer ház szerintem pont passzolni fog.ha ez csak véletlen akkor mázlijuk van.de az amd bulldozer még odébb van..
addig csiszolgathatnák..
az árát is..:D

(#29) bambano válasza Devid_81 (#16) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Viszont ha egy stacker1-be raktál pár vinyót és fel akarod emelni, leszakad a derekad....

Valaki mesélje már el nekem, hozzá nem értőnek, miért van, hogy az ilyen cikkek legalább fele videokártya? Mi értelme van ennyi videokártyát tolni folyamatosan a gyártók részéről?

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#30) shadeofme válasza gtasystem (#15) üzenetére

shadeofme
(tag)

Jópofa tényleg ez a toast ház, de azért ennyi pénzért már ilyet is lehet kapni. :) (Elölről letisztult és praktikus, oldalról dizájnos, belül meg elég tágas.)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#31) v.tom

v.tom
(őstag)

Az a pirítós ház már évek óta kapható sok üzletben, polcról. Kicsit későn ért el hozzátok a marketing. :D De nem baj. Viszont a bulldozert még nem láttam. De ahogy elnézem, nem is hagytam ki sokat. Ronda, de legalább drága.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#32) Vicoo válasza raszputyin (#22) üzenetére

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudtommal kötelező oprendszert adni a gépekhez, bár láttam már OS nélkülit,talán a PhotoHallban.

shadeofme: Hát ez tényleg jó,mert plexis,na de az oldalán pont a lényeg van eltakarva, a VGA alig látszik ha jól veszem ki,meg a CPU hűtőnek is a felét takarja. Helyette csodaszépen kilátszanak a meghajtóhelyek...

[ Szerkesztve ]

(#33) daa-raa válasza gtasystem (#26) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha valamilyen irányban csökkenteni akarnám egy ház méretét, akkor az a magassága lenne. Ezért nem kell feláldozni még a Full ATX kompatibilitást sem, egyszerűen a ház elejébe kell rakni a tápot. [link] A mélysége nem fontos szerintem, egy asztal tipikusan nem kevésbé mély, mint ez a Lian-Li ház (490mm) Esetleg vissza lehet térni a korai ATX tápok megoldásához. [link] (Nem vagyok Lian-Li fan, csak most ezekre emlékszem hirtelenjében.) Mind a kettő alacsonyabb, mint a tipikus mATX torony...

A függőleges ODD miért plusz? Egyedi, de nem plusz szerintem.

shadeofme: Nem tűnik rossznak, de az a ventilátorfelfogatás hátul igencsak idétlen. És a zajnak sem tesz jót. Illetve a zajnak igen, mert az lesz.

[ Szerkesztve ]

(#34) Metalfan válasza Devid_81 (#16) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Régi szép idők, amikor egy számítógépházzal ölni is lehetett :D Tény, hogy mostanában nem nagyon ügyelnek a minőségre a gyártók alacsony árkategóriában (pár kivételtől eltekintve)

Vidori: köszi a linket :R

(#35) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A legalsó házat mini-hifinek néztem. :D

Iszonyat milyen házakat kreálnak mostanság. :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#36) Stiky válasza Vidori (#21) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

:K

A saját Pio 109-esemből indultam ki és azon olyan kicsik, hogy simán kibillenne belőle a lemez függőleges helyzetben.
De ezekkel a kis toldatokkal gondolom akkor már a probléma elhárul. :)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#37) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R
na ez az igazi hétvégi hardvercsokor :)
A gmc házai nagyszerűek, innovatívak még ha túlárazottak is. A Good drive is fantasztikusan jó :)

Remélem mostantól minden hétvégi összeállítás ilyen színvonalú lesz :C

True Success is Blonde

(#38) gtasystem válasza daa-raa (#33) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem pont az egyedisége a plusz. ha megnézed a kínálatot nagyjából mindegyik ház ugyanolyan. többnyire csak az anyagban, belső elrendezésben, névben esetleg egy-két fícsörben térnek el, de az innováció hiányzik vagy nagyon drága.
ráadásul többnyire mindegyik fehér fekete vagy esetleg szürke..
ezek meg jönnek narancssárga és tsai házakkal és még az optikai is függőleges.. :)
szóval szerintem díjazandó a törekvés.
én bevállalnék egy ilyen bulldozert ferrari pirosban.. :D lehet hogy csak 2 napig bírnám de akkor is.. :DDD

sokat számít a mélység, én is azt gondoltam hogy inkább alacsony legyen de aztán használat közben kiderült hogy mégis számít hogy mennyire mély a ház..mondjuk nekem asztalon van.

metalfan: egy pajszer vagy egy pisztoly némileg hatékonyabb lenne, de számítógépházzal kétségkívül stílusos.. :DDD

(#39) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úgy gondoljuk, hogy a GTX 275 forgalmazása sem lesz túlzottan nyereséges üzlet, aki teheti az AMD kártyái felé fordul majd.

Azért ennyire ne prejudikáljunk már. :((( Még azt sem tudjuk mibe kerül majd itthon a GTX 275.

[ Szerkesztve ]

(#40) TK36

TK36
(tag)

Jó kis írás. Köszi szépen rudi.

"Nem próbáltuk ki, de a pendrive-ok íze minden bizonnyal nem követi illatukat. Ne tessék megenni!" Legközelebb kérnénk letesztelni. :DD

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#41) Henryk

Henryk
(senior tag)

Az a Bulldozer ház így ránézésre elég durva, de ha belegondolunk, hogy egy komolyabb rendszert már nem bírna el, mivel hűtése, bővíthetősége, szerelhetősége, anyaghasználata az ilyen olcsó, csilivili előlapos házaknál a nullához közelít.Nameg kétlen hogy egyáltalán elférne benne a jelenlegi procihűtőm..
Sok gyereknek mezei géphez biztos megfelel,hogy aztán az egész utcának végigmutogathassa hogy milyen "jó" gépe van :K
De egy izmos összeállítás lazán megsül az ehhez hasonló konzervdobozokban
a "kétemberes" Chieftec szervertornyommal szemben amiben 9 venti dolgozik :D és ezt semmi másra lenem cserélném, na jó azért egy Lian-li toronyházért talán.. :U

szép próbálkozások, csak a minőségre, használhatóságra keveset adnak.

(#42) daa-raa válasza gtasystem (#38) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az egyediség nem feltétlenül plusz. Jelen esetben én inkább minusznak érzem.

"többnyire csak az anyagban, belső elrendezésben, névben esetleg egy-két fícsörben térnek el" A függőleges ODD nem elrendezésbeli eltérés? Innovációnak meg nem nevezném. Házak esetén eleve nincs mit innoválni. Amíg a beépítendő eszközök azonosak a korábbiakkal, addig komoly innováció lehetetlen.

(#43) gtasystem válasza daa-raa (#42) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

innováció szempontjából sivár piacon szerintem mindenképpen pluszt jelent az egyediség.. az már más kérdés hogy kinek hogy jön be.

'belső elrendezést' írtam nem 'elrendezést'..
nincs túl sok függőleges odd-t alkalmazó gyártó,sőt én nem tudok mégegyet úgyhogy ez szerintem innováció.de lehet hogy igazad van, mindenesetre nekem annak tűnik.

Amíg a beépítendő eszközök azonosak a korábbiakkal, addig komoly innováció lehetetlen.

ezzel pedig végképp nem tudok egyetérteni és ecceri felhasználóként tiltakozom.. az a dolguk hogy kitalálják. :)

(#44) JanR

JanR
(őstag)

Azer' ezektol az uj VGA-ktol nem dobtam el magam :U

MOD: Szerelmes .ppt-t is lehet mar ilyen pendrive-on/pendrive-al kuldni:D

[ Szerkesztve ]

www.oaziscomputer.hu

(#45) t72killer válasza JanR (#44) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A HD4890 nem rossz darab, "rossz nyelvek" szerint 1GHz-ig cibálható, ami elég komoly tuningpotenciál az öszes többi (ATI/NV) karival szemben. Én leginkább a kis 40nm-es tesójára, a HD4770-re lennék kíváncsi - remélhetőleg aprópénzért kapunk olyan teljesítményt, amiért egyesek nemrégen még 100ezreket költöttek (9800GTX-SLI és társai:)))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#46) t72killer válasza t72killer (#45) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még 1 dolgot kihagytam a HD4770-vel kapcsolatban: remélem, hogy lesz belőle passzív hűtésű változat, nem sokkal a megjelenése után. így már totál nyerő lenne :K

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#47) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért azt megnézném amikor valaki tényleg megkóstolta a pendriveot. :D

Milyennapvan?

(#48) adalbert1 válasza t72killer (#46) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, az tényleg nem lenne egy hátrány... Gondolkozom hogy a jelenleg S1+12cm-es venti kombóval hűtött 3850-em le kellene cserélni valami kisebbre, halkabbra és kevesebbet fogyasztóra, úgy hogy a teljesítmény minimum maradjon. Itt jön a képbe a 4670, de ez a 4770 sem lenne rossz... Vagy lehet hogy megvárom az 5-ös szériát. :)

szerk.: a halkabb alatt teljesen passzívot értek persze.

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#49) Solten válasza Metalfan (#9) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

ipon pl...

alba gu brath

(#50) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Illatosított pendrive: ha elveszik, szaglással megkereshető :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.