Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) _Orbi_

_Orbi_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"...Ez tehát minden új MacBook modellel rendelkező tulajdonos számára tehát erősen javasoltak..."

Tehát... nemszeretek belepofázni mások írásába, de ez nagyon szemet szúrt, bocsi :R

HP Pavilion g6!

(#2) pacorro válasza _Orbi_ (#1) üzenetére

pacorro
(VIP)

Szakembereink gőzerővel dolgoznak a probléma javításán. :)

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#3) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

orulok, hogy megcsinaltak. ti hogy vagytok vele? :)

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#4) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

A Mac-hívők szoktak azzal jönni, hogy a Windows-t foltozgatni kell... úgy látszik, ettől a Mac sem mentes...
:)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#5) eziskamu válasza Alchemist (#4) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Ez inkább volt bios (a mac-eknél nem pc-s bios van, hanem EFI amit már a Vista is támogat az sp1-től, de BootCamp-el az XP is elfut felette) és meghajtóprogi frissítés, nem magát az OSX-et foltozták.

[ Szerkesztve ]

(#6) gr4yer válasza Alchemist (#4) üzenetére

gr4yer
(újonc)

A windows hívők meg azzal amivel te. :)

Azt viszont nem értem hogy miért a kifutott Macbook pro képét raktátok be?

(#7) ansell

ansell
(tag)

A képen egy "régi" MacBook Pro van (méghozzá Tiger fut rajta, szóval nagyon régi).
Értem én, hogy nem profilja az oldalnak, de azért ilyeneket nem szokott a pH hibázni.

Ez is egy ugyanolyan számítógép, ennek is vannak, mind hardveres, mind szoftveres nyügjei. Ezért is rossz az az általánosítás, ami itt megy a mac-ekről.
Sőt továbbmegyek ennek az inverze is ugyanolyan rosz, pl. amit beszmac-en lehet olvasni a pc-kről. Innentől kezdve minden további vádaskodás csak flame-elés...

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#8) v.tom válasza ansell (#7) üzenetére

v.tom
(őstag)

Szerintem eddig nem hangzott el váadkodás egyik oldalról sem:)

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#10) inferno88

inferno88
(kvázi-tag)

Osztálytársam megvette az új Pro-t 550k-ért..2 nap múlva matek órán behalt a kijelző..szal most szervíz :S:S azé ez gááz gyerekek...ennyiért már kapsz naaon fullos notebook-ot..ami tutira nem hal be...de persze bárki járhat így

Semper fi!

(#11) bazsade válasza inferno88 (#10) üzenetére

bazsade
(kvázi-tag)

olyan nincs, hogy tutira nem hal be, pont erről erről beszélt ansell is... afélve írom, de matekórára meg biztos egy macbook pro kell, meg a gyereknek egy fél millás gép. ha mérnök/vágó/végeselemtudós/vj/zeneszerző, akkor bocs. de me' jól néz ki, meg drága, nosza, vegyünk egyet
mindegy. mondogatták már megjelenés előtt is, hogy baj lesz az nvidiaval

szerk: az előző pro-kban is visszafogták szépen a 8600-ot, mert melegedett szegény. ami -valljuk be- nem annyira remek megoldás, de legalább hatékony.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.