nem az f1 2011-nél?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Radványi
(kvázi-tag)
Ugylatom csiszolgattak rendesen az uj driveren.

Radványi
(kvázi-tag)
Az uj catalyst is befuthatna meg ma mondjuk mielott Startol a BF3 

fatallerror
(őstag)
jaja mert a mostanival néha lezuhan az fps f1-nél meg fifa-nal
Új Cata október 31-én lesz. De majdnem ugyanaz a Preview 3 driver.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
azért elég kemény a szöveg a képen 
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html
Es c-60-at fog mar tamogatni?
Nemtom melyik driver ment WHQL-re. A Preview 3-on kívül még készült három meghajtó szinte azonos időben. Ezek közül kerül ki a WHQL.
A gyártók adnak WHQL drivert hozzá, azt érdemes használni. Ahogy látom egy 8.8xxx-es bázisdrivert kapsz, ami teljesen friss 11.9-es alap.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

bocsika
(fanatikus tag)
Azé. Nv.-s a cikk de az Ati-hoz vannak a hozzászólások. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Scholes9
(PH! addikt)
Compromise is for Losers, reális kijelentés, ja nem

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

Srodney
(senior tag)
xp-re is van sirály!58ast jöhet...
Ez egy szabad fórum. Arról beszélhettek amiről akartok. Csak ne térjen el irreálisan a témától. Most ez nem történt meg.
[ Szerkesztve ]

kpal
(PH! kedvence)
a jó öreg 285 is megérdemli az új drivert 

Radványi
(kvázi-tag)
Es el lehet mar erni az AMD oldalan mert en csak a Pre. 2 talaltam meg?

daa-raa
(MODERÁTOR)
Akkor a GTX590 egy loser termék a driveres túlterhelésvédelmével. Mert az bizony még kompromisszumnak is rossz.
Si vis pacem, para bellum.

Scholes9
(PH! addikt)

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

gV
(őstag)
nekem nem dobja fel h van frissebb whql driver az nv updatere, pedig a 285.38-as betat jelzi, úgytűnik ezen is lenne még mit csiszolni + bevezethenék végre az fxaa-t meg azt a fps beállítos dolgot is

Radványi
(kvázi-tag)
Koszonom.

gV
(őstag)
mivel írta h a ragehez ajánlott lekaptam, de azért kiváncsi lettem volna h végülis mikor szólt volna az update h van újabb
fxaa olvastam, h lehet már használni nem hivatalosan, ezért érdekelne h mikor lesz már végre hiatalosan is, kicsit lemaradt az nV
Az a baj az update-tel mindkét oldalon, hogy egy adatbázist ellenőriz a rendszer. Ha ott nincs beleírva az új driver, akkor az update nem tudja, hogy van új. Nyilván bele lesz írva, de általában pár napot csúszni szokott.
Egyelőre OpenGL-re biztos van FXAA, de a WHQL meghajtókban állandóan tiltásra kerül. A frissítési ciklusokra jellemző, hogy általában a 0-ra végződő meghajtósorozat jelent újításokat, és az 5-ös sorozat a hibajavításokra koncentrál. Az FXAA-hoz mérhető újítások az 5-ös sorozaton belül nem igazán kapnak helyet. Valszeg a tesztelésen van a dolog. Az OpenGL-t láttuk, hogy működik, de D3D-re még nincs beépített kód. Ez a melósabb. Valszeg az NV együtt akarja startoltatni, mert az OpenGL-es megoldás a játékok számát tekintve nem sokat ér.
Az persze valóban kérdéses, hogy a tesztelés miért tart eddig. Valszeg stratégia is lehet a háttérben. Az új generációhoz akarják kötni. Annak úgy nagyobb a reklámértéke, mintha szimplán driverbe kerülne.
[ Szerkesztve ]

atoka1
(tag)
Jó lett az új driver notebook os változata, sikerült nekik kiiktani, hogy az mpchc vagy vlc használja a gpu-t, csak integráltal hajlandó működni, ki sem lehet választani mást az optimus felületen. Sem a chromeot sem a firefox-ot nem lehet beállítani így. Mondanom sem kell hogy a DXVA támogatás intel HD vgan, meg olyan jól néz ki mintha lehányták volna a tv-met előről. Nvidia fórumon elg sokaknál van ugyanez a probléma. Persze már megoldás is van rá, nem kell feltenni az új drivert, mert a régiben minden korrektül működik. Kíváncsi vagyok orvosolják e, mert hát ugye az új driverben van hiperszuper RAGE és Battlefield támogatás, vagy majd fél év múlva a következő driverben. Köszi Nvidia, jól sikerült 
[ Szerkesztve ]