Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Jó cikk, de mintha már a közelmúltban ezt kitárgyaltuk volna. Vagy ez miben újabb? :F

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

elég lett volna egy link az 5 nappal ezelőtti itcafé cikkre :)

Amúgy ott is és itt is kimaradt az az apró részlet, ami nélkül érthetetlen a memrisztor működése. Mégpedig míg az egyik irányból folyó áram hatására növekszik az ellenállása, addig a másik irányból folyó hatására csökken.

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#3) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, kicsit "deja vu", de nem baj! :)

(#4) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"Új generációs memória a HP és a Hynix műhelyéből" :N

szerk: Az előző cikkben is volt egy kis hiba, lécci' azt is javítsd ki :R / és válaszolj a topikban feltett kérdésemre:D/

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#5) Abu85 válasza JoeYi (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt az infót beleírtam. :R Kösz, hogy szóltál, valóban fontos adalék.

(#4) Chaser: :B :R

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) lujó55 válasza JoeYi (#2) üzenetére

lujó55
(őstag)

wow!
google a barátod, vagy ezt honnan tudod? Ez tényleg kimaradt, mellesleg elég fontos a működés megértéséhez...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#7) JoeYi válasza lujó55 (#6) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

wiki a barátod

egy kávészünetnyi gondolkodás időm ráment míg azon forogtam, hogy miként állítódhat be az ellenállás szint és ez miért nem állítódik el egyből újra bekapcsolás után. Érthetetlen volt, ezért utánanéztem: [link]

(#8) orbano

orbano
(PH! félisten)

na, végre egy technológia, ami elvileg hamar kész van, labóratóriumban már tényleg bizonyított, és sok felhasználási területen jelenthet áttörést. azt a pár évet vígan kibírjuk.

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) JoeYi válasza orbano (#8) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem csak idő kérdése, hogy az Intel licenszelje és ő is nekiálljon a valószínűség számítás alapú procik fejlesztésének.

(#10) ftc válasza orbano (#8) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1960-tól nem sok idő...

(#11) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Várjuk szeretettel.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#12) Srodney

Srodney
(senior tag)

érdekes hogy ez a memrisztor mennyi mindenre jó,lehet belőle meroria,cpu...érdekes...hatalmas technológiai bumm jön itt ha ez beválik... :Y

(#13) atti_2010 válasza JoeYi (#9) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Késő az AMD már licenszelte, és jövőre kezdik gyártani.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#14) waithEard válasza atti_2010 (#13) üzenetére

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Bakker...akkor erről a licenszről is lecsúsztam! ;] Na de sebaj, azért kíváncsian várom a fejleményeket.

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#15) atti_2010 válasza waithEard (#14) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Mit lehetett volna rá felelni, elég sz@r ügy lenne ha az Intel licenszelné mert akkor megint csillagaszati árakon lehet kapni, amúgy hatalmas találmány egy jókora SSD-t eltudnék vele képzelni de gondolom nem hülyék és ezeket is úgy kezdik hogy 30-60-80Gb 150-180-260 euró.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#16) Integra válasza lujó55 (#1) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

semmiben. nem érdekli őket, hogy 3x bevan rakva ugyanaz a cikk.. kell a klikszám.
nagyon sokszor volt már szó róla, hogy legalább linkeljék az első cikkhez a másodikat, hogy egy topicban legyen, de ez azóta sem történt meg.

[ Szerkesztve ]

(#17) orbano válasza ftc (#10) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mondjuk tény, hogy pár évvel ezelőtt is volt ezzel kapcsolatban nagy bejelentés, hogy hu ha meg minden és mindjárt, de valahogy azóta elreült az idő. 1960 és 2002 között meg annyira nem foglalkoztam a számítástechnikával, hogy zavarjon, hogy még nincs memrisztor :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#18) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Hova sietnek ennyire.

(#19) orbano válasza kpal (#18) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

kik? és miért baj, hogy sietnek?

A vér nem válik VAZZE!™

(#20) kpal válasza orbano (#19) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

ezekkel a a ramokal.

(#21) orbano válasza kpal (#20) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

miért baj hogy sietnek?

A vér nem válik VAZZE!™

(#22) ftc válasza kpal (#20) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért a ramokkal törődünk? Egy csomó tranzisztort lehet vele spórolni bekötéseknél......hm de nekem az nem jó én ellene vagyok :DDD

(#23) orbano válasza ftc (#22) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

kisméretű, kis fogyasztású nem felejtő ram? fúúúúúúj. :U

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.