Hu hát ez mekkora csitítás. Még azt hittem hogy feloldják a Pszhiksz kordont a Radeonok előtt ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Hu hát ez mekkora csitítás. Még azt hittem hogy feloldják a Pszhiksz kordont a Radeonok előtt ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Mar feltettem.
Eddig mukodokepes a dolog.
A hir nalam hamarabb kinn volt.
De ez csak amolyan kinek nagyobb a farka a homokozoban kerkedes.
Az a hatasvadasz cime neki.... 

ez most jól jött, mert az nvidia oldalán el van írva a link és nem tudtam leszedni, úgyhogy köszönöm 
remélem, hogy a tv-n a kép méretezést javították már, ha nem akkor rakom is vissza a 187-es drivert
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
továbbá élsimítás mellett akár 14, 10 és 34%-os teljesítménynövekedésre lehet számítani
jóvan' ...
http://pc-style.hu

De ez csak amolyan kinek nagyobb a farka a homokozoban kerkedes.
Hát az a 8perc előny tényleg nem jó sokkal többre
)
Arra mindenképp, hogy megtudtam, hogy van ilyen oldalad.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
te nem vágtad?!?!?!?! ejnye. támogatni mindenkit ki rálép twollah útjára!

8 perc nagyon is sok az eletben.

Szerintem jo a link.

aero.: olvasd tovább a mondatot és kiderül, hogy három játékról van szó. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

ez volt nálam is és a linkben még beta-t ír
twollah-nál ami van link az jó
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

Már a meghajtóprogramoknál is a paperlaunch a divat? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Igen jól hangzik , az pedig meg más kérdés , hogy mi lesz belőle.
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

Egy "egyszerű" driver, hogy tud bármit is csitítani, egy már meglévő hardverral szemben?
Én nagyon nem csitultam le ettől, az biztos. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

nah, a kép méretezés végre működik rendesen 

forró vizet a kopaszra...... drukkolok nvidiának, mert amd is kezd nyeregbe lenni, 100k+ egy 5870 (aqua). elég "kellemes".....

Radeon-hisztéria? Hol? Merre?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Probalkozik az Nvidia, probalkozik... 
alba gu brath

Úgy értem van ilyen weboldala. A személyiségének ez az oldala már ismert volt a számomra 
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
én az értékekre gondoltam 
http://pc-style.hu
Vajon Linux alatt is lesz flashre hardvergyorsítás?
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

Akkora mint a nyul?
Nem, a nyúlon túl. 
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

Atis katonáid még elszántabbak lettek eme hír hallatán. ![;]](/dl/s/v1.gif)
CSS (Hun)Bloodkiller

"az NVIDIA termékei rövidesen képesek lesznek a Flash animációk gyorsítására, amennyiben a felhasználó telepíti majd az Adobe Flash Player 10.1 verziójú alkalmazást"
Tuti a hír, hogy CSAK az nV termékei lesznek erre képesek? AMD karin nem fog menni?
Vagy ez nem vonatkozik desktop-ra?

Ez a gyorsitas az ION-os platform miatt van, mert az Atom CPU-k gyakorlatilag leterdelnek ha flash animaciokat kell lejatszaniuk.

Még az 1,6Ghz-es Core Duo-m is meg tud feküdni egy full-screen flashtől. Flash csak a NASA gépein megy jól...
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

Többek között ezért is furcsa, mikor alaptudású gépeket és netbook-okat úgy hirdetnek, hogy "netezni jó".
Aha, 10 éve lehet, h jó lett volna, mikor még nem volt flash :-)

Sztem ezt már sokkal régebben ki kellett volna h adják, nem értem az nvidia politikáját, bár tény h nem nagfyon van politika amit értek 

kipróbáljuk! nekem se müszik az nvidia oldal, de twollah igen!

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Akkor próbáld ki EZT a Flash reklámot.
(UPC egy régebbi reklámja, direkt proci terhelőnek raktam el
)
Akkor nézd a prociterhelést, mikor a "mozgó telefonok" rész van.
Az egyik kollégámról tudom, hogy mikor netezik (pedig háttal ülök neki), mert mikor flash animációhoz ér a böngészőben, hirtelen felpörögnek a gép ventillátorai, egy sugárhajtóműhöz hasonlatos hangot kiadva magából.
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

Értem én, de h avan HD videó gyorsítás is a VGA-kban, akkor ezt miért nem lehet megoldani? Mert a Flash-től nem tud behalni egy gyengébb AMD-s gép? Dehogynem.
Ezért gyanús nekem ez az egész. miért dolgozna maga elen az Adobe?
81% egy 3.2-re húzott E2140-en 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
83% (E5200@3.2ghz), és kihasználja mind a két magot a kis rohadék.
Nálam villámgyors, és röccenésmentes, de nem tudom hogy néz ki ez egy P4-esen bakker. 
Megnéztem low-on is, úgy csak 43% a max. Mindjárt rakok rá egy kis AA-t. 
A hírhez pedig: Hááát, ha ennyivel be lehet fogni egy NV-s száját, akkor az meg is érdemli....
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
85% egy noti AMD Athlon x2, 2ghz-s procin
Szerk: És a mozgórésznél azért szaggatgat, de egész elfogadható.
[ Szerkesztve ]
Trolololololol

be se merem írni, hogy 8%.

ja, és úgy 8, hogy alaphelyzetben van 2. 
És nincs NV-s hiperszuper izém ami majd gyorsítja, és nem is lesz. Most mi lesz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
98?
Szerk: i7-el? Nemcsoda, bár de, csoda, mert a nyóc, az kevés.
[ Szerkesztve ]
Trolololololol

Odahívtad az asszonyt, ő gépelte be? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Nézd meg az adatlapját... 
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.
Igen, már megszerkesztettem a hsz-em!
Trolololololol
Ezek szerint már az új Catalyst is gyorsítja a Flash-t. 
(#45) RI/OS Most hogy mondod, előfordult már hasonló a világtörténelemben. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

vagy az nvidia megint sztereóban löki a hülyeséget 

Amikor bejön a sok telefon, egy pillanatra felugrik 38%-ra, egyébként 0-2% között van. Pedig nekem "csak" AMD procim van.
El tudom képzelni, mit művel ez egy atommal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

notimban intel T3200@2Ghz telefonoknál 75-83% között amugy 16-28% között ugrált majd ha hazamegyek megnézem egy A64 3000+ al
és utánna elképzelem milyen jó lehet egy Atom al
(#46) antikomcsi: nekem a win alaból többet csinál mint 0-2% ha csak az ikonokat nézem
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
(#48) nightmare13 válasza antikomcsi (#46) üzenetére
Szintúgy 38 %, egy négymagos phenom 2 940 BE @ 3ghz esetén is. Bár a gép teljesítményében nem okoz fentakadást...
Az élet egy játék... De játszd keményen!

Ez milyen probalkozas? A flash gyorsitas igenis nagyon jo dolog.
Ti amugy kőgazdag milliomos gyerekek lehettek itt mindannyian. 
Gondolom arrafel van ez a nagy fika gépezet mert mindekinek az uj ati vga van mar a gepeben.

[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Szerintetek van értelme felrakni a 7900GS-hez? (Win7 et használok)