"...Ez tehát minden új MacBook modellel rendelkező tulajdonos számára tehát erősen javasoltak..."
Tehát... nemszeretek belepofázni mások írásába, de ez nagyon szemet szúrt, bocsi
HP Pavilion g6!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
"...Ez tehát minden új MacBook modellel rendelkező tulajdonos számára tehát erősen javasoltak..."
Tehát... nemszeretek belepofázni mások írásába, de ez nagyon szemet szúrt, bocsi
HP Pavilion g6!

Szakembereink gőzerővel dolgoznak a probléma javításán. 
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
(#3) hyperspace

orulok, hogy megcsinaltak. ti hogy vagytok vele? 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

A Mac-hívők szoktak azzal jönni, hogy a Windows-t foltozgatni kell... úgy látszik, ettől a Mac sem mentes...

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Ez inkább volt bios (a mac-eknél nem pc-s bios van, hanem EFI amit már a Vista is támogat az sp1-től, de BootCamp-el az XP is elfut felette) és meghajtóprogi frissítés, nem magát az OSX-et foltozták.
[ Szerkesztve ]

A windows hívők meg azzal amivel te. 
Azt viszont nem értem hogy miért a kifutott Macbook pro képét raktátok be?

A képen egy "régi" MacBook Pro van (méghozzá Tiger fut rajta, szóval nagyon régi).
Értem én, hogy nem profilja az oldalnak, de azért ilyeneket nem szokott a pH hibázni.
Ez is egy ugyanolyan számítógép, ennek is vannak, mind hardveres, mind szoftveres nyügjei. Ezért is rossz az az általánosítás, ami itt megy a mac-ekről.
Sőt továbbmegyek ennek az inverze is ugyanolyan rosz, pl. amit beszmac-en lehet olvasni a pc-kről. Innentől kezdve minden további vádaskodás csak flame-elés...
Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

Szerintem eddig nem hangzott el váadkodás egyik oldalról sem
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Osztálytársam megvette az új Pro-t 550k-ért..2 nap múlva matek órán behalt a kijelző..szal most szervíz :S:S azé ez gááz gyerekek...ennyiért már kapsz naaon fullos notebook-ot..ami tutira nem hal be...de persze bárki járhat így
Semper fi!

olyan nincs, hogy tutira nem hal be, pont erről erről beszélt ansell is... afélve írom, de matekórára meg biztos egy macbook pro kell, meg a gyereknek egy fél millás gép. ha mérnök/vágó/végeselemtudós/vj/zeneszerző, akkor bocs. de me' jól néz ki, meg drága, nosza, vegyünk egyet
mindegy. mondogatták már megjelenés előtt is, hogy baj lesz az nvidiaval
szerk: az előző pro-kban is visszafogták szépen a 8600-ot, mert melegedett szegény. ami -valljuk be- nem annyira remek megoldás, de legalább hatékony.
[ Szerkesztve ]