Szerintem nem is lesz olyan aki megvásárolná ezt a gépet hazánkban..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Ha sok pénzem lenne ezerszer inkább ezt venném meg, mint egy Nikont, Canont. Méltó utódja lenne az SD9-emnek. (Ami hozzáteszem a mai napig ringbe száll a legújabb DSLR-ek képminőségével.) 
A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

ROBOTER
(őstag)
"Ami hozzáteszem a mai napig ringbe száll a legújabb DSLR-ek képminőségével."
Auuu... most ez miért kell?
az SD9 olyan mint a ford capri
ha érted mire gondolok
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

Rubbi
(őstag)
Szerintem az SD1 egyáltalán nem rossz gép, de ennyit nem ér..
Az SD9-et egy kissé eltúloztad.
Csak szeretem na.
Mutass még egy gépet aminek 100%-os crop-ja tűéles.
A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

ROBOTER
(őstag)
És mi köze van a 100% cropnak a teljes képhez, ha ugyanaz a képszög?
Élesebb a csaj szeme a portén, mint a másik képen az egész feje?
Legalább itt ne terjesszétek már ezt a hülyeséget.
Azonos felbontáson nézve 100%-os nagyításban.

ROBOTER
(őstag)
Az azonos felbontás lehet ugye a nagyobb kameráé? Mert az a 3,4 megapixel ma kb. arra való, hogy abban küldöm át a képeket a haveroknak nézegetni. 2,3 megapixeles a monitorom.
Nyomtass már ki egy képet 60cm x 40cm-ben egy SD9-ből és egy Nikon D5100-ból (APS-C)! Legyenek benne részletek bőven. Ha szerinted az SD9 egy egy ringben van vele.... Ráadásul az SD9 volt az a gép, ami a gyár saját csúcsvakujával gyakorlatilag működésképtelen volt.
Szép dolog a Foveon, de azért túlzásokba ne essünk. A mai APS-C középkategória 16-18 megapixel. Ha arra kockásságra vágysz, leméretezésnél válaszd a "nearest neighbor" opciót.
Az SD1 az igen, az már más dolog. Négy és félszeresére emelték a felbontást az SD9-hez képest, ne keressünk már rokonságot a kettő között.
[ Szerkesztve ]
Igazad van. Megapixel rulez, éljenek a 14 Mpixeles kompaktok! Részemről téma lezárva.