Szerintem ez a cucc nagyon jól néz ki. Mostmár csak az ára a kérdés.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

Szerintem ez a cucc nagyon jól néz ki. Mostmár csak az ára a kérdés.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
Végre egy értelmes fejlesztés. Aztán lehet eddig is csináltak dokkolóba épített diszkrét gput, csak én arról lemaradtam. 
Olyan már volt hogy rá kellett tolni vmit a gépre külön, de az kevésbé jó megoldás mint ez.
DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p
GT220 tudja gyorsítani, akkor mi van benne, te jó ég.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

A dokkolóban lévő GT220 csak külső megjelenítőre teszi ki a képet, vagy megy a sajáton is?

Elég jól néz ki, tetszik!
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

ezzel milyen jól ki lehetne váltani sok helyen az asztali gépet. sokan úgyis csak azért tartják, mert a notiban nincs elég kraft.
következő lépés legyen az, hogy raknak a dokkolóba egy co-procit.
Think.
+1
nekem is nagyon bejön ez a fémes kinézet 

bejövős, csak az ára nem illeszkedik a magyar fizetéshez.
Think.

A magyar fizetéshez semmi nem illeszkedik 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Jó 5letnek tartom ezt a második akkus megoldást. Jó lenne, ha mostani gépemet ki tudnám így bővíteni.
hát de sajnos nem :/

Cseréld le egy üzleti szériás IBM, HP vagy DELL gépre :-)
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Az a gond, hogy kellene mellé erős van is nekem, mert felsőoktatásban tanulok és AutoCAD programozás, OpenGL és még grafikai programokat is használok. Ehhez megfelelő hardver meg már elég drága sajnos
Gondolkoztam netbookban de elvetem az ötletet. Viszont jó lenne kitolni valahogyan 4-5órára az akkuidőt 
Fénykorában is sajnos olyan másfél órát vitt, most meg már csak 45perc körül. X1400 nem veszi vissza az órajeleket és erre még sehol nem találtam megoldás, pedig biztosan tudnék vele nyerni.
na kíváncsi lennék rá.. jól is néz ki, az elmúlt pár évben az alaplapjai is verhetetlenek szóval nagyon kíváncsi lennék rá... és az árára is...
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Ez a második videokártyás dolog a dokkolóban már nem új keletű. A Dell a Latitude sorozatában csinált már ilyet. Az alaplapra integrált Inteles VGA kiváltható vele, és mindezt BIOS-ból is lehet variálni, ráadásul anélkül, hogy rádugnánk a dokkolóra. Ha újonnan veszi az ember az ilyen dokkolót, akkor annak az árán kapna egy messze nem alsó kategóriás asztali gépet. Csak hát azt nehezebb cipelni, mint egy dokkolót.