EVGA, BFG, Zotac... Heheheh, a többiek koncentráljanak csak a vörös oldalra, ez a 3 gyártó bőven elég a zöldeknek szerintem. Zotac GTX 275 AMP! = best buy, azt hiszem... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Zotac bőven nyomhat ilyen karit, Sappi néven bőveg elég hasznot hoz az ATi vonal....
ez BFG, EVGA-nak szopó, nekik nincs menekülőút

Bici
(PH! kedvence)
"...a termék 230-250 dolláros árához képest túl gyors..."
Már ez is baj? 

rocket
(PH! kedvence)
"A fő partnerek azonban már jelezték a zöldeknek, hogy..."
Ez lemaradt 
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Devid_81
(PH! kedvence)
Aztaa, még ki jelent be VGA kártyát a napokban?!
Most komolyan ezek előrelépések...?!
Pár százalékos eltérésekről beszélünk és ezért "ölik egymást halomra a gyártók."
Mondjuk ezzel a felhasználok jól járnak, a régi nagy ágyúk ára csökken...igaz nem szép hazánkban..
.::www.megadanceradio.hu::.

X@b3e
(PH! addikt)
Miért kellene menekülőút? Ha az ára stimmelni fog, nem lesz ezzel semmi baj 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Ennyi jött ma ... több VGA-s hír nem lesz.
Megígérem. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Devid_81
(PH! kedvence)
Én szívesen olvasom őket, ma szabin vok 
Aztán estére nehogy itt már az S3 is kilapátoljon valamit 
Szerk: Bici: hát persze hogy baj, gondolj csak bele ha "olcsón" jutsz erős kártyához, mire lenne az jó?
Elég érdekes ez a hozzáállásuk egyébként, persze a nagy kártyákat is el kell adniuk..de arra is van módszer...árcsökkentés...jó tudom bukós, persze az hát.. 
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

Randall1017
(tag)
Ajjaj... Hát eddig úgy gondoltam hogy HD4890 lesz amit megveszek, de most már bizonytalan vagyok 
Nem sírok, csak izzad a szemem

Navaze
(tag)
Na végre már, alig várom. Komolyan mondom idegbeteg lettem a vpu recovery-től. 
(............(o)...............(o)..............)
xbitlabs szerint halkabb 2D-be. Már ez megéri 

Randall1017
(tag)
Hát igen
Az ati-n pedig csak visít a hűtő... mondjuk ha a sapphire ad ki Vapor X-es változatot akkor még jobban el fogok bizonytalanodni 
Az ati-n pedig csak visít a hűtő igen? melyik fajtán?
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

bolvar
(fanatikus tag)
ezt írta pistike őis ezt írja
szvsz nemlátom szerepét se 4890 se 275 a piacon szerintem feleslegesek.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
finom, és igényes izlésre vall ez a borítás 
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

bandras0226
(tag)
Hát így én sem .
Talán ha megszüntetnék az átfedéseket,pl. megszüntetnék a 4870,GTX280 gyártását,akkor igen.
Úgy még árat sem kellene csökkenteniük./mondjuk nekünk az nem lenne jó/
Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.
Gratulálok az aláírásodhoz!
Az S3 már megtette pár hónapja a Chrome-al 
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Zsubi
(őstag)
Szerintem is Zotac GTX 275 AMP!-t a népnek......
Nagyon jó kártyákat csinál a Zotac szvsz 
[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Randall1017
(tag)
Hát nekem 4870-es volt az visított mint az állat.. és úgy látom a 4890-re is ugyarilyen hűtőt raktak...
bolvar: Nem azért írom mert "ezt írta pistike ő is ezt írja", hanem azért mert volt 4870-esem és nem a leghalkabb rajta a hűtő... részben ezért is adtam el...
[ Szerkesztve ]
Valaki próbálta már az új drivert?
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Zsubi
(őstag)
Én felraktam de a F.E.A.R 2.-ben idáig sok változást nem vettem észre, bár nem olyan sokat játszottam még vele

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
Ugye nem a refhűtős változatot próbáltad, amit a legtöbb épeszű user kerül? 
van 1 olyan érzésem simán megcsipi a HD4890-et 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Itt van ez is. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
És még egy árban is vannak. Itt jön majd ki igazán a fanatizmus 

Bici
(PH! kedvence)
...vagy ATi-FAN-izmus. 

Randall1017
(tag)
Azt próbáltam mert nem volt olyan mély a zsebem hogy plusz x összeget adjak ki érte... később vettem rá másik hűtőt amivel nagyon jó volt, de a refhűtő - akárki akármit mond - VISÍT
De szerencsére a hűtőt és a kártyát is viszonylag jó áron el tudtam adni...
Arra gondoltam, hogy ki nV és ATi rajongó...

forgonati
(senior tag)
"Ez természetesen azt is jelentené, hogy a friss modell forgalmazása az NVIDIA számára veszteséget termelne."
Az Nvidia már csak veszteségesen fog tudni kártyát gyártani? Hmmm. Nem tudom hogy idővel miből fizetik majd a munkásokat 
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Bici
(PH! kedvence)
Én meg csak észrevettem a szóvicc lehetőségét.
Köszi 
te nagy barátja vagy az AMP!-k nek
He?
Mi a baj a VPU recovery-vel? Az elvileg arra van, hogy ne lefaggyon a kártya, amikor túlhúzod és hibázik, hanem csak a driver induljon újra. Vagy nem? 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Zsubi
(őstag)
Jaja, eddig csak Zotac karim volt és idáig nem bántam meg, a tuningot is szeretik

sNORh
(PH! addikt)
nice a teszt, de a 4890 befigyel rajta azé ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Zsubi
(őstag)
Szoros a meccs kettőjük között
Bár én ennek nem annyira örülők

Navaze
(tag)
Elvileg igen, csak hát nálam már 650mhz-en le reseteli a gpu-t, és ez dühít egy kicsit.
Mindegy most már fél lábon is ki bírom. Amúgy jók az ati-k is nagyon. 
Érdemes benne megnézni a zaj és a fogyasztás fülecskéket is. Megdöbbentő értékek vannak ott szépen elrejtve
True Success is Blonde
Akkor kapcsold ki. A GPU egyébként meg stabil? 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Zsubi
(őstag)
Tudom
A gyári hűtés nem való semmire
Dísznek esetleg 

Navaze
(tag)
Stabil semmi gond vele tesztek szépen mennek akár 740mhz-en is, Furmark-al 102c süthetem semmi baja. A VPU nálam főleg játéktöltésnél, pályák töltésénél, és csak úgy a semmiből jön elő direkt azt akarja el érni hogy gyógyszerezzem magam. Gondolom valami driver bibi lehet.Ahogy néztem nem csak nálam van így úgyhogy ámen. 
Miért nem kapcsolod ki? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Navaze
(tag)
Ki kapcsoltam persze, csak nem írtam. Kösz, kösz…Máskép nem darálná az fps-eket ilyen kitörő örömmel. 
Nekem eddig valahogy mindig inno3d keveredik bele a gépembe
, először egy 5700 ultra , aztán 7300 GT , most egy 88 GTS 512 zakatol benne , (de közben volt egy ati 9200 és 3850 is) amióta a GTS megvan , azóta szeretem az nV-t
,valahogy sugárzik belőle a nyers erő , ati-t sem ítélem el , sőt ha jobb , azt veszem ,de ha kettő közül kéne azonos áron választani .....
, Néha-néha figyelemmel kísértem a tuningjaidat a topikokban , gratulálok az 5Ghz-hez 
mod: tetszenek nekem is a zotac karik , lehet hogy a következő az lesz 
[ Szerkesztve ]
Ha igaz a teszt akkor az nvidia ezzel a kártyával csúnya öngólt lőtt. Ki fog ezután GTX 285-öt venni 
(#49) Termigáßor válasza Randall1017 (#28) üzenetére

Termigáßor
(tag)
Jó az aláírásod
Egy darabig gondolkodtam is a válaszon 
shield(gun) only...