Jajj, miért ilyen drágák az ssd-k
, jól jönne 1 rendszer vinyónak 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!

Jajj, miért ilyen drágák az ssd-k
, jól jönne 1 rendszer vinyónak 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Egyedüli hátulütője ennyi van csak az SSD-nek. Cserébe piszkosul gyors lesz a géped
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

A 99 dodósból 2db raidben egész szimpatikus... 32-esen lehetetlen elférni win7-el... 
Nem írom alá!

már miért lenne lehetetlen? nekem nem foglal 20 gigát sem. meg ugye több fajta win7 verzió van... és nem kell mindent arra a partícióra telepíteni sem... szóval ezt így kategórikusan kijelenteni, hogy lehetetlen... hehe...
az ocz-nek ez a jubileumi 1000. ssd típusa, nem? 
[ Szerkesztve ]

Hányják a gyártók az SSD-ket
Ez előbb-utóbb olcsósodáshoz vezet 
4db SSD Raid0-ban Sata3-mal ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
http://www.spring-gas.hu
A legutolsó táblázatban az sdd=ssd gondolom.
Az élet kegyetlen .

Igen.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

Hát de ha már kib***tam ennyi pénzt az ablakon akkor legyen már minden szoftverem az SSD-n... Ez pedig elég neccesen valósul meg, ha nekem csak 26 GB-ot foglal a Win 7, meg a programok... Játékok egyáltalán nincsenek fent. Legkisebb játék amivel játszottam legutóbb az a Stalker volt, kb 5-6 Gb... ha nem több. Mégis mit töröljek le? A melós programokat, PS, Fusion, After Effects, Vegas stb, csak hogy játszak? Ehh...
Ez még csak 1 db játék! Star Wars TFU rá sem férne a 25 GB+15 GB patch-ével 
Minimum 64 GB amin értelmesen el lehet férni Win7-el és programokkal...
Mod: Bocs a Stalker pont fentvan, az 5.53 GB-ot foglal. Most vagyok programokkal együtt 28.9 GB-on... Több játék már nem férne fel az SSD-re, vmit ki kéne törölnöm
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!

hát ha ilyen programokra van pénzed, akkor nem hiszem, hogy egy második-harmadik 20-30k-s ssd földhözvágna...
Remélem még ebben az évben az SSD-k elérik az emberi árat..
például a melós programokat leszedheted
Gém az első ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Egyetértek!
Én elférek egy 64-esen 
http://www.spring-gas.hu