Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Straw

Straw
(senior tag)

Szerintem ez a cucc nagyon jól néz ki. Mostmár csak az ára a kérdés.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#2) DBob

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Végre egy értelmes fejlesztés. Aztán lehet eddig is csináltak dokkolóba épített diszkrét gput, csak én arról lemaradtam. :P
Olyan már volt hogy rá kellett tolni vmit a gépre külön, de az kevésbé jó megoldás mint ez.

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#3) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GT220 tudja gyorsítani, akkor mi van benne, te jó ég.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#4) smkb

smkb
(senior tag)

A dokkolóban lévő GT220 csak külső megjelenítőre teszi ki a képet, vagy megy a sajáton is?

(#5) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Elég jól néz ki, tetszik!

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#6) SoTL

SoTL
(tag)

ezzel milyen jól ki lehetne váltani sok helyen az asztali gépet. sokan úgyis csak azért tartják, mert a notiban nincs elég kraft.
következő lépés legyen az, hogy raknak a dokkolóba egy co-procit.

Think.

(#7) iSonic válasza New Life (#5) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

+1

nekem is nagyon bejön ez a fémes kinézet ;)

(#8) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyönyörű:R

(#9) buherka válasza DBob (#2) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

ViDock2-nek hívják azt a valamit és nagyon ötletes kis dolog.
[link]...[link]
Sima asztali VGA-t tudsz bele rakni...persze a nyák hosszúsága, az azért szab némi határt.

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#10) SoTL válasza buherka (#9) üzenetére

SoTL
(tag)

bejövős, csak az ára nem illeszkedik a magyar fizetéshez.

Think.

(#11) buherka válasza SoTL (#10) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

A magyar fizetéshez semmi nem illeszkedik :D

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#12) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Jó 5letnek tartom ezt a második akkus megoldást. Jó lenne, ha mostani gépemet ki tudnám így bővíteni.

(#13) iSonic válasza 8nemesis8 (#12) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

hát de sajnos nem :/

(#14) xedos válasza 8nemesis8 (#12) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Cseréld le egy üzleti szériás IBM, HP vagy DELL gépre :-)

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#15) 8nemesis8 válasza xedos (#14) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Az a gond, hogy kellene mellé erős van is nekem, mert felsőoktatásban tanulok és AutoCAD programozás, OpenGL és még grafikai programokat is használok. Ehhez megfelelő hardver meg már elég drága sajnos:(

Gondolkoztam netbookban de elvetem az ötletet. Viszont jó lenne kitolni valahogyan 4-5órára az akkuidőt :D
Fénykorában is sajnos olyan másfél órát vitt, most meg már csak 45perc körül. X1400 nem veszi vissza az órajeleket és erre még sehol nem találtam megoldás, pedig biztosan tudnék vele nyerni.

(#16) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na kíváncsi lennék rá.. jól is néz ki, az elmúlt pár évben az alaplapjai is verhetetlenek szóval nagyon kíváncsi lennék rá... és az árára is...

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#17) mrcrnl

mrcrnl
(kvázi-tag)

Ez a második videokártyás dolog a dokkolóban már nem új keletű. A Dell a Latitude sorozatában csinált már ilyet. Az alaplapra integrált Inteles VGA kiváltható vele, és mindezt BIOS-ból is lehet variálni, ráadásul anélkül, hogy rádugnánk a dokkolóra. Ha újonnan veszi az ember az ilyen dokkolót, akkor annak az árán kapna egy messze nem alsó kategóriás asztali gépet. Csak hát azt nehezebb cipelni, mint egy dokkolót.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.