Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) DraXoN

DraXoN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez nagyooon durván néz ki :DDD
remélem azért halk lett :)

Mod: jó hogy újra jönnek rendszeresen a PH! hírek... borzalmas volt a múltheti soknapos szünet (hírek nélkül).. ;]

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/

(#2) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jajjjdedjááága :C kellett mint egy falat kenyér ;]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#3) ]Phobos[ válasza DraXoN (#1) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Ja, én is unatkoztam! Még hogy karácsony ... a pofám leszakad ;] :DDD

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#4) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól megoldották a vrm hűtést ;]

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#5) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Elég ronda a hűtés.
Bár hatékonynak tűnik :U

Legalább nem a sparkle elmezavaros tervezői csináltak még 1 felesleges terméket. :DDD

cars1dA

(#6) core2 válasza ]Phobos[ (#3) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

:DDD :DD

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#7) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem randa :DDD

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#8) subaruwrc válasza Tom5 (#7) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és drága. kell ennél több? :D

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#9) Fadam

Fadam
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szerintem meg igen is szép. Nekem tetszik. :K
Leginkább egyébként az ára érdekelne, de arra még várunk egy kicsit.

[ Szerkesztve ]

(#10) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mo-n hol lehet iChill hűtős Inno3D-t kapni? Mert még sehol nem láttam...

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#11) nesa válasza Aggregátor (#10) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Mikor atmesz a hataron kifele es megfordulsz az van kiirva szarkmenisztan...szerinted lehet??

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#12) mokus1 válasza subaruwrc (#8) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És erős! :K

(#13) Tom5 válasza mokus1 (#12) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fekete Lacinál nem erősebb... ;]

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#14) VaniliásRönk válasza nesa (#11) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Én Lehúzisztánra emlékszem. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#15) mokus1 válasza Tom5 (#13) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De a Crysis-nál igen :DDD :DDD :DDD :DDD

(#16) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

3 vetis, nagyon jól néz ki, remélem nem lesz zajos!

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#17) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól néz ki , megdobhatna valaki egy ilyennel :P :P

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#18) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

INNO legalább próbálkozik mostanság érdekes megoldásokkal..
szerintem hatékony kis cucc lesz ez.

:C :C :C

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#19) nesa válasza VaniliásRönk (#14) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Nemugyanazon a hataron mentunk at en Dravaszabolcs-Donji Miholjac a drava kozepetol visszaneztem es szarkmenisztant lattam de lehet en lattam rosszul.

De most komolyan amiket itt a PH-n! bejelentenek uj cuccokat csak a 10% a jutna el ide mar jo lenne de ez kb olyan mint a 80 as evekbe az automotor minden autocsodarol irtak csak epp venni nemlehetett ...en meg erzem a budos atkos szagot ebben a orszagban...

Amugy az inno sok ertelmes megoldast kihozott az elmult idoszakba fuggetlenul hogy szep vagy ronda:)

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#20) VaniliásRönk válasza nesa (#19) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Épp tegnap raktam össze magamnak egy HP notit az amcsi oldalon (persze megrendelni nem tudtam, majd egyszer :D), lett 960$, ugyanez itthon lenne 180k helyett 300k, ha lehetne kapni, de nem lehet, csak az alapváltozatot, az is 230k... a kommunista bűzt meg nem véletlen érzed, nem volt itt rendszerváltás csak a címert cserélték le, az meg aztán teljesen mindegy, hogy egy kókadt szegfű vagy egy romlott narancs pöffeszkedik-e az "ország" élén...

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#21) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Innoból prémium nV partner lesz :C A kártya meg gondolom terheléskor fel is tudja emelni a házat a 3 rotorral :DDD

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#22) VaniliásRönk válasza X@b3e (#21) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az már nem, mióta galád módon ATi-t is forgalmaz. :DDD

(#23) syC

syC
(PH! addikt)

No,akkor már csak egy 4870X2 ICEQ4 kellene és jöhet az összehasonlítás :D

• De hova temetik a túlélőket? •

(#24) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy is szólt annó? Afrocock edtion? :D

(#25) subaruwrc válasza Tomate (#24) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azaz :D
mokus
hogyne. majd törlöm :DDD

(#26) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Ehhez csak annyit fűnzénk hozzá, hogy nagyon szép. :)

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#27) mokus1 válasza subaruwrc (#25) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD :DDD
Faja ki kari ez de ha 100%on mennek a ventik azért van hangja 70szinte semii. volt ilyenem már.Mármint a hűtő :DDD Örülnék karim lett volna ilyen :)

(#28) Tomate válasza mokus1 (#27) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Accelero Extreme 2900? :U

(#29) mokus1 válasza Tomate (#28) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugyanez igen.Utánna volt 8800 is mert télleg nagyon jól hűt de azért néha van hangja.

(#30) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jelenleg is egy iChill végzi halkan a dolgát a gépemben, az Inno prémium családja ez, jó választás, szép is, halk is. :K

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#31) cizoe válasza Tomate (#24) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

azaz.. :) Az a régi szép felhypeolt, szétfake-elt nyár istenem... :U

[ Szerkesztve ]

(#32) varga911 válasza VaniliásRönk (#22) üzenetére

varga911
(senior tag)

Jó de az Force3D néven fut, így nem tudnak belekötni! :DDD

(#33) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem tudom...

Nekem pont egy "új" Inno 8800GT-m van és a gyári hűtésen lévő venti pont így nézett ki mint ezen a képen. Az az egy szem venti is őrült sűvítő hangot adott ki, ha most belegondolok hogy itt három is van...

(#34) subaruwrc válasza Dr. Romano (#33) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3-szoros élvezet :DDD
a 3 istenzsírcsászár venti mellé még egy 280tx-et is csomagolnak. nahát. mekkora marketing fogás. hogy kukázzuk ki a felesleges gtx-eket. csapjuk oda 3 venti mellé :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Huhh, szép darab. Ezt egyáltalán forgalmazza valaki Mo.-n?

(#36) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

aztaqva.. kész komp.. jóhosszú bakker.. :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#37) TTomax válasza subaruwrc (#34) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Hogy te folyamat mekkorákat mondasz...fikázzad csak nyugodtan,jól áll neked :)

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#38) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem ennél nem nagyon lehet hangosabb... 5évig hallgattam egy ilyet, szerintem ha valaki egy ilyen gtx280at hozzámvágna, tennék magasról a hangjára és vigyorogva tolnám a slotba :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#39) subaruwrc válasza TTomax (#37) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudom :DDD

(#40) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

ez kétezres fordulatnál használható porszívónak is.hosszú kábelt bele, és gyerünk körbe a lakásban!

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#41) subaruwrc válasza TTomax (#37) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de ha körbeolvasol nem csak nekem tetszik ennyire ;)

(#42) P00By válasza syC (#23) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Sajnos sztem nem lesz :( :)

(#43) schwartz válasza subaruwrc (#41) üzenetére

schwartz
(őstag)

Ja ja. Fikagyari munkasok mind idejottek erolkodni. Lassan izzadtsagszagu a topic... :D

Fuck yourself Jay Wilson

(#44) subaruwrc válasza schwartz (#43) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jah már úgy erőlködik az nv :DDD

(#45) Nmajkix

Nmajkix
(újonc)

Valamiért ilyenkor mindig a jó öreg kihalt Voodoo jut az eszembe...

(#46) -asd123-

-asd123-
(újonc)

Nem rossz :) nekem tetszik :C

(#47) whiz

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azé' van rajta három venti, hogy ne kelljen egynek 20000-es fordulaton pörögnie, nemde? :U
Akkor meg valszeg nem (túl) hangos...

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#48) X@b3e válasza VaniliásRönk (#22) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Ja igen, változnak az idők :)

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#49) gpatrik válasza whiz (#47) üzenetére

gpatrik
(tag)

Bizony, csak ha forrósodik a hangulat, a szélkavarók beindulnak.

Egyébként nem lenne hatékonyabb 2x 12cmes venti alá bordát építeni? Azzal tuti halk maradna, a hossza nem változna, csak a szélessége. Mondjuk több anyag kell bele..... :DDD

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.