Jelenlegi driverek + Physx ut3 alatt azért lecsökkentik rendesen a speedet. de egy ici kis 9800gt től mit is várok el mi?

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!

Jelenlegi driverek + Physx ut3 alatt azért lecsökkentik rendesen a speedet. de egy ici kis 9800gt től mit is várok el mi?

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

Mókás, hogy ez az összefoglaló alapján úgy néz ki, hogy az ATi (AMD) driver kicsit összeszedettebb és bővebb.
Igaz mindez ellen ott van a PhysX támogatás. (bár csekény mértékben elterjedt és súlyos FPS-eket von el a mostani amúgy ár/teljesítmény arányairól híres káűrtyákból[természtesen, ha használják!])
Majd a Big Bang 2 odapakol az Ati-nak. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Úgy gondolod?
Kifejthetnéd kicsit bővebben.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Hát biztosan nagy bumm kettő lesz 
Gondolom addig ati szabira megy és elfelejtenek ők is fejleszteni 
Bár mondhatni AMD-ék megcsinálták x2 után (vagy legalábbis nincs sok hír róla hogy mit csináltak akkoriban), a core2-re meg kapkodtak 

este felteszem az uj catalystet, hátha eltünnének a 8.8-as bugok.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Hát van lehetőség a fejlődésre ... Azért lassan másfél évesnek mondható a DX10, szerintem nem nagy kérés lenne ha az összes DX10-es eljárás futtatható lenne minden kompatibilis GF karin.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Nálam a 8.9el is szét tud fagyni ccc-ben a az élsimítás előnézetnél... 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Egyszer az AGP-s.karikat it utol érhetné vmi csoda!
Vagy az újabb mobility cuccokat mondjuk XP alá.... 
.::www.megadanceradio.hu::.
Kíváncsi vagyok ez mit tud egy x1650xt-nél, a 8,8-as driverrel 500 pöttyel kevesebbet kaptam 3dmark 2006-ban, mint a gyári 8,3-al, ez mennyit vesz el belőle vajon 1000-et

Most hogy van ez a physix-szel? Nvidia kártyákon csak ez a három játék működik, a többi támogatott cím meg csak physix kártyával megy?
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
Igen NV kártyákon ez a három játék működik. A többi programhoz függően azok licensz szerződésétől vagy PPU kell, vagy elég a CPU is.
Itt egy folyamatosan frissített Physx support oldal. A program mellett a piros X jelenti a CPU-s támogatást, a kék pipa a PPU gyorsítási lehetőséget, a kék/zöld pipa esetén van PPU és GPU gyorsítás is, és a zöld pipa esetén a progiram csak GPU gyorsítást alkalmaz.
[ Szerkesztve ]

kicsit odafigyelhetnének már a bugokra is.. nameg a fényekre vmi megoldás végre...
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
az nvidianal a 175,19 az juni 23-as datumu... 
[ Szerkesztve ]
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
Tudom azóta nem frissítettek. 
Ha ez télleg így van ahogy írod, akkor elég szomorú...

GeForce 8 feeling.
Vajon most is másfél évet kell várni a következő meghajtóra? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Még mindig sirnak a 4xxx széria miatt 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

"Igaz mindez ellen ott van a PhysX támogatás."
Ami ellen meg ott a Havok, he 
Szerk.: amit pl. a Diablo III ki is használ.
[ Szerkesztve ]
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
csak nem ertettem, hogy ez akkor miert uj driver? 

Az fix, de ez csak annyit jelent, hogy szimplán lesz@rják azt aki már fizetett. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Az új driver a Catalyst és a NV Physx ... a Geforce driverről pedig beszámoltam, mert az alcímben körképet említek. Gondoltam örültök majd neki, ha vázolom a helyzetet röviden. 

True Success is Blonde

Igen. Hihetetlen, hogy az emberek egy időben elkábultak a zöldektöl. Csak akkor nem volt érdekes a driver. Most hogy kéne a kraft nincs aki írjon, hiszen eddig se írtak. Lényeg a lényeg az amd tanulva saját és az ati hibájából rendet rakott. Az atin látszik is. Ami meg szimpatikus, hogy olcsó is. Lehetne drágábban is adni azokat a vga-t. Persze az ati jó fej így nem teszi. 
Ste: 

AMD FUSION - BETA!!!
Ez elég érdekes! Az AMD megoldotta volna a Vista alatti gyenge játékteljesítmény problémáját? Holnap kipróbálom
háthagyorsít valamit.
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

[link] lehet ezt magyarul is. 

Thx 
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál
3DMark Vantage
Catalyst 8.8-al a mag 750Mhz-en ment
Catalyst 8.9-el a mag itt csak 735Mhz-en ment
A különbség látszik...
Kipróbáltam ezt a FUsion betát. Én semmi gyorsulást nem tapasztaltam...
Ejnye, Abu! Ne vedd el twollah elől a munkát! 
[ Szerkesztve ]
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Megmondaná nekem valaki hogy egy geforce 6600GT-hez milyen nvidia driver passzolna a legjobban? Elolvastam a release notest az envidia legújabb driverénél amit a hardveremhez ajánlott és az összes változtatás az újabb kártyákat érintette (nem meglepő). Namármost ha pozitív változást nem hozott ez a driver semmit sem az én kártyámnak akkor nincs értelme feltenni, mert tudom hogy egy ilyen nagy projektnél simán előfordulhat hogy valami olyat csináltak ami ha nem is BUG-ot de teljeseítményre már nem az én karimra optimalizált beállításokat ad és emiatt csak szívnék egy újabb driverrel. Viszont jó lenne tudni hogy mi volt a legutolso WHQL_es nevidia driver amiben még aktívan javítottak vmit az én kártyámra, csak nem tudom hogy hogylehetne ezt kideríteni. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
tegnapelőtt a jó öreg inno7300gt-mhez felraktam a legújabb, ajánlott nvidia drivert, aztán doom3 el sem akart indulni, mert az opengl vezérlővel valami problémája lett... tettem is vissza a régit... nem minden esetben a legjobb az új driver :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
most látom, olyan monitorod van, mint nekem
amúgy elég bugosan írta ki új driverrel a fillrate-et meg a gpu sebességét...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
igen, egyebkent orulunk 
Kereső a barátod: [link]
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Mikor ad már ki az nvidia új drivert ? 

whql jelentősége: újabb zöldhasúak landolnak az ms kasszájában 
Ha mindenképp új drivert akarsz feltenni, akkor látogass el ide és tegyél fel egy bétát. Én is általában a legújabbat használom minden gond nélkül.
Teljesen jó ötlet, bár ezt eddig a júzerek program nélkül is megcsinálták 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
nvidiás béta driverek szinte hetente jelennek meg
nekem is az van fent hibátlan
valahol olvastam hogyha whql -esé akarják tenni akkor zsozsozni kell a microsoftnak, hetente meg elég nagy pénz lenne feleslegesen mikor ugyis mennek a kártyák whql nélkül is
megnéztem a listát köszi
azért a colonial marines gpu-s fizikával kiru lesz 
az nvidia kezében csak ez az egy fegyver maradt az atival szemben
nagyon elképzelhető hogy jobban ráfognak gyúrni a physx es játékokra és akkor hiába jobb az ati kártya ha nem megy rajta a fizika csak szoftveresen
nyomják majd az ingyen hardvert a fejlesztőknek csak hogy az ő fizikai megoldásukat használják
félreértés ne essék nem vagyok nvidia fan azt a kártyát szoktam megvenni amelyik ár/érték arányban a legjobb
nem lehet tudni melyik kártyával jár jobban az ember, az biztos hogy a mostani játékok 1280x1024 ben high beállításokkal vígan elmennek egy 9600 gt-n is +fizika

thx