Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Jelenlegi driverek + Physx ut3 alatt azért lecsökkentik rendesen a speedet. de egy ici kis 9800gt től mit is várok el mi? :F :)

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#2) CYX

CYX
(fanatikus tag)

Mókás, hogy ez az összefoglaló alapján úgy néz ki, hogy az ATi (AMD) driver kicsit összeszedettebb és bővebb.
Igaz mindez ellen ott van a PhysX támogatás. (bár csekény mértékben elterjedt és súlyos FPS-eket von el a mostani amúgy ár/teljesítmény arányairól híres káűrtyákból[természtesen, ha használják!])

(#3) Abu85 válasza CYX (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majd a Big Bang 2 odapakol az Ati-nak. :DD

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) rankesz válasza Abu85 (#3) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Úgy gondolod?

Kifejthetnéd kicsit bővebben.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#5) CYX válasza Abu85 (#3) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

Hát biztosan nagy bumm kettő lesz :D

Gondolom addig ati szabira megy és elfelejtenek ők is fejleszteni :D

Bár mondhatni AMD-ék megcsinálták x2 után (vagy legalábbis nincs sok hír róla hogy mit csináltak akkoriban), a core2-re meg kapkodtak :)

;)

(#6) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

este felteszem az uj catalystet, hátha eltünnének a 8.8-as bugok.

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#7) Abu85 válasza rankesz (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát van lehetőség a fejlődésre ... Azért lassan másfél évesnek mondható a DX10, szerintem nem nagy kérés lenne ha az összes DX10-es eljárás futtatható lenne minden kompatibilis GF karin.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#8) rankesz válasza sNORh (#6) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Nálam a 8.9el is szét tud fagyni ccc-ben a az élsimítás előnézetnél... :(((

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#9) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Egyszer az AGP-s.karikat it utol érhetné vmi csoda! :W
Vagy az újabb mobility cuccokat mondjuk XP alá.... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#10) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok ez mit tud egy x1650xt-nél, a 8,8-as driverrel 500 pöttyel kevesebbet kaptam 3dmark 2006-ban, mint a gyári 8,3-al, ez mennyit vesz el belőle vajon 1000-et :Y :DD

(#11) Khaal

Khaal
(őstag)

Most hogy van ez a physix-szel? Nvidia kártyákon csak ez a három játék működik, a többi támogatott cím meg csak physix kártyával megy?

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#12) Abu85 válasza Khaal (#11) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen NV kártyákon ez a három játék működik. A többi programhoz függően azok licensz szerződésétől vagy PPU kell, vagy elég a CPU is.

Itt egy folyamatosan frissített Physx support oldal. A program mellett a piros X jelenti a CPU-s támogatást, a kék pipa a PPU gyorsítási lehetőséget, a kék/zöld pipa esetén van PPU és GPU gyorsítás is, és a zöld pipa esetén a progiram csak GPU gyorsítást alkalmaz.

[ Szerkesztve ]

(#13) sNORh válasza rankesz (#8) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

kicsit odafigyelhetnének már a bugokra is.. nameg a fényekre vmi megoldás végre...

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#14) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az nvidianal a 175,19 az juni 23-as datumu... :((

[ Szerkesztve ]

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#15) Abu85 válasza monstre (#14) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tudom azóta nem frissítettek. :U

(#16) Egzee válasza Abu85 (#12) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Ha ez télleg így van ahogy írod, akkor elég szomorú...

(#17) VaniliásRönk válasza Abu85 (#15) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

GeForce 8 feeling. :D Vajon most is másfél évet kell várni a következő meghajtóra? :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#18) Gyuri27 válasza VaniliásRönk (#17) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Még mindig sirnak a 4xxx széria miatt :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#19) CYBERIA válasza CYX (#2) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

"Igaz mindez ellen ott van a PhysX támogatás."
Ami ellen meg ott a Havok, he :P

Szerk.: amit pl. a Diablo III ki is használ.

[ Szerkesztve ]

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#20) monstre válasza Abu85 (#15) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak nem ertettem, hogy ez akkor miert uj driver? :)

(#21) VaniliásRönk válasza Gyuri27 (#18) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az fix, de ez csak annyit jelent, hogy szimplán lesz@rják azt aki már fizetett. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#22) Abu85 válasza monstre (#20) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az új driver a Catalyst és a NV Physx ... a Geforce driverről pedig beszámoltam, mert az alcímben körképet említek. Gondoltam örültök majd neki, ha vázolom a helyzetet röviden. :)

(#23) Ste válasza Gyuri27 (#18) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C :C

True Success is Blonde

(#24) Gyuri27 válasza VaniliásRönk (#21) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Igen. Hihetetlen, hogy az emberek egy időben elkábultak a zöldektöl. Csak akkor nem volt érdekes a driver. Most hogy kéne a kraft nincs aki írjon, hiszen eddig se írtak. Lényeg a lényeg az amd tanulva saját és az ati hibájából rendet rakott. Az atin látszik is. Ami meg szimpatikus, hogy olcsó is. Lehetne drágábban is adni azokat a vga-t. Persze az ati jó fej így nem teszi. :K

Ste: ;)

(#25) Daveedka

Daveedka
(tag)

na letőccsük :DDD

(#26) Hakuoro

Hakuoro
(senior tag)

AMD FUSION - BETA!!!
Ez elég érdekes! Az AMD megoldotta volna a Vista alatti gyenge játékteljesítmény problémáját? Holnap kipróbálom :DD háthagyorsít valamit.

Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

(#27) Gyuri27 válasza Hakuoro (#26) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

[link] lehet ezt magyarul is. :K

(#28) Hakuoro válasza Gyuri27 (#27) üzenetére

Hakuoro
(senior tag)

Thx :R

Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

(#29) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#30) Tomate válasza Gyuri27 (#27) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kipróbáltam ezt a FUsion betát. Én semmi gyorsulást nem tapasztaltam...

(#31) Zolaash válasza Abu85 (#3) üzenetére

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Ejnye, Abu! Ne vedd el twollah elől a munkát! :D

[ Szerkesztve ]

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#32) polika

polika
(senior tag)

Megmondaná nekem valaki hogy egy geforce 6600GT-hez milyen nvidia driver passzolna a legjobban? Elolvastam a release notest az envidia legújabb driverénél amit a hardveremhez ajánlott és az összes változtatás az újabb kártyákat érintette (nem meglepő). Namármost ha pozitív változást nem hozott ez a driver semmit sem az én kártyámnak akkor nincs értelme feltenni, mert tudom hogy egy ilyen nagy projektnél simán előfordulhat hogy valami olyat csináltak ami ha nem is BUG-ot de teljeseítményre már nem az én karimra optimalizált beállításokat ad és emiatt csak szívnék egy újabb driverrel. Viszont jó lenne tudni hogy mi volt a legutolso WHQL_es nevidia driver amiben még aktívan javítottak vmit az én kártyámra, csak nem tudom hogy hogylehetne ezt kideríteni. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.

(#33) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tegnapelőtt a jó öreg inno7300gt-mhez felraktam a legújabb, ajánlott nvidia drivert, aztán doom3 el sem akart indulni, mert az opengl vezérlővel valami problémája lett... tettem is vissza a régit... nem minden esetben a legjobb az új driver :S

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#34) mephi666 válasza Tomate (#29) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most látom, olyan monitorod van, mint nekem :) amúgy elég bugosan írta ki új driverrel a fillrate-et meg a gpu sebességét...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#35) monstre válasza Abu85 (#22) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, egyebkent orulunk :)

(#36) Zolaash válasza polika (#32) üzenetére

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Kereső a barátod: [link]

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#37) KDavid17

KDavid17
(fanatikus tag)

Mikor ad már ki az nvidia új drivert ? :(

(#38) berVi

berVi
(fanatikus tag)

whql jelentősége: újabb zöldhasúak landolnak az ms kasszájában :)

(#39) Gyusz válasza KDavid17 (#37) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Ha mindenképp új drivert akarsz feltenni, akkor látogass el ide és tegyél fel egy bétát. Én is általában a legújabbat használom minden gond nélkül.

(#40) ^Clown válasza Gyuri27 (#27) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Teljesen jó ötlet, bár ezt eddig a júzerek program nélkül is megcsinálták :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#41) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

nvidiás béta driverek szinte hetente jelennek meg
nekem is az van fent hibátlan

valahol olvastam hogyha whql -esé akarják tenni akkor zsozsozni kell a microsoftnak, hetente meg elég nagy pénz lenne feleslegesen mikor ugyis mennek a kártyák whql nélkül is

(#42) Findzs válasza Abu85 (#12) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

megnéztem a listát köszi

azért a colonial marines gpu-s fizikával kiru lesz :)

az nvidia kezében csak ez az egy fegyver maradt az atival szemben
nagyon elképzelhető hogy jobban ráfognak gyúrni a physx es játékokra és akkor hiába jobb az ati kártya ha nem megy rajta a fizika csak szoftveresen

nyomják majd az ingyen hardvert a fejlesztőknek csak hogy az ő fizikai megoldásukat használják

félreértés ne essék nem vagyok nvidia fan azt a kártyát szoktam megvenni amelyik ár/érték arányban a legjobb

nem lehet tudni melyik kártyával jár jobban az ember, az biztos hogy a mostani játékok 1280x1024 ben high beállításokkal vígan elmennek egy 9600 gt-n is +fizika

(#43) P.Robi87

P.Robi87
(tag)

NVIDIA ForceWare 177.98

[link]

www.rambazar.com márkás ramok, legolcsobban Ősembertől :)

(#44) Findzs válasza P.Robi87 (#43) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

thx

(#45) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

uj whql driver (akit érdekel) 178.13

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.