Happy Meal mellé esetleg....
Milyennapvan?
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Happy Meal mellé esetleg....
Milyennapvan?
Egy kérdés fogalmazódik meg bennem ilyenkor:
Minek kell ez?
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Happy Meal mellé valóban jó lenne! 
Üdv: Zoli

Optical Lens
Ezen beröhögtem
Miért van Digital lens?
vagy Lyukkamera verzió?
Nem írom alá!

Biztos csak a biztonsag kedveert irtak oda, hogy nehogy valaki a lencse növényre gondoljon... ![;]](/dl/s/v1.gif)
hmmm....

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Egy pici typo:
Mindkét fényképezőgép március végére, április elejére várható, ráuk egyelőre nem ismert.
"szoftveresen felinterpolálható képméret legfeljebb 12 MP-ig,"

trágya!
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
Az pont olyan szép lesz,mintha a képernyőre fosnék!!

[ Szerkesztve ]
Доктор задницу .... пить!

Csak annyit mondok Júúúúúúúúúj!!!!!!!
Azért ütik egy 5 vagy 8megapixeles telefon képességeit?
Ekkora szutykokat. 5.000Ft-ért lehet piacuk.
Ezen én is jót mulattam
Ekkora marketing bullshitet...
PH semleges

de gonosz 
http://mlzphoto.blog.hu/
10 ft-ot adok a kettőért...

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Az eldobhatós, kazettás filmes turistagépek digitális alternatívái - trafikokban, újságosnál, információs pavilonokban, és a piramisoknál kaphatók......

Mondjuk, ha ellopják a strandon, nem kár érte - mégse a telefonod tűnt el.. 
[ Szerkesztve ]
Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

vazz...ez a nap kommentje!!
De amugy egyetertek!
OK

Mondjuk egyedul az 5MP a jo tulajdonsaga..vagyis lehetett volna jo.
Halalom a megapixel bajnoksag icipici szenzorokkal kombinalva
OK

Lama gyanus, es be is vallalom, de ez a felvetes a pinhole cuccrol megragadta a fantaziamat.
Tudja valaki, lehetseges az digitalisan? ("Minek?" es hasonlo magasroptu oltasok mellozesevel koszi)
Amugy a csaj egy 3 megapixeles Airis nevu szormedvennyel kezdet raszokni a dologra, sot, egy idoben a telefonom amugy is kereszeletu akksijat pazarolta, de ugy tunik, ez is eleg volt arra, hogy kedvet kapjon. Heteken belul kiallit a draga
. Ezzel az analogiaval siman a kezebe nyomhatsz egy negy eves kiskrapeknak par ilyen szutykot, hadd kezdje koran.
I <3 Razer Mantis Control.

Gondolom kisigényű embereknek teljesen meg fog felelni. 

Digitálisan ? nemhiszem 
DSLR gépeknél szórakoztunk, ilyen gépvázsapka kiszúrásával. De vannak szabályai a dologknak, mi hogyan. Szóval szerintem jobb egy camera obscurát csinálni, és filmet használni. Vagy vegyél egy Lomo-t
azok sokkal kreatívabbak mint ez 
Mellesleg azért írják rá hogy Optical Lens, mert az jól hangzik. Ha már nincs rajta Optical Zoom, ami TPNF (turistapunci-nedvesítő fícsör).
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!

Akkor kettőt kérek. 
Ekkora sz.rokat. Csak pocsékolják a műanyagot. Legalább bambuszból csinálnák akkor legalább a környezettudatosságot rá lehetne fogni. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

Van, Diana, csaj lassan beletanul, en egyelore kevesbe tudom megtalalni vele a kozos hangot

Jah én félreértettem, azthittem pinhole fénykép effektus előállítása digitálisan 
De végülis leírtam a választ DIY-ben, de van ilyen Lensbaby cucc is, arra is van ilyesmi, amivel lehet kreatívkodni.
Nem írom alá!

Koszi, nem itt ugyan, de megtalaltam, hogy kell. Ha mazlim van, minden van hozza otthon 
Ha ez a projekt osszejon, akkor ez volt a legertekesebb siker, amit a Genius valaha elert.

"USB 1.1" ?
http://ercephoto.blogspot.com/ A kép örök, az érzés múló...

Ez ám az innováció a Geniustól 
Céllövöldében kétpálcásnak elmegy , csak nehéz lenne eltalálni ezeket a hatalmas, "optikai" lencséket 
"Aki éjjel legény az nappal alszik"

Nem kell fanyalogni, nem Ti vagytok a célcsoport.
Uff.
Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.
Genius mióta gyárt fényképezőt? 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Lehet megérezték, hogy már billentyűt sem szívesen vásárolok tőlük, és piacot váltanak
Magam is megilletődve olvastam. Nagyon nem fér össze a név meg a termék számomra, képen mintha tényleg valami poén vagy játék lenne.
Battlefield 3: FMC - bővebben logout

Ezen akadtam ki én is !
Nem lehet hogy ez valami régi beragadt raktárkészlet újratokozva ?
USB 1.1, 5Mp beleillene a géniuszukba.
Megvették olcsón, nagyot nem bukhatnak vele...
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Ez most komoly hogy négy napja ez a vezető hír a digitcam ügyosztályon? Hol egy 550D cikk (teszt)? Penta 645D? Valami 46X gigazoom bidzsgép? Akármi?
Fototrend R. I. P.

Ez egy ilyen bolygó.

Öh...
A Genius miért nem marad annál amihez ért? Gyártson egeret, billenytyűzetet, webkamerát stb. Bár én személy szerint ezeket sem vennék tőlük. Az Ergo525 egerükkel annyit szivtam hogy egy életre elment a kedvem ettől a márkától. Először tanulnának meg normális perifériákat gyártani, ahelyett hogy a digitális fényképezésbe kontárkodnak. Lúzerek.
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
genius fotomasin? kíváncsivá tett, rákattintottam. megbántam. 
ez mégis mi??? az a lyuk...az az na kb. 2003-ban a mobilokon volt olyan a kamera. és körülötte ott a giganagy "optikai gyűrű" díszlet. 
Isten nem bottal ver, hanem genius fényképezővel...
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

"A Genius a G-Shot 501 V2-t a felhasználók minden generációjának ajánlja, hiszen használata igen egyszerű." - ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azt nem értem, hogy kártyaformátumból az újabbat támogatrja, de USB 1.1-es van rajta. Miért?
Meg optikai zoom érdekelt volna, hogy mennyi, de nincs.?
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Otikai zúm? Sokat akarsz 
A használata meg azért egyszerű, mert nem tud semmit. Akkor mi legyen rajta bonyolult?

Szerintem ez egy közepes webkamera, fényképezőgép funkciókkal kiegészítve. Media Markt - ba slágertermék 12990Ftért Ajándék 2 db 1.5V elemmel. A többi digigép közt olcsó és azért 2-3 megapixel nem ér meg még 12000-et. - gondolhatja a célcsoport..
[ Szerkesztve ]

17-ért van pl. Fujifilm A170. 10MP, 3x zúm, normális videofelvétel, na és biztos hogy sokkal jobb az állóképminőség is. Azokivül 2,7" LCD 230 ezer képponttal, USB 2.0 csatlakozás, és megeszi már a 16GB SDHC kártyákat is. Tehát elmondhatjuk hogy klasszisokkal jobb mindenben ennél a Geniusnál. És mindezt +4000-ért. Persze, aki nem informálódik, és 13-ért megveszi az MM-ben a Geniust, akkor az meg is érdemli...

Miért van szükség elektronikai hulladék gyártásra? 
Általában szeretem a genius cuccokat (egér, billentyűzet), de ez teljesen felesleges, ma már a legtöbb mobilban van fényképező funkció is. Nálam megkapják a környezetszennyezési és szemétgyártási szégyendíjat.
Szemét még 5000 Ft-ért sem kell.
BP