nemtudom miért nem tudnak nagyobb belső memóriát beleintegrálni
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
nemtudom miért nem tudnak nagyobb belső memóriát beleintegrálni
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Afene, az én K10D-mben meg nincs is beépített memória! Hát ilyet! 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
(#3) Zoli bácsi
Nagyobb memória integrálva. akkor jött volna jól, mikor aranyárban volt egy 64MB-os memóriakártya...Nemrég vettem 2500ft-ért egy 8gb-os SD kártyát, nem sok értelmét látom az integrált memóriának.
Max ha otthonfelejtem a kártyát, pár kép belefér.
Szten: Nemhogy integrált memória, még Af sem volt abban a K10d-ben, mikor a kezemben volt. 
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.
(#4) Szten Márs válasza Zoli bácsi (#3) üzenetére
Ó, benne volt az, csak nem jött elő, mert az objektív benne is tartotta a vázban 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
(#5) Zoli bácsi
Most veszem észre a helyesírási hibát a címben.."fényképezőgépekett".
Ha jár erre moderátor, vagy házigazda, vagy valaki illetékes, azért javítani illene, szvsz.
Köszönöm.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

Inkább a 200D utódját dobnák már piacra 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Nincsen értelme mert ha elromlik csak feleslegesen foglalja a helyet.

Tudni lehet vmit az optikák ekv. gyútáv-tartományáról?
Az egy dolog, hogy szerepel a tubuson a tartomány, csak ahány felbontás, annyiféle "crop-faktor"
Elképzelhető, hogy pentaxék még nem szálltak be a nagylátószög bizniszbe?
Esetleg az egy újabb lehúzható bőr lesz az Optio-król... 
[ Szerkesztve ]
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss
Tetszik az E80.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Megjelent a Pentax Optio i10. Nekem nagyon tetszik. A családnak meg az tetszene, hogy felismeri a kutyák és a macskák arcait is, nemcsak az embereket. 
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.