attya isten a Sparkle mekkora dobozban adja a kártyát
ez a lila szín meg no comment gonoltak biztos a női gamerekre is 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
"Az újdonsággal a Barts GPU-ra épülő Radeon HD 6850 kaphat egy egészséges ellenfelet, hogy mégse érezze magát annyira elemében."
Nem hinném...
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)
Hát, pedig ez az egyik legszebb vga-s doboz

A lila szín fura kissé, de legtöbb helyen nem sok látszik belőle.Mondjuk lehetnének félig átlátszó ventilapátok, lila LEDekkel, hm?

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
asszonynak tuti be szerzek egy ilyen lilát ugy is az a mindene 
"Az újdonsággal a Barts GPU-ra épülő Radeon HD 6850 kaphat egy egészséges ellenfelet, hogy mégse érezze magát annyira elemében."
Talán a szénnéhúzott GTX460-ak miatt sose érezte magát annyira elemében ![;]](/dl/s/v1.gif)

kenwood3
(PH! addikt)
Abu85
van 1 hibás szó a cikkben: "Az megjelenés március közepén esedékes."
[ Szerkesztve ]
nem biztos, hogy sokkal nagyobb mint a vga 
brutál ez a hűtés, de a meleg levegőt nem juttatja ki a házból... nekem felejtős
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

RMZ250
(tag)
Azt a kúrva életbe, de jól néz ki 
Asus M4A77T/USB3, AthlonII X3 440, 3Ghz, Gainward GTX460, Kingmax 4GB

Archer
(őstag)
Miért ne, egy jobban húzható GTX460 majdnem beéri, ha lesz egy +15% gyorsulás, már ott is van.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
De jól néz ki az a doboz 
Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

Dyno
(PH! kedvence)
Kiváncsi leszek erre a GTX550-re.
(#2) TheChos3nOne: Ha a GTX460-nál jobb lesz, akár 10%-al, már a 6850 elött is van, akár milyen piros szemellenzővel nézzüka dolgot.... 
[ Szerkesztve ]
én az olcsóbb GTX560-ra lennék most kíváncsi ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

zazahoho
(őstag)
komoly hűtés azt meg kell hagyni,de a színe az .... 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
hát ha olyan mint anno az asus 5700 ultrámhoz volt akkor ..
3x akkora volt a doboz mint maga a kártya
Semmilyen szemellenzőt nem viselek, előzetes infók szerint 128bites vezérlője lesz és a GTX 460-tól gyengébb GPU-ja, ha ezzel a kombóval hozza 6850-et, akkor kezet csókolok az NV-nek.
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
ha a GF116 hasonló update lesz, mint a GF114, akkor az 550-nek nem sok köze lesz sem a 460-hoz, sem a 6850-hez...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

yakuza.tora
(PH! addikt)
UTE edition! 
Alléz Olympique de Marseille!
(#19) tiborandras válasza TheChos3nOne (#16) üzenetére
a wikipedian mar latni rola talalgatasokat. gyakorlatilag egy megfelezett 560, ami azert keves a 6850/460 teljesitmenyehez...
4 sale http://tiny.cc/aprok
Ehhh ez a szín! 
Másrészt kiv vagyok erre az újdonságra nV részről bár ami itt linkeltetek az nem sejtet valami jót.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
aranyos "darabka"
....
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Csajos gépbe ideális 
TRON addict

Dyno
(PH! kedvence)
Az is lesz? 
(#16) TheChos3nOne : Én azért megvárnáma végleges adatokat, mert nem sok értelme lenne kiadni, 128bites vezérlővel 
Van egy olyan elejtett mondat, hogy 5770re +35%...
a 240spre mennyi esély van? felmerült annó a gf106 kapcsán is a mérete miatt gf104 ugye kb sp=mm2 és a gf106 238mm2...
asd fgh jkl éáű

.mf
(PH! addikt)
Nem tudom mi bajotok a színével; s különben is, én használni szoktam, nem nézegetni 

℘a†ℎ
(újonc)
Nagyon durva az 570-es, és remélem az 550-es árát is be tudják rendesen lőni 
ⓒⓞⓜⓟⓤⓣⓔⓡ: ASUS P7H55-M/Core i7-860/Hyper 212/CORSAIR Dominator 8192Mb/HD6970/SAMSUNG 1000GB F3/CM Cosmos/CORSAIR HX650W/Dell 2410/Razer Naga Ep!c+Vespula/Logi Z4

kpal
(PH! kedvence)
Ez sem lesz olcsó példány de a Gw Phatom a legszebb eddig.

M3Ny3'T
(senior tag)
Csak és kizárólag asszonynak a szín miatt és nem magadnak játszogatni mi? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
lesz. csak krvasokára 
áááá soha, nem tudnék ilyen átlátszó ürügy miatt kiadni ennyit egy ilyen brutál kártyára ![;]](/dl/s/v1.gif)

kpal
(PH! kedvence)
nem akar Ati helyett Nv-t ? 

mclaren777
(fanatikus tag)
Papíron egész jól hangzik. 110W-os TDP-vel hozza a GTX 460 1GB teljesítményét. 
Mondjuk ez a 128 bites GDDR5 nekem gyanús. Nem lesz ez ide egy picit kevés?
Háth, várjuk őket szeretettel :-P Legalább lenyomják majd az árakat (jó esetben)
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

Srodney
(senior tag)
igen,sparkle most odatette magát,lehet elfogyott a gddr2...
persze ha eljut kishazánkba akkor biztos lesz egy fincsi ára neki...
az sima ddr2
gddr2 nem létezik tudomásom szerint...
jó azért az a sparkle... nem tudom, mi a baj a színével? én egy bugyirózsaszín kártyának is tudnék örülni, ha valaki hozzám vágna egy ilyet 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
mióta nem hallottam ddr2-sparkle poént, érdemes volt a cikkre kattintanom 
az 550 Ti meg nekem olyan Gf440MX módinak tűnik.... 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

Felhő
(tag)
Csak az én szememet bántja a helytelen magyar nyelvtan használata a címben?
"vannak érkezőben" -> ez így passzív mód, ami angolul elterjedt (és helyes), míg magyarul helytelen. Helyesen: "érkeznek".
A kártya amúgy szép lett, az erejéről a megjelenésig meg kár vitatkozni. 

G4ula84
(senior tag)
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Amúgy a hűtő faszányos 
(#38) Felhő
De azt leszögezhetjük, hogy az 560 nál nem lesz jobb. 
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

mclaren777
(fanatikus tag)
Adja magát a kérdés: aki GTX460-at akart venni, annak vajon érdemes-e még várnia? 

Sondi1986
(tag)
Kétlem mert 128bit GDDR5 Nagyón meg fogja a kátya teljesítményét! Nem hiszem hogy a GTX460 teljesítményét hozná. De manapság 6850 kegyetlen jó ár érték arányal bír! A tunigról meg ne is beszéljünk!!!
(#42) yakuza.tora válasza mclaren777 (#40) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)
Majd az első teszt után kiderül. 
Egyébként a hűtővel biztos, hogy nem lesz gond!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#43) yakuza.tora válasza mclaren777 (#40) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)
Majd az első teszt után kiderül. 
Egyébként a hűtővel biztos, hogy nem lesz gond!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
sztem SOHA!... 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
a gf104-ben nem 336 SP van, hanem 384, csak egy blokk ki van lőve. meg az ALU-TEX blokkok kb. a felét teszik ki a chipnek (nVidiánál esetleg még kevesebbet is) - úgyhogy ez az ekvivalencia nem fog menni 
a gf106 gyanúm szerint főleg a 192-bites memóriavezérlő miatt nagy (a chip kerületét növeli), és ez lehet a gf116-ban is, ezúttal aktívan - de ha nem tesznek mellé több ALU-t (ez a nagy kérdés - ha csak refresh, akkor nem), akkor ebből nem lesz 5770 + 30%.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

mclaren777
(fanatikus tag)
És a GTX460 letiltott 8-ik blokkját, nemlehet valahogyan aktiválni? 
[ Szerkesztve ]
A Sparkle VGA árát úgy 100 ezer körülre saccolom.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Devid_81
(PH! kedvence)
Nagyon komoly ezzel a lila venti trióval 
.::www.megadanceradio.hu::.
Az 550 Ti engem nagyon is érdekel!
Én drágállom az 560 Ti-t, és kíváncsi leszek, hogy mennyiért, és milyen teljesítménnyel jön a kistesó 
Bízom benne, hogy ez is telitalálat lesz a kategóriájában, és az árcédula 40.000.-Ft alatt marad bőven 
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

mclaren777
(fanatikus tag)
Engem is érdekel, de én túlságosan nem bízom benne. A jelenleg rendelkezésre álló infómorzsákból úgy értelmezem, hogy lényegében egy felezett GTX 560 Ti -ról beszélünk.
Ebből kifolyólag, jó eséllyel kedvező fogyasztású és árú lesz, de teljesítményben kétlem hogy meg tudná közelíteni az 1 GB-os GTX460-akat...