Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nemtudom miért nem tudnak nagyobb belső memóriát beleintegrálni

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#2) Szten Márs válasza aram01 (#1) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Afene, az én K10D-mben meg nincs is beépített memória! Hát ilyet! :DDD

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#3) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyobb memória integrálva. akkor jött volna jól, mikor aranyárban volt egy 64MB-os memóriakártya...Nemrég vettem 2500ft-ért egy 8gb-os SD kártyát, nem sok értelmét látom az integrált memóriának. :) Max ha otthonfelejtem a kártyát, pár kép belefér.
Szten: Nemhogy integrált memória, még Af sem volt abban a K10d-ben, mikor a kezemben volt. :DDD

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#4) Szten Márs válasza Zoli bácsi (#3) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ó, benne volt az, csak nem jött elő, mert az objektív benne is tartotta a vázban ;)

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#5) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Most veszem észre a helyesírási hibát a címben.."fényképezőgépekett".
Ha jár erre moderátor, vagy házigazda, vagy valaki illetékes, azért javítani illene, szvsz.
Köszönöm.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#6) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Inkább a 200D utódját dobnák már piacra :DD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#7) ottkar válasza aram01 (#1) üzenetére

ottkar
(PH! addikt)

Nincsen értelme mert ha elromlik csak feleslegesen foglalja a helyet.

(#8) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

Tudni lehet vmit az optikák ekv. gyútáv-tartományáról?
Az egy dolog, hogy szerepel a tubuson a tartomány, csak ahány felbontás, annyiféle "crop-faktor"

Elképzelhető, hogy pentaxék még nem szálltak be a nagylátószög bizniszbe?
Esetleg az egy újabb lehúzható bőr lesz az Optio-król... :U

[ Szerkesztve ]

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#9) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik az E80.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#10) exx

exx
(kvázi-tag)

Ja, elég jól néz ki. :C

(#11) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Megjelent a Pentax Optio i10. Nekem nagyon tetszik. A családnak meg az tetszene, hogy felismeri a kutyák és a macskák arcait is, nemcsak az embereket. :)

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.