Ez tényleg jó , nekem hang késik kicsit.
Note 2 ?
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Ez tényleg jó , nekem hang késik kicsit.
Note 2 ?
Kiakartam próbálni, de nekem java pluginra hivatkozva nem megy tovább. Már vagy 4szer telepítettem, de akkor sem jó neki.
SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

Nagyon komoly ez a cucc!
Engem lenyűgözött. Csak az a baj hogy a hardver gyártóknak ez nem lenne túl előnyös úgyhogy sajnos nem hiszem hogy ez el fog terjedni.
(
Array Technologies Incorporated (1985-2010) :'( Leslie Nielsen (1926-2010) :'(
Orcs Must Die! Nagyon fasza játék hála ennek most megismertem
Note 2 ?

Az ilyen dolgok nagy hiányok, és a demók erősítésével a kalózkodás is csökkenne biztosan 

Nagyon tetszik ez. Be is tettem az oldalt a könyvjelzők közé.
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Ezert jo peldaul az Onlive. Ha nem is veszel semmit, erdemes nyitni egy ingyenes accountot mert barmelyik jatekot kiprobalhatod 30 percig. Senki nem panaszkodhat amiatt hogy nincs demo.

Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen, de szuper jó

Találtam én is amit kipróbálnék, mert nagyon vacillálok a megvételen 
így legalább betekintést lehet nyerni, hogy ne dobjunk ki a nehezen keresett pénzt 

Nálam remekül futottak ezek a demók...

Orc Must Die alatt szinte észre se vettem hogy felhőben lebegek de a Gothic 4 már gyakrabban hozott mikrolaggot. Ettől még élvezhető bár sok mindent nem enged állítani a rendszer , a felbontás is csak 720p ami egy pc-n azért már tré. 
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
Nálam valamiért nem működik. Nem tán a 4mb-os sávszél miatt? Kár.

[ Szerkesztve ]
SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

...high-quality experience
Ez megnevettetett 

Megabyte vagy megabit? Én a 2.5 megabyte-os netemmel hibátlanul tudtam Crysis 2-zni, végig 100%-osnak ítélte a kapcsolatomat.
Amúgy, durva mi fejlődésen megy keresztül ez a felhő alapú játék. Az Onlive-nál még nagyon zavaró volt az egér (és úgy általánosságban az irányítás késése), de ez itt gyakorlatilag nem áll fent. Pontosabban olyan kismértékű (mintha nem is lenne), ami nem zavarja a játékélményt.
Furcsa volt viszont, hogy alapból a konfig a játékban Extreme-re van belőve, de nem tudtam 1680x1050-es felbontást választani, és sok opciót nem tudtam állítani (például a zavaró blur-t).
[ Szerkesztve ]
Bazinga!

Gothic-ban se lehet semmi állítani. High-re van rakva de 720p felbontással AA nélkül. Így iszonyat recés volt a game de maga az hogy nem a gépen fut szinte észre sem vehető. Kicsit fejlődik még a dolog és egy annak akit nem zavar hogy kvázi csak bérli a játékokat jó alternatíva lehet egy laptopon simán. ( Gondolom megy linux-al is. )
Egyébként 2,5 mb-s net = 20Mbit/s amivel már bőven mennie kell de normális esetben az emberek mbit-et írnak ha sebességükről van szó. 4Mbit/s pedig szerintem kevés ehhez.
[ Szerkesztve ]
Érdekes koncepció. Ezt jó lenne ha folytatnák az idén, rengeteg pénzt megspórolnék vele.
"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)
Megabyte.
Még próbálgatom, hátha megy. Ja azt elfelejtettem közölni hogy egy 4MB-os Savage 3d van a gépembe jelenleg, ezért is lettem volna rá kíváncsi . 
Hehe, nekem se fut a sávszél miatt. 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

Most kipróbáltam a kisgépen is (adataim, mint látható, integrált GMA3100 van benne).
Ezen is hibátlanul fut.
Egy gondom van csak, hogy nem tudok felbontást változtatni. A nagygépen is belőtte valamire (már nem emlékszem mire, de 1680-as felbontás még a választások között sem volt), de ott sem tudtam semmire változtatni, mert bezöldül, csikozódik a kép.
Itt meg 800x600-ra lövi be, nem tudom 1024-re váltani (ekkora a monitor).
Ha valakinek van megoldása, ne tartsa magában.
Bazinga!
Ez egy kegyetlen jó Cucc...gond nélkül futott minden amit kipróbáltam 
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Nekem már elindult, viszont nincs kép, csak hang.
OMD, Crysis 2, Darkness II stb..minden fut szuperül...ez egy nagyon jó cuccos 
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
25/5Mbps nem elég neki? 
Steam: rics0128 || Origin: rics88

Nos én is kipróbáltam nem rossz, de nekem 800x600 fölé nem engedte igaz a Crysis2-vel próbáltam. Ha feljebb raktam a felbontást akkor bezöldült a kép. Ez mitől lehet lehet?
A másik 4Mbit-es nettem van egész jól megy a cucc. A max letöltésem 475 kbitps
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Nekem Crysis 2 is 720p-ben volt de felbontást nem tudtam állítani. Ami érdekes hogy egyből volt resume game így szerintem csak belövögetik a beállításokat de nincs rá egy fix parancs hogy minden játékot frissen indítson ua beállításokkal. ( ergo lehet az előttem játszó játékát fojtattam épp )

Mindig Resume-mal kezdesz, senkiét nem folytatod. Próbáld ki, mindig ott kezdesz, hogy kimész az ajtón. Mivel demó, így a tutorial rész kimarad a házban.
Bazinga!