Kizippeled, feltelepitted, mostantól lehet visszatekernyi a videjót, nem gyüri be a szallagot... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Watchdog
(kvázi-tag)
nem érint egyik se, de azért felrakom. szeretem mindenből a legújabbat 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Mans20
(őstag)
Fel akartam rakni de azt írja hogy nem felel meg a gépem a minimális követelménynek,ez mi?
HD3000-hez jöhetne OSX-re is a javítócsomag.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Peter M
(tag)
Nekem is valószínűleg Optimus miatt mert Nvidiára van állítva. (nálam)
ilovepaint.hu | Web Print Media
Lököm is fel gyorsan a laposra, köszi PH! 

Watchdog
(kvázi-tag)
Ilyet akkor olvastam egy Intel wifi drivernél, amikor egy Atherosra próbáltam meg telepíteni...

gyomordzsák
(fanatikus tag)
64bit... remélem 32-re is lesz gyorsan, nálam jelentkezett xbmc alatt.
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

Apika
(PH! addikt)
Pont erre vártam...
Már tolom is fel...
Hiba valóban javítva. Végre. 

Srodney
(senior tag)
az hogy túl jó a géped vegyél atomot...
Hát ez hamar megvolt.
Az Intel nem nagyon szokta elkapkodni a driver frissítést.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Nekem ez nem szokott előjönni (mpc-hc madvr), de szerintem feldobom én is ezt a meghajtót.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nekem meg is jelent a Win7 frissítések között, akkor csak rá applikáljuk. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Hiba pedig elméletileg minden kritériumnak megfelel. Próbáltam az eszköztelepítőből feltenni, de félúton kifagyott és tehettem vissza az előzőt... Ötletek?
tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Márton
(PH! addikt)
váltósoros?
váltottsoros lesz az 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Zsigi72
(tag)
Karácsony előtt raktam össze egy új 1155-ös konfigot magamnak, ami azóta is tökéletesen üzemel(t). Feltelepítettem ezt az új drivert és azóta blue screen-t játszik velem a gép.
Valami dumping physical memory felírat után gyorsan elszámol 100-ig, majd újraindul a gép.
Rendszer-visszaállítás, amit meg csökkentett módból fogsz tudni elérni.
A frissítést meg valami megzavarhatta majd rosszul települt fel és azért kék halálozik.
Nekem a Windows7 kék halálozott mikor magát frissítette... rákerestem a hibakódra és úgy derült ki mi a gond és hogyan lehet megoldani.
Kezd iPon szint lenni...
Kissé elröhögtem magam ezen a verziószámon, mintha egy IP címet látnék 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

nicu71
(senior tag)
ahaaa...két hete újratettem a gépet,is a grafikus illesztőt jelezte, hogy van újabb,telepiteném de sehogysem sikerült!azt irta hogy nem elérhető.Tehát ez volt az a bizonyos eltűnt verzió,amiről a cikkben megemlékeznek. 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Tyler8
(lelkes újonc)
encsanszolták a vizujális ekszperiencét, nem hazudnak!
►Borders are made for the dumb◄
már nem azért, de ki az aki interlaced módban néz filmet? fokozhatnám úgy, hogy powerdvd-n keresztül bluray filmet??? jesus...
~ Arcana ~

joi29
(őstag)
Képzeld ha kiderülne, hogy ez a 1 522 522 559-edik verzió ami hála
az égnek működik. Feldarabolva nem olyan feltűnő. 

Anubis_9
(őstag)
De ismerős! Nekem leállításkor szokott ez a jelenség jelentkezni, bár nem indul újra. Nyomva kell tartanom a power gombot, hogy le tudjon állni a 100-ig történő elszámolás után...
Neked is leállításkor van ez?
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Márton
(PH! addikt)
Nemár, épp most akarok váltani i5-re, igp-re. 
Neked is csak a legújabb driverrel van gond?

Anubis_9
(őstag)
Igazából nem tudom, pontosan minek a következtében jelentkezett először ez a probléma, de tavaly év végétől lehet kb., amikor is feltettem az aktuális IGP drivert, szóval tényleg lehet köze hozzá.
Ennek ellenére tökéletes, bár én semmivel sem játszom, de minden másra bőven elég. Viszont a Diablo III megjelensével lehet beruházok egy kártyára. ![;]](/dl/s/v1.gif)
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W
[link] - Én mindig ezt a drivert rakom fel az SB-s gépekhez. Sajnos régi, de biztos, hogy stabil. Persze mindig javaslom, hogy vegyenek egy normális VGA-t, mert azokhoz van terméktámogatás. Vagy, ha ragaszkodnak az IGP-hez, akkor vegyenek Llano APU-t, bár ez gépvásárlás után már késő bánat.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Márton
(PH! addikt)
nyugi, nekem is lesz dedikált vga a gépben a 3d vision miatt,
de ki szeretném próbálni a quick sync-et IS!

mepet
(fanatikus tag)
Biztos én vagyok a vak, de nem láttam a cikkben, hogy akkor most ez a javítás lehetővé tette azt, hogy a tömörítetlen Bluray filmeket szaggatás nélkül nézzük? Vagy az még az előző javítás volt?

Anubis_9
(őstag)
Eddig nem próbáltam 50GB-osakat lejátszani, de 25GB-os, BD struktúrásat simán vittem, szakadás nélkül. Hogy ez tömörítve volt-e, nem tudom. 
Arra kell figyelned, hogy a QSV csak a Virtuval érhető el. Az alaplap kiválasztásánál nézd, hogy adják-e hozzá a szoftvert. Emellett a teljes grafikus alrendszert három driver fogja hajtani. Ez ugye önmagában sem jó, hogy három gyártó egymás mellett dolgozik, így ne rakd fel mindig a legújabb drivert, mert problémád lehet a Virtuból emiatt.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Anubis_9
(őstag)
Egy ideig nagy reményeket fűztem én is a QSV-hez, de ahogy utánaolvasgattam, egyre inkább azt látom, hogy elég problémás a dolog...
Az IGP-ben azt is szeretem, hogy alig fogyaszt vmit, ezt szerettem volna ötvözni egy VGA kártya teljesítményével. 

Márton
(PH! addikt)
Nem kell virtu, 2 külön monitort kötök rá.
Canopus Edius pl. megoldja virtu nélkül is a
quick synce-et és a 3d visiont egyszerre sima H67-tel!

Márton
(PH! addikt)
Miért problémás?
Nekem ez eléggé tetszik.

Anubis_9
(őstag)
Olvastam, hogy csökken a 3D-s teljesítmény, ami épp elég lehet néha ahhoz, hogy szakadozzon egy játék. Meg persze a driverek összeakadásának a lehetősége, amit lentebb írt egy kolléga.

Márton
(PH! addikt)
Ha a winben csak az egyiket, a dedikáltad engedélyezed,
akkor mitől csökken a teljesítmény?
Hangsúlyozom, nincs virtu!
Az úgy megoldható. Nem valami elegáns két monitorral, de tény, hogy működik. 

Anubis_9
(őstag)
Ha nincs Virtu, akkor semmi gond, nincs teljesítmény csökkenés. Én arról beszéltem, hogy milyen lassulás áll fent, ha az IGP és a dedikált is aktív. 

Zsigi72
(tag)
Nem. Nekem menet közben jött a bibi. Megcsinálta vagy 4x a telepítés utáni 1-2 órában, de azóta meg nem csinálja, pedig semmit sem csináltam. Biztos kijavította a hibát magától. 

Márton
(PH! addikt)
virtu nélkül is lehet aktív...
Az x3100-hoz is kiadhatnának egy újabbat, ha már adobe feketelistára tette a driver kora miatt (avagy adobe megoldása arra, hogyan legyen pixeles a youtube régebbi gépeken)
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
Ahhoz nem jönnek már frissítések. Az Intel két generációs ciklusokban dolgozik. A két legújabb generáció a támogatott. A korábbi már legacy, illetve a még korábbi nem támogatott. Amint itt az Ivy Bridge, úgy a sima HD Graphics legacy termék lesz, és ezzel a teljes GMA 4-es sorozat támogatásának is vége. Az X3100 támogatásának a Sandy Bridge vetett véget.
[ Szerkesztve ]

staccato
(tag)
Örvendetes a javítás.Már töltöm is le
üdv